praegune kellaaeg 21.06.2025 09:15:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipper
HV vaatleja
|
01.02.2004 13:43:47
Wireless video telekasse |
|
|
On kellelgi kogemust selliste kohta? Kui hästi pilti kah näitavad ja kas läbi seina teise tuppa ka normaalselt võtab?
Mõtlen siis ikka selliseid norm. hindadega mitte profiriistu.
Oleks võib-olla plaanis hankida selline, sest ei taha juhet üle põranda vedada telekani.
|
|
tagasi üles |
|
 |
paak
HV vaatleja
|
02.02.2004 21:40:41
|
|
|
mul on selline asi....hallost ostsin 1000eeku, ja väga rahul olen läbi seina laseb perfektselt ainuke asi on see et mikrolaine ahju lained segavad seda pildi yletulemist, muidu on vega hea asi mul on TRUST'i oma. Ise yhendasin veel nii, et arvutitoast suurde tuppa ja siis veel telekast juhtmega muusikakeskusesse, sest heli on seal sucu vaiksem kui muidu....võta yhendust kui midagi kysida tahad
|
|
tagasi üles |
|
 |
novy
HV vaatleja
|
02.02.2004 21:45:41
|
|
|
A kas sellel riistapuul on olemas ka VGA sisend? Juhul kui TV-outi pole.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
paak
HV vaatleja
|
03.02.2004 12:51:07
|
|
|
ei ei tv out peab olema.......kindlalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipper
HV vaatleja
|
03.02.2004 13:21:58
|
|
|
Oskad äkki öelda, et kui lähedal mikrolaineahi siis võib olla? Mul vist telekast 4m teiselpool seina. Ja kui pikk vahemaa sul arvutist telekani on? Endal u. 6m. Ametlikult peaks nagu kaugemaltki võtma...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsiklimees
HV kasutaja

|
03.02.2004 14:21:16
|
|
|
endal ka plaanis selline asi soetada ja uurisin natuke nende asjade taustu. see mis elionis või halloos pakutakse - Trust, on päris vana mudel juba, tootmisestki peaks juba maas olemas, nii et hind on suht kirves arvatavasti - uued mudelid on peale tulnud ja kindlasti enamvähem sama hinnaga ja paremad. peaks kuskilt mujalt veelt otsima, kindlasti mõnes poes veel müügil.
on veel saksa toode MEDION, selle omad päris korralikud, kannatavad kuni 100m, olenevalt keskkonnast ja saksa hind kuskil 900-1000 kanti.
mikrolaineahi mõjutab vastavatel sagedustel, mis võib ka elektirkaableid mööda levida, kuid ega koguaeg ka soojenda midagi.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|