Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 966, 967, 968 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 18.03.2013 23:42:09 vasta tsitaadiga

Kirjutan ka siia igaksjuhuks, ehk äkki on mõni huviline. On plaan kokku panna eestlastest ESL-i tiim. Kes tunneb, et ta on piisavalt hea mängija, väga hea suhtlusvõimega, vähemalt mängusiseselt(calloutid jne, mitte niisama mölapidamatus). Ei viitsi hakata pikka juttu kirjutama, igasugune competetive kogemus tuleb ainult kasuks. Võtke aga julgelt BL ühendust : Neimlessraisk
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 12:30:34 vasta tsitaadiga

Kahju, et vähemalt End Game serverite hulgas on nii vähe, pea olematult servereid, kus kõlbaks ka mängida. Ise mängin vaid HC serverites, kus oleks rahvast vähemalt ~40+ ning eriti hea, kui ka minimap off ja muidugi ka ping normaalsuse piires (max ~40). Hetkel olen vaid ühe seesuguse täitsa normaalse serveri leidnud (eriti meeldib, et snaiprid keelatud - tõelised tüütused, eriti, kui neid sipleb ringi enamus mängijaskonnast; üldsegi on see vist ainuke server End Game HC serverite hulgas, kuhu ei ole teretulnud snaiprid, ehk siis 40+ playerite hulgaga serverite hulgas), kuid hommikuti/päeval on see pmst täiesti tühi. End Game mapid meeldivad mulle väga, aga kurat servereid pole!
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2013 12:36:26 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Kahju, et vähemalt End Game serverite hulgas on nii vähe, pea olematult servereid, kus kõlbaks ka mängida. Ise mängin vaid HC serverites, kus oleks rahvast vähemalt ~40+ ning eriti hea, kui ka minimap off ja muidugi ka ping normaalsuse piires (max ~40). Hetkel olen vaid ühe seesuguse täitsa normaalse serveri leidnud (eriti meeldib, et snaiprid keelatud - tõelised tüütused, eriti, kui neid sipleb ringi enamus mängijaskonnast; üldsegi on see vist ainuke server End Game HC serverite hulgas, kuhu ei ole teretulnud snaiprid, ehk siis 40+ playerite hulgaga serverite hulgas), kuid hommikuti/päeval on see pmst täiesti tühi. End Game mapid meeldivad mulle väga, aga kurat servereid pole!

Sellepärast seal keegi ei mängigi, sest osad asjad on keelatud. Järelikult peaks see olema ka UNRANKED server, sest RANKED serverites ei saa-tohi adminnid midagi ära keelata peale battlelogis leitavate valikuvõimaluste all serverifiltris. Mingi klassi või relva ärakeelamine on täielik lollus, rääkimata veel HC-st kus kohati mingi ajuvaba teamkillimine käib.

Ise väldin neid servereid kus midagi või kedagi ära keelatud on nagu katku, tõenäoliselt on sealne admin ka kerge kui mitte raske retardatsiooniga.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 12:41:19 vasta tsitaadiga

No igatahes mulle meeldib, kui snaiprid on välja jäetud, kuna olgem ausad, neid snaipreid on ju tihtipeale üleliia palju ning enamus nendest on ka vaid enda skoori peal väljas, mitte tiimitöö, mis rikub küll mänguisu ära. Võiks saada panna kas või mingi limiidi, palju snaipreid saab ühes tiimis olla, siis oleks OK kõik ma usun.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2013 12:43:45 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
No igatahes mulle meeldib, kui snaiprid on välja jäetud, kuna olgem ausad, neid snaipreid on ju tihtipeale üleliia palju, mis rikub küll mänguisu ära. Võiks saada panna kas või mingi limiidi, palju snaipreid saab ühes tiimis olla, siis oleks OK kõik ma usun.

