Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
19.03.2013 11:27:20
RSA Kindlustus hakkab kaardistama auklikke tänavaid |
|
|
link :: RSA
Pressiteade 19. märts 2013 - RSA Kindlustus taaskäivitas Facebooki lehel rakenduse „Kurjad tänavaaugud“, kus saab teatada halvas seisukorras ja sõidukijuhtidele lausa ohtlikest tänavatest.
„Laialt on teada, et eelkõige Tallinnas on paljud tänavad temperatuuride vaheldumise tõttu tõsiselt lagunenud ning see kajastub kindlustusse jõudnud juhtumites. Sõidukijuhid peavad endiselt olema ülimalt ettevaatlikud, seni kuni teede olukord ei ole oluliselt paranenud. Facebookis saavad nüüd kasutajad tänu meie humoorikale rakendusele juhtida tähelepanu teedele, kus peab olema eriti ettevaatlik,“ ütles RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link.
Lingi sõnul on löökaukudest tekkinud kahjude osakaal tänavu esimese kahe kuuga kahekordistunud. “Teiste sõnadega on jaanuaris ja veebruaris toimunud meeletu hüpe selles liigis,” lisas Link.
Facebookis saab aukliku tänava nimele lisada juurde ka pikema kommentaari, teadmiseks teistele liiklejatele.
RSA kaardistas ka eelmisel aastal kehvas seisukorras ning lahtiste kivide või killustikuga tänavaid ning tookord pälvisid enim etteheiteid Vana-Lõuna, Telliskivi ning Tehnika tänav Tallinnas.
Link usub, et kevade saabudes on oodata aktiivse teederemondi algust ning olukord peaks aegamööda paranema.
RSA Kindlustuse Facebooki lehekülg:
www.facebook.com/RSAkindlustus
Otseviide rakendusele „Kurjad tänavaaugud“:
http://www.facebook.com/RSAkindlustus/app_163357320488659
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
19.03.2013 11:38:39
|
|
|
Enda auto on RSAs. See uudis paneb mõtlema.
Kui autoga midagi juhtub, tänu mingi augule. RSA vaidleb astu, et juhtus tänu sellele augule - see on meil kaardistatud.
Ühe sõnaga mina olen loll ja RSA keeldub maksmast.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
19.03.2013 12:05:31
|
|
|
Feisbuuk only...seega kahjuks jääb sissekanne tegemata...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.03.2013 12:54:19
|
|
|
peacemaki kirjutas: |
Enda auto on RSAs. See uudis paneb mõtlema.
Kui autoga midagi juhtub, tänu mingi augule. RSA vaidleb astu, et juhtus tänu sellele augule - see on meil kaardistatud.
Ühe sõnaga mina olen loll ja RSA keeldub maksmast.  |
Kuskohast sa sellise asja veel välja lugesid
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
19.03.2013 15:07:04
|
|
|
Renka: mis põhjusi Sina näed selles kampaanias, mille algataja on kindlustusfirma, kelle mure on kiiresti kasvanud kindlustusjuhtumite kasv ehk raha väljamaksmine?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
19.03.2013 15:18:45
|
|
|
caarel kirjutas: |
Renka: mis põhjusi Sina näed selles kampaanias, mille algataja on kindlustusfirma, kelle mure on kiiresti kasvanud kindlustusjuhtumite kasv ehk raha väljamaksmine? |
Mina näen põhjuseks ohtlikke teeauke kaardistada ning teiste juhtide tähelepanu nendele pöörata, misläbi võib ühtlasi väheneda teeaukude tõttu tekkinud kindlustusjuhtumite arv.
Iga nurga tagant ei tasu ikka kolli otsida. Kas teeauk on kaardistatud või mitte, aga selle olemasolu pole normaalne igal juhul ning kui juht enda auto sellest läbisõites lõhub, ei saa kuidagi teda ennast selles süüdistada.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
19.03.2013 15:28:14
|
|
|
djstallion kirjutas: |
Renka: mis põhjusi Sina näed selles kampaanias, mille algataja on kindlustusfirma, kelle mure on kiiresti kasvanud kindlustusjuhtumite kasv ehk raha väljamaksmine? |
Mina näen põhjuseks ohtlikke teeauke kaardistada ning teiste juhtide tähelepanu nendele pöörata, misläbi võib ühtlasi väheneda teeaukude tõttu tekkinud kindlustusjuhtumite arv.
