|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
londiste
HV Guru

|
13.03.2013 14:47:36
|
|
|
olavsu1, "pirama pean" on misnomer.
sa ei pea midagi pirama. täna on ka tasuta alternatiivset tarkvara piisavalt laias valikus saadaval, et olulised vajadused ära katta.
opsüsteemid on linuxiliste näol tasuta saadaval, rakendussofti on suur valik.
levinud näitena photoshoppi ei pea keegi pirama, tasuta riistu piltide mudimiseks on maa ja ilm. kui photoshoppi on päriselt vaja, siis on väljund praktiliselt alati äriline ja siis tuleb leida ka raha soetamiseks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 15:37:04
|
|
|
londiste, ma pole leidnud ühtegi alternatiivset tasuta tarkvara tükki, mis asendaks cakewalk sonar x1 producer'i. kuigi olen otsinud. ja alternatiivi otsimisel pole mõtet kuna kõik targad, kellelt olen juhendamist otsinud, saatsid mind pimedasse kohta, kuna kasutasin alternatiivi " linux + ardour + rosegarden + timidity". Sa võid SIIT ja SIIT mida tark mees nimede 2 Suunda ja A all mu ponnistustest arvas.
| tsitaat: |
kui photoshoppi on päriselt vaja, siis on väljund praktiliselt alati äriline
|
Mitte alati, ma lugesin tööpakkumisest just selle programmi täieliku valdamise nõuet aga kool õpetas väga pinnapealselt Corelit (mis ka oli piraatne) GIMP'i oskusega pole kuskile minna. Tööandaja ei taha ümberkoolitamisest midagi kuulda. Photoshop oli vaid näiteks toodud. Siiani on pikalt saadetud kui olen GIMP'i soovitanud, ikka Photoshop'i tahetakse. kuigi kasutatakse vaid rate piltide tuunimiseks. Ma leian, et peaks õppima ikka seda tarkvara, mille oskus võib hiljem leivagi lauale tuua.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.03.2013 16:51:24
|
|
|
su lingid ei paistnud selgitavat, mida 2suunda ja a su ponnistustest arvasid, mingi otsem selgitus?
aga üldiselt ongi igasugused hobid kallis lõbu.
"raha ei ole" on sitt argument.
photoshopist rääkides paned tööpakkumise nõude ja rate piltide mudimise samasse lausesse. iga eraettevõtja naeraks su peale.
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 17:44:08
|
|
|
londiste, Jah minu üle on naerdud ja naerdakse edaspidigi, kui ei kasuta tõsiselt võetavaid vahendeid vaid üritataks kangekaelselt alternatiivsete vahenditega hakkama saada.
su lingid ei paistnud selgitavat, mida 2suunda ja a su ponnistustest arvasid, mingi otsem selgitus?
|
Võimalik, et keegi on sealt osa üliinformatiivset juttu kustutanud. Tark virises mu proovitööde kvaliteedi üle ja leidis, et võiks ikkagi veel parem olla.
Ta kuskilt eesti raadio ligidalt oli. See inimene suutis mulle selgeks teha, et ma võin küll punnida, kuid päris õigele tasemele alternatiiv tarkusega ei jõua. Ja tal oli õigus.
Muidu see härra oli parim vestluspartner keda võib kohata. Polnud selline nagu enamus "teismelisi", kes foorumites ülbelt käratavad, et ainult megakallis Protools on asi ja teised ei kõlba kuskile.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.03.2013 18:32:51
|
|
|
| olavsu1 kirjutas: |
londiste, Jah minu üle on naerdud ja naerdakse edaspidigi, kui ei kasuta tõsiselt võetavaid vahendeid vaid üritataks kangekaelselt alternatiivsete vahenditega hakkama saada.
|
Võimalik, et keegi on sealt osa üliinformatiivset juttu kustutanud. Tark virises mu proovitööde kvaliteedi üle ja leidis, et võiks ikkagi veel parem olla.
Ta kuskilt eesti raadio ligidalt oli. See inimene suutis mulle selgeks teha, et ma võin küll punnida, kuid päris õigele tasemele alternatiiv tarkusega ei jõua. Ja tal oli õigus.