Millest sa räägid? Mis asi on snaiper? BF3-s on klass RECON, kes saab lisaks semiauto ja boltaction rifledele kanda ka PDW-sid ja pumppüsse. Sellepärast hakata ära keelama tervet klassi, et ei saaks kasutada ka TUGS-i, MAV-i ja Spawn Beaconit? Täielik lollus ju...
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 12:46:54 vasta tsitaadiga

Aaei... Sellest serverist, millest hetkel räägin, ei ole päris reconi klass ära keelatud vist jah... Snaipri relvad on keelatud nagu ma ka enda eelmistes postides vihjanud olen. Olen küll seal näinud reconeid jooksmas teiste relvadega ja pole siiani näinud, et neid välja visatud oleks.
Ma räägin nendest snaipri relvade mehikestest ikka.
tagasi üles
kankka
HV kasutaja

sõnum 19.03.2013 13:01:46 vasta tsitaadiga

No eks see "snaiper" on ikka väga lai mõiste mõnes serveris nt ühes kus oli 2 sniperi "limiit". Ma olin ühes serveris SKS + Reflex ja sain koguaeg Admin killi (5 korda lasin ära killida).
Sellesuhtes, et kui tahavad piirata siis peaks olema mängu sisse ehitatud see, kust mina pean teadma mitu "snaiperit" juba mängus on.

Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 13:15:08 vasta tsitaadiga

Sellest räägingi, et võiks BF3-s serverite adminidele anda võimaluse panna ka mingi klassi limiit peale, vähemalt snaipritele (ei pea ju päris reconi klassile toppima, snaipri relvadele vaid, kellest ma kogu aeg olengi rääkinud). Samuti mulle sobiks ka, kui oleks kas või säärane süsteem nagu ka sina just rääkisid. Lihtsalt öelda, palju snaipreid võib ÜHES tiimis olla, mitte mõlema tiimi peale kokku (siis saab enda tiimi squadid läbi käia ja näed, kas ja kui palju on snaipreid). //E: Siin viimases punktis väike probleem siiski võib tekkida jah, nimelt ei tea ju, kui palju on snaiperi enda relvadega reconeid liikvel. Siinpuhul aitaks siis ainult normaalse suhtumisega adminid, kes vajadusel hoiatavad vaid sind, et limiit täis ja pead võtma muu relva kui snaiperi. Mitte ei hakka kohe killima, kickima ja bannima.
Aga nagu praegu, et limiite pole, siis tihtipeale saab näha paljudes serverites, kuidas lausa pool või enamgi tiimist on vaid snaiprid (eks nende seas on ka ilma snaiperi relvadega recone, kuid suurem hulk siiski sõna otseses mõttes snaiprid).
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2013 13:26:39 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Sellest räägingi, et võiks BF3-s serverite adminidele anda võimaluse panna ka mingi klassi limiit peale, vähemalt snaipritele (ei pea ju päris reconi klassile toppima, snaipri relvadele vaid, kellest ma kogu aeg olengi rääkinud). Samuti mulle sobiks ka, kui oleks kas või säärane süsteem nagu ka sina just rääkisid. Lihtsalt öelda, palju snaipreid võib ÜHES tiimis olla, mitte mõlema tiimi peale kokku (siis saab enda tiimi squadid läbi käia ja näed, kas ja kui palju on snaipreid). //E: Siin viimases punktis väike probleem siiski võib tekkida jah, nimelt ei tea ju, kui palju on snaiperi enda relvadega reconeid liikvel. Siinpuhul aitaks siis ainult normaalse suhtumisega adminid, kes vajadusel hoiatavad vaid sind, et limiit täis ja pead võtma muu relva kui snaiperi. Mitte ei hakka kohe killima, kickima ja bannima.
Aga nagu praegu, et limiite pole, siis tihtipeale saab näha paljudes serverites, kuidas lausa pool või enamgi tiimist on vaid snaiprid (eks nende seas on ka ilma snaiperi relvadega recone, kuid suurem hulk siiski sõna otseses mõttes snaiprid).

Samas minule jälle ei sobiks. Olen mänginud kogemata mõnes sellises serveris, kus on klassilimiit peal ja mingit vahet pole, kes tahab kämpida põõsas, kämbib nagunii.

Kui endal skilli jääb väheks, et boltactioniga silmadevahele põrutada - siis miks peavad teised mängijad, kellel on skilli, sinupärast kannatama? Mul paar tuttavat, kes pikaajalised gamerid ja kes BF3-s toodavad kille samahästi L96ga kui mõnimees M16A3-ga. '

Sellesuhtes mulle meeldivad EA reeglid, UNRANKED serverites tehke mida tahate (mortar only, või pistol only või no bolt-actions) aga RANKED serverites sellise jama eest saab kohe reporti ning loodetavasti võetakse adminniõigused/server kiirelt ära.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 19.03.2013 13:29:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sellesuhtes mulle meeldivad EA reeglid, UNRANKED serverites tehke mida tahate (mortar only, või pistol only või no bolt-actions) aga RANKED serverites sellise jama eest saab kohe reporti ning loodetavasti võetakse adminniõigused/server kiirelt ära.