Iga nurga tagant ei tasu ikka kolli otsida. Kas teeauk on kaardistatud või mitte, aga selle olemasolu pole normaalne igal juhul ning kui juht enda auto sellest läbisõites lõhub, ei saa kuidagi teda ennast selles süüdistada. |
saab ikka - valis liiga suure sõidukiiruse, ei olnud piisavalt tähelepanelik jne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
19.03.2013 15:28:27
|
|
|
Iga nurga tagant ei tasu ikka kolli otsida. Kas teeauk on kaardistatud või mitte, aga selle olemasolu pole normaalne igal juhul ning kui juht enda auto sellest läbisõites lõhub, ei saa kuidagi teda ennast selles süüdistada. |
alles mõned päevad tagasi näitas telekas, kuidas kindlustus ei olnud nõus kahjusid kinni maksma, kuna autojuht oli "ise süüdi." sõiduriist oli mingi lexus.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
19.03.2013 15:30:32
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
alles mõned päevad tagasi näitas telekas, kuidas kindlustus ei olnud nõus kahjusid kinni maksma, kuna autojuht oli "ise süüdi." sõiduriist oli mingi lexus. |
Pean tunnistama, et ei ole väga pingsalt uudiseid jälginud. Sellisel juhul on nukker lugu, ainus võimalus on ilmselt tee haldaja kohtusse kaevata.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
19.03.2013 15:36:17
|
|
|
Etz kirjutas: |
Feisbuuk only...seega kahjuks jääb sissekanne tegemata...  |
+1
Minuarust täiega häbi peaks olema, et üks sõltub teisest, täiesti põhjendamatult.
Eriti hull kui mõni panga kampaania on selline.
Kujutage ette, et pensionärid saavad pensionit ainult siis kui feissis nõude teevad.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.03.2013 16:17:31
|
|
|
arnis kirjutas: |
+1
Minuarust täiega häbi peaks olema, et üks sõltub teisest, täiesti põhjendamatult.
Kujutage ette, et pensionärid saavad pensionit ainult siis kui feissis nõude teevad. |
Halloo - mida võrdlust?
Kui FBd ei ole siis lihtsalt ei näe ühte kampaaniat - jube küll. Tead kui telekat ei ole siis ei näe telereklaame ka. Ajalehte ei osta siis ei näe ka seal olevaid reklaame. Mis nüüd saab siis
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
19.03.2013 16:22:43
|
|
|
Renka kirjutas: |
+1
Kujutage ette, et pensionärid saavad pensionit ainult siis kui feissis nõude teevad. |
Halloo - mida võrdlust?
Kui FBd ei ole siis lihtsalt ei näe ühte kampaaniat - jube küll. Tead kui telekat ei ole siis ei näe telereklaame ka. Ajalehte ei osta siis ei näe ka seal olevaid reklaame. Mis nüüd saab siis  |
Algupäraselt oli jah ainult üks kampaania, praeguseks, kui mitte FB kasutaja, olen neid kampaaniaid kümneid ja kümneid vastu külgi jooksutanud.
|
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
19.03.2013 16:25:32
|
|
|
+1
Halloo - mida võrdlust?
Kui FBd ei ole siis lihtsalt ei näe ühte kampaaniat - jube küll. Tead kui telekat ei ole siis ei näe telereklaame ka. Ajalehte ei osta siis ei näe ka seal olevaid reklaame. Mis nüüd saab siis  |
Praegu küsid küll, et mida võrdlust aga kui kõikvõimalikud kontoriametnikud oma põhilse tööajaviitmiskoha veel rohkem põlistavad igaks pähetulevaks otstarbeks, siis varsti võib selline sundseis ka reaalsuseks saada....
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.03.2013 16:27:14
|
|
|
arnis, tee siis FB konto male.
Kui ma telekat ei vaata siis ma ei käi igal pool kurtmas, et miks ma telereklaame ajalehest ei näe. Või siis vastupidi.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
19.03.2013 17:08:42
|
|
|
arnis, tee siis FB konto male.