Muidu see härra oli parim vestluspartner keda võib kohata. Polnud selline nagu enamus "teismelisi", kes foorumites ülbelt käratavad, et ainult megakallis Protools on asi ja teised ei kõlba kuskile. |
| ot: |
Jätkame siis veel OT tekste kui seda niiväga siia igatsetakse.
Minu arvates võiksid oma näiteks toodud GIMP-i õppida korralikult, läbi-ja-lõhki tundma, siis ehk oskad midagi korralikult ka tööandja poolt antud tasulise tarkvaraga teha. Aga praegu ilmselt saavad kõik potentsiaalsed tööandjad aru, et su oskused on igal pool viletsad. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 18:56:03
|
|
|
| Mnator, õeluseuss. Sul on lausa isiklik viha minu vastu nüüd? Ükski proff kellega olen kuskil foorumis jutule saanud ei ole olnud sinuga ühel arvamusel. Sa proovi ise oma soovituse järgi teha. Harjud GIMP'iga ära ja siis satud PS'i taha ja vahid seda kui vasikas uut laudaväravat. Tööandjatega on sedasi, et isegi Coreli oskus ei kõlba neile.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
13.03.2013 19:05:16
|
|
|
| liiv kirjutas: |
Look whos Talking! Tegelikult mulle meeldib, kui piraatlusest tulevad jutustama inimesed kelle arvutis pole ühtegi tõmmatud mp3 ega filmi faili, tõenäoliselt pole ka torrentit installitud (seal vohab ju piraatlus... vuih
Siiski siiski, ma ei tolereeri piraatlus aga see pole hetkel teema. Minu küsimus oli püstatud Win 7 teemasse ja küsimus oli tulemüüri seadistamises |
Kas ma ütlesin, et ma pole nõme? Peace, sõbralikult tögasin vaid.
Aga jah, pirateema kütab kirgi ...
Aga mis sellest Adobest sai siis? Pilti ka saab?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.03.2013 19:12:50
|
|
|
olavsu1, Ma ei võta foorumijutte nii tõsiselt, et isiklikku viha lausa pidada. Teatav arvamusenüanss sinu suhtes su piralembuse tõttu võib jääda aga vihata - aitäh, ei viitsi lihtsalt!
Ja ma olen ise nii erinevaid töövahendeid oma töödes-tegemistes pidanud kasutama, pidevalt pidanud ümber õppima. Osadeks asjadeks, kui olen leidnud tasuta tööriista, siis neid olen alati väga heameelega kasutanud tasulise asemel.... pole sellest veel kordagi probleeme tekkinud. Kliendi nõudel on muidugi tulnud ka täiesti kliendi poolt ettedikteeritud tarkvara kasutada, pole probleemi olnud. Kiire kohanemine ja töö käib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.03.2013 19:23:15
|
|
|
Kui pirate, siis ei pea seda avalikult tegema ja kõigile kuulutama
Kindlasti siin pirajaid palju, aga ma ei näe, et keegi tuleks ja kurdaks. Õigesti teevad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 20:25:32
|
|
|
| see nüüd kah kõige õigem ei ole, et olla vait nagu kult rukkis ja lasta kõigel samaviisi edasi kulgeda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.03.2013 20:43:13
|
|
|
Eks me, siin arvutifoorumis figureerijad, pirame kõik midagi suuremal või vähemal määral, kuid kui me selle süüdimatult avalikeks juhenditeks teeme, tulevad varsti pahad onud, keeravad Tanelil munad kruustangide vahele ja võtavad pulga ära.
viimati muutis rex 13.03.2013 20:43:50, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.03.2013 20:43:16
|
|
|
| olavsu1 kirjutas: |
| see nüüd kah kõige õigem ei ole, et olla vait nagu kult rukkis ja lasta kõigel samaviisi edasi kulgeda. |
mis siis teha?
kas mul peab nüüd syda hellaks minema, sulle ja su kaas piraatidele ostma legaalse windoza ja photoshopi ?
seda et hinda odavamaks teha, tuleks kurta softi tootjale. microsoft ju andis võimaluse 30€ legaalne win saada, isegi läbi lillede 15€-ga, mida su hing veel ihkab?
photoshopist ma ei tea midagi, aga kindlasti mõni vanem versioon juba vabavaraks lastud (võin eksida) ja sellele on pealegi alternatiivne kyllaga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.03.2013 20:47:37
|
|
|
ühte tarkvara Win 7 alla installides on käsk:
For your safety Use your firewall to stop internet connection of the application and uncheck automatic updates. Don't update it.
Kuidas see tulemüüri blokeerimine käib? Jutt siis otsapidi Adobe Acrobadist |
On sul Acrobat'i vaja pdf'ide muutmiseks või lihtsalt Office'i dokumendide pdf'ideks tegemiseks? Kui viimane, siis kasuta näiteks Cute Pdf Printerit. Väike ja nobe lahendus. Selliseks kasutuseks oleks Acrobat'i sugust mammutit pointless isegi legaalselt installida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
13.03.2013 21:17:37
|
|
|
mis siis teha?
[/quote]
Seda mida võiks teha on juba kirjutatud. Kui tarkvara kaupmees oled siis äkki täiendaks valikut seal? nagu nutune valik on hetkel.
| jeesus188 kirjutas: |
kas mul peab nüüd syda hellaks minema. sulle ja su kaas piraatidele ostma legaalse windoza ja photoshopi ?
|
Ma pole seda soovinud, tootjahindu ei soovi Samuti kangutada. Ma soovin, et maksevõimalused oleks rohkem paindlikumad. Enamus firmasid eeldavad, et inimesed saaksid tippspetsialisti palka, muidu ei müü liisinguga midagi.
Miks siis Elion suudab massist erineda ja müüa kaupa ilma teenust piiravate nõudmisteta?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WAUZZZ
HV kasutaja

|
13.03.2013 22:42:53
|
|
|
Aitasin ehitada ja üles seada ühe uue arvuti, mis hakkas jooksutama 7x64 versiooni. Tekkis probleem teenustega (audio, event viewer, DHCP, TCP/IP NetBIOS helper - istuvad kõik ühe svchost instantsi all), mis pangestavad selle svchosti suvalisel ajahetkel, teiste scvhostide all jooksvad teenused jäävad püsti. Heli- ja võrgudraiveritest on installitud uusimad versioonid: Asuse lehelt VIA heli ning Realtek LAN, D-Linkilt WiFi kaart ning ajutiselt mingi Mercury nimeline hiina USB WiFi junn.
Arvan isiklikult, et koer on maetud justnimelt Mercury junni draiveritesse. Kuidas need täielikult maha saada? Device manageri uninstall valik peaks nad vist n.ö välja lülima?
Teise variandina kahtlustan helikaardi lisasofti, on see õigustatud kahtlus?
Olgugi, et nett on säärastest probleemidest pungil, ei ole mõistlikku lahendust välja pakutud peale ipv6 keelamise.
_________________ Just my stupid and uneducated opinion. |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.03.2013 02:28:45
|
|
|
| rex kirjutas: |
| On sul Acrobat'i vaja pdf'ide muutmiseks või lihtsalt Office'i dokumendide pdf'ideks tegemiseks? Kui viimane, siis kasuta näiteks Cute Pdf Printerit. Väike ja nobe lahendus. Selliseks kasutuseks oleks Acrobat'i sugust mammutit pointless isegi legaalselt installida. |
ms office oskab ise pdf-iks salvestada alates office 2007-st.
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
14.03.2013 09:12:25
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| rex kirjutas: |
| On sul Acrobat'i vaja pdf'ide muutmiseks või lihtsalt Office'i dokumendide pdf'ideks tegemiseks? Kui viimane, siis kasuta näiteks Cute Pdf Printerit. Väike ja nobe lahendus. Selliseks kasutuseks oleks Acrobat'i sugust mammutit pointless isegi legaalselt installida. |
ms office oskab ise pdf-iks salvestada alates office 2007-st. |
Oskab.
Ja korduvalt olen tuttavaid, kes lõputööd üritavad pdfiks salvestada (no viimase pikenduse viimase viie minuti jooksul nagu ikka) suunanud bullzip pdf printeri peale, kuna wordi konverter keerab küll tabeleid peegelpilti, küll võtab graafikult jooni vähemaks.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.03.2013 13:27:50
|
|
|
| WAUZZZ kirjutas: |
Aitasin ehitada ja üles seada ühe uue arvuti, mis hakkas jooksutama 7x64 versiooni. Tekkis probleem teenustega (audio, event viewer, DHCP, TCP/IP NetBIOS helper - istuvad kõik ühe svchost instantsi all), mis pangestavad selle svchosti suvalisel ajahetkel, teiste scvhostide all jooksvad teenused jäävad püsti. Heli- ja võrgudraiveritest on installitud uusimad versioonid: Asuse lehelt VIA heli ning Realtek LAN, D-Linkilt WiFi kaart ning ajutiselt mingi Mercury nimeline hiina USB WiFi junn.
Arvan isiklikult, et koer on maetud justnimelt Mercury junni draiveritesse. Kuidas need täielikult maha saada? Device manageri uninstall valik peaks nad vist n.ö välja lülima?
Teise variandina kahtlustan helikaardi lisasofti, on see õigustatud kahtlus?
Olgugi, et nett on säärastest probleemidest pungil, ei ole mõistlikku lahendust välja pakutud peale ipv6 keelamise.  |
Tee uus kasutajakonto ja vaata kas seal sama. Kui sama, siis proovi safe mode. Seal küll audio ei tööta, aga muid asju peaksid nägema - kas pangestuvad või mitte.
Kui ka safe modes pangestuvad, siis jooksuta käsurealt sfc /scannow
Ja kui ka sellest kasu pole, siis windowsi install nässus ja pead uue tegema. Soovitatavalt mitte samalt meedialt millelt praeguse tegid.
Edu
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
onni
HV kasutaja
|
14.03.2013 17:54:17
|
|
|
Tomorrow..olen nöus
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
15.03.2013 08:37:13
|
|
|
Net Framework ja JIT debuging. On selline problkeem,et vaja oleks autocad-ile installida trial programm prooviks aga win7x64 ja win7x86 all ei hakka tööle,annab errorit. XP all nii x86 ja x64 töötab korralikult. Sai üle installitud net framework,pandud visual studio ja ikkagi annab errorit.Programm on 2013a ja tootja väidab,et Win7 tugi on 100%.Tegemist on APLUS 13.033-ga. Win XP arvutid aga on vääääga vanad ja seal pole proovimisel suurt mõtet,ikka win7 x64 all vaja katsetada.
http://www.cadaplus.com/downloads.php?lang=en.
Google õpetus:
On the Tools menu, click Options.
In the Options dialog box, select the Debugging folder.
In the Debugging folder, select the Just-In-Time page.
In the Enable Just-In-Time debugging of these types of code box, select or clear the relevant program types: Managed, Native, or Script.
To disable Just-In-Time debugging, once it has been enabled, you must be running with Administrator privileges. Enabling Just-In-Time
debugging sets a registry key, and Administrator privileges are required to change that key.
Click OK
Registry tools-is puudub aga options menüü ja selle järgi ei saa teostada.
viimati muutis sama123 21.03.2013 12:40:05, muudetud 4 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja
|
16.03.2013 11:06:24
|
|
|
Võib vast probleemist ka siia ikka kirjutada? Eniveis niisugune jama hakkas mingi aeg toimuma: Kuna vahetan ikka aeg-ajalt kõlareid ja klappe arvuti tagant, siis viimasel ajal ei ühildu need arvutiga koheselt ära kui juhe sisse pista. Nt kõlarid on taga, kõik töötab, võtan kõlarid välja ja panen klapid sisse, siis jääb alla volume peale selline märk ikka veel, mis ütleb, et pole ühtegi asja ühendatud. Pean siis miski 1-5min ootama, oleneb randomilt lambist, et see märk aktiivseks muutuks ja lõpuks asja ära ühildaks.
Audio jackis või adapteris ei tohiks minu arust viga olla, sest ta alati siiski ühildab asja ära. Ainuke asi, et ta peaks seda tegema koheselt, mitte mitme minuti pärast.
Võib draiverite viga olla? Või milles asi võiks olla..
_________________ insta |
|
| tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
18.03.2013 01:50:37
|
|
|
Minu postitus on tekitanud furoori. Oli jah viga viirusetõrjes. Katsetan ühte uut (vabatarkvara muide).
Aga need HinnaVaatluse kasutajad, kes pole kunagi ühtegi mängu, mp3 ega mõnda filmi faili alla laadinud (subclubi kraami ei hakka mainimagi). Lisaks pole autoga 90 alas sõitnud elu seeski kiiremini kui 95km/h (+- 5km on lubatud). Pole elus läinud vales kohas üