praegune kellaaeg 23.06.2025 02:04:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Bastardo
HV kasutaja

|
16.03.2013 00:09:27
Pilt ei lähe monitori |
|
|
Tere
Otsustasin oma kolm aastat seisnud lauaarvuti ellu äratada. Seisma jäi ta ilmselt videokaardi jama tõttu. Nimelt keset mängimist viskas pildi äkki rohelisi ruudukesi täis ja tegi arvutile restardi. Nõnda kordus mitu korda. Nüüd haarasin poest prooviks paar videokaarti. Panin neist esimese arvutisse, arvuti tööle. Kõik nagu toimis, tuled põleseid, vendid huugasid, mingeid piikse, mis võiks mõnest veast märku anda, ei tulnud. Aga monitor jäi täiesti pimedaks, teatas ainult et läheb power saveing modesse vms. Proovisin teise videokaardiga - sama jama. Proovisin selle vanaga - ikka sama jama. Proovisin eise monitoriga. Ikka sama. Ühendasin arvuti taha ka klaveri ja ürtiasin F8 ja Del-i klõpsideds Biosesse saada. Mkmm. Ekraan endiselt must.
On kellelegi äkki mingeid mõtteid, mis jama olla võib ja mida ma katsetada võiks?
Aitäh.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.03.2013 00:18:16
|
|
|
Katseta teise, kindlalt korras toiteplokiga.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
16.03.2013 01:40:06
|
|
|
Ok, mul endal tekkis kah korra idee, et äkki toitekas ei toida ära. See kah igavene vana. Samas proovsin nii LCD kui tavalise CRT monitoriga (neil vist on energiatarbimisvahe) ja tulemsues vahet pole.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
16.03.2013 08:52:59
|
|
|
Clear cmos?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
16.03.2013 11:42:35
|
|
|
ollev kirjutas: |
Clear cmos? |
Seda pole proovinud. Ei tea mis see ongi aga googeldasin ja vvaatasin, et õpetusi on. Proovin.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.03.2013 12:22:19
|
|
|
Kui Clear CMOS tulemust ei anna, siis võtad julguse rindu ja laenad naabrinaise mehe käest proovimiseks, täiesti töökorras, toiteploki.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
16.03.2013 15:23:26
|
|
|
Tegin Clear CMOSi ära. Algul ei andnud mingit effekti aga kui arvuti oli mingi kümme minutit käianud, siis üheltmaalt võttis pildi ette. Nüüd käivitub kohe
Aitäh!!
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|