Kui ma telekat ei vaata siis ma ei käi igal pool kurtmas, et miks ma telereklaame ajalehest ei näe. Või siis vastupidi. |
Aga ma veidi kurdaks, et ma internetis, televiisoris JA ajalehes näen FB reklaame.
Konto tegemine tooks endaga kaasa teatud asjad, sh need, mida ma ei taha.
|
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.03.2013 17:09:23
|
|
|
Kuskohas sa näed seda kola millest sa just varem kurtsid, et ilma jääd?
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
19.03.2013 18:00:47
|
|
|
Cut the OffTopic
Kaardistame augud ära! Mis see üks väike kohustus maksumaksjale veel ära ei ole Lollid ise rabelevad, et neile saaks koti pähe tõmmata.
Mai kuus tuleb suurem aukude lappimine, TEEME ÄRA sildi all:D Kõik saavad ise poest osta asfalti ja auku valada. Oma raha eest loomulikult:)
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.03.2013 18:07:19
|
|
|
Mida see maksumaksja ja koti pähetõmbamine siin asjasse puutub üldse?
Tegu on lihtsalt ühe kindlustusfirma reklaamikapmaaniaga - ei midagi muud.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.03.2013 18:07:59
|
|
|
Vähem paranoiat poisid!
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
19.03.2013 19:25:34
|
|
|
Tegelikult on nii, et kindlustusfirmad kuulavad su telefonikõnesid ka pealt, et ikka kott pähe tõmmata igal võimalusel. Ja ega FB on samamoodi... kohe kui august kirjutad siis läheb info kindlustusfirmasse ja jälle tõmmatakse sulle kott pähe, et näed teadsid ju ise et augud on seal.
Tahtsin tegelikult selline jõuda, et me kõik oleme juba nagunii kiibistatud, et kõik meile koti pähe saaks tõmmata, eesotsas muidugi kindlustusfirmad ja Ansip ja muidugi Savisaar ka. Kui ei usu, vaadake ise oma vasaku käe biitsepsit.... vot nüüd teate miks see arm seal on....
Kõik selleks et teid pealt kuulata igal võimalikul sammul ja perse lohku tõmmata. Nii et FB-st hoidumine ei aita teid kuidagi. Niikuinii on Savisaarel teada mitu korda päevas keegi onaneerib
Tegelikult on tänavates augud ka ilmselt sellepärast, et sinna on paigaldatud kaamerad, loomulikult selleks et maksumaksjal veel kord perse lohku tõmmata. Ja kõige tähtsam on see, et kõik see pull on MAKSUMAKSJA raha eest!
Ei saa aru miks inimesed kardavad kõike nii väga... Ehk on hoopis eesmärk juhtida linna tähelepanu sinna, kus seda kõige rohkem vaja on. Et saaks lapitud vähemalt tänavad, mille üle kõige rohkem kurdetakse. Aga ei selle peale ärge jumala eest tulge. Ilmselgelt on tegemist vandenõuga.
Like · Comment · Share · 128575493
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
19.03.2013 19:55:12
|
|
|
Tundub, et Eesti nokia on lõpuks leitud - tänavaaugud.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
19.03.2013 22:09:32
|
|
|
Mu jutt pole 100% tõsidusega:) Väike iroonia ikka kulub marjaks ära.
Muide see Eesti nokia teema käis endalgi peast läbi. Tehtud!
|
|
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
19.03.2013 22:40:39
|
|
|
no ma ei saa aru mis vahe seal on kas on augus kaardistatud või mitte kui need naguinii ära parandatakse muhkudeks ja igal aastal uued augud tekkivad
makse maksame me ikka edasi ja see maks mida me maksame ei jõua ka kunagi selleni et sellest uus tee saaks mis oleks ka vastupidav
riik tellib odava tee ja et teetööliste firmad kasumit saaks teevad nad veel odavamast materialist et igal aastal tööd neile oleks kust neile rohkem plekki sisse voolab
ma ei saa aru kas tõesti ei võiks teha kallist teed mis vastu peab kauem ja parandama peab vähem on küll kallis kuid ma arvan et odavat teed teha on kallim kui seda iga aasta algul peab lappima ja iga aasta sügisel peab veelkord lappima kuna suve kuumusega on ratta kraavid sisse tekkinud
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|