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 13:33:53 vasta tsitaadiga

parm, Miks sa hakkad siia tooma mingit skilli sisse? Ma usun, et enamus mängijaskonnale ei meeldi, et enamus tiimist on snaiperid, kes vaid oma skoori peal väljas, mitte tiimitöö. Kui oleksid tõesti normaalsed tiimitööd tajuvad snaiperid ja/või vähemalt MÕISTLIK hulk neid, siis pole tõesti mul mingeid probleeme sellele teemal.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.03.2013 13:39:52 vasta tsitaadiga

snaipreid on ju hea nottida kui nad oma põõsastes istuvad?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2013 13:49:02 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
parm, Miks sa hakkad siia tooma mingit skilli sisse? Ma usun, et enamus mängijaskonnale ei meeldi, et enamus tiimist on snaiperid, kes vaid oma skoori peal väljas, mitte tiimitöö. Kui oleksid tõesti normaalsed tiimitööd tajuvad snaiperid ja/või vähemalt MÕISTLIK hulk neid, siis pole tõesti mul mingeid probleeme sellele teemal.

FPS-ides on skill ehk mänguoskus paraku mängu osa. Ilma selleta ei saa sa mängust paraku mingit mõnu, oled teistele rappida ja siis vihastadki kõige peale mis sind rapib. Sellepärast pole ka haruldased serverid kus JET vs JET = BAN, JETS ONLY FOR ADMINS, NO M16, NO SKILL jne

Minujaoks on see absurd, ma pole ka mingi megaskilled tüüp aga kui keegi mind boltactionist ära tapab, siis ei taha ma neid ära keelata vaid võtan vajadusel ka boltactioni või mõne muu relva millega ma saan vastu ning teen omad toimingud, selleasemel, et käia foorumites paukumas et NERFIGE SEDA JA TODA.

Tänapäeva mängud ongi sellepärast rikutud, et tahetakse võimalikult suurt turgu saada aga saamata aru sellest, et pooltel mängijatel selles sihtgrupis puuduvad vajalikud oskused seda mängu mängida või tahavad nad mingit kindlalt osa mängida mängust (tank,jet,helipilot jne). Minul kui JET-noobil ei ole ka lõbus SS100 JET-i vastu mängida aga ma tean, kuidas ma ta taevast alla saan ning minule on see piisav. Ei palu ma sellepärast lennukeid BF3-st välja võtta icon_biggrin.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 19.03.2013 14:02:10 vasta tsitaadiga

Kas see country IP kick on ka mingi legaalne feature ranked serverite puhul? Iga server viiest viimasel ajal viskab välja et kao minema eestlane.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 19.03.2013 14:07:37 vasta tsitaadiga

parm, Oeh, ma ei räägi üldse sellest, kas ma saaksin snaiprite vastu või mitte... Räägin sellest, kui suur hulk tiimist enamus kordades on vaid snaiprid ning tiimitööd võiks olla, mitte vaid oma killide vahtimine. Aga see vist paratamatus, kuna COD-lased või vähemalt nende sarnased jüngrid kõik on BF3-e enda sisse surunud. Jetide jm masinate kohta mul küll midagi öelda pole, kuna neid pole seal üleliia (masinaid ei saa ise juurde toppida ja need on praegu igati hästi tasakaalus seal). Pole ka mina palunud snaipereid BF3-st ära võtta, vaid vähemalt/tasakaalu asi viia.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2013 14:13:40 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
parm, Oeh, ma ei räägi üldse sellest, kas ma saaksin snaiprite vastu või mitte... Räägin sellest, kui suur hulk tiimist enamus kordades on vaid snaiprid ning tiimitööd võiks olla, mitte vaid oma killide vahtimine. Aga see vist paratamatus, kuna COD-lased või vähemalt nende sarnased jüngrid kõik on BF3-e enda sisse surunud. Jetide jm masinate kohta mul küll midagi öelda pole, kuna neid pole seal üleliia (masinaid ei saa ise juurde toppida ja need on praegu igati hästi tasakaalus seal). Pole ka mina palunud snaipereid BF3-st ära võtta, vaid vähemalt/tasakaalu asi viia.

Mäng on täpselt nii tasakaalus kui on seda mängivad tiimid. Pubis mängides on 99% probleemiks see, et tiimid on stackitud ning üks pool steamrollib teisest nii üle, et mingit mängumõnu isegi pole.

Tahad mängida nagu BF3 mängima peaks, siis on olemas http://www.battlefield-command.com/forum/showthread.php?1-What-is-European-Battlefield-Command
tagasi üles
Darius
HV vaatleja

sõnum 19.03.2013 14:27:25 vasta tsitaadiga

See, et probleem, kui tiimis enamus "snaiprid" väide - sama lollus on see, kui tiimis enamus assault klassereid ja ei ole kedagi kes moona jagaks.. Minujaoks pseudoprobleem - kui ei meeldi, mine muusse servusse. Mingi klassi/relva keelamine serveris on tobedus. Las lajatavad näiteks Metros oma bazookadega, kes keelab sul sama toruga vastu kõmmutada?

Battlelog: DariusKilla
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 19.03.2013 14:33:31 vasta tsitaadiga

Darius kirjutas:
See, et probleem, kui tiimis enamus "snaiprid" väide - sama lollus on see, kui tiimis enamus assault klassereid ja ei ole kedagi kes moona jagaks.. Minujaoks pseudoprobleem - kui ei meeldi, mine muusse servusse. Mingi klassi/relva keelamine serveris on tobedus. Las lajatavad näiteks Metros oma bazookadega, kes keelab sul sama toruga vastu kõmmutada?

Probleemid tulevad sellest, et inimesed ei mängi koos sõpradega ja ei ole ühenduses mikri-klappidega. Soolotada kuskil ja siis kõigi peale vihastada on küll tore aga see ei ole viis, kuidas mängu loojad ette nägid seda, kuidas seda mängu mängima peab. BF3 =! COD jms

Esiteks on sõpradega koos mängides palju lõbusam ning alati saab paluda kellelgi droppida ammboxi-medpacki või kui sõber mõnes masinas, spottida talle ning lasta tiimitööl sujuda.

Oleme korduvalt Operation Firestormis ja Kharg Islandis kolmekesi tankiga terve vastaste tiimi masinad(tankid,jetid,helod) seisma pannud. Kolm mikritega koostööd tegevat engineeri tankis on mõnearvates ka OP nagunii icon_biggrin.gif
tagasi üles
Teamkills
HV vaatleja

sõnum 19.03.2013 19:35:38 vasta tsitaadiga

bolt action rifle tapab hc-s ka ketsipaela tabades, skilliga pole siin midagi pistmist. See on ka põhjus, miks mõned adminnid snaipri klassi vast keelanud on...

Kas teil on pingid korras??? Eriti huvitab Elioni ühenduse kasutajate tagasiside!
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 19.03.2013 20:25:07 vasta tsitaadiga

Link

-Kaivo-
HV Guru

sõnum 19.03.2013 20:30:57 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
traksid
HV kasutaja
traksid

sõnum 19.03.2013 20:49:28 vasta tsitaadiga

Bäät, ma vaatasin alguses, et BF3 gameplay ja mida graafikat icon_biggrin.gif
360p pealt panin 1080p ja sattusin segadusse icon_biggrin.gif Alles kui tüübi käsi nägin sain aru hah

See "4" jäi küll kahe silma vahele

viimati muutis traksid 19.03.2013 20:50:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 19.03.2013 20:49:58 vasta tsitaadiga

Teamkills, Elioniga ping ok, ei meenugi et kunagi oleks mingit häda olnud
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 19.03.2013 21:52:30 vasta tsitaadiga

aivar1988, okei väga hästi tehtud video
Ainuke asi mis silma jäi oli see ,et tüüp lasi salve tühjaks ning ei tõmmanud kuuuli rauda
Või tänapäeval ei peagi ? icon_biggrin.gif

Teamkills
HV vaatleja

sõnum 19.03.2013 22:09:28 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
Teamkills, Elioniga ping ok, ei meenugi et kunagi oleks mingit häda olnud

Mul oli dets. lõpp jaan. algus 4-5 nädalat pingiga jama. Tahtsin, et see arves ka kajastuks, aga seda nad ei olnud nõus tegema, kuni ähvardasin elionist jalga laskma, siis mingi soodukas tehti neti poole peale. Praegu tundub sama asi olema. Ida poole asi OK, lääne-euroopas poolte servude ping laes. Probleem ilmneb just õhtuti, peale tööpäeva. Ühendus 100mbit/s.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 966, 967, 968 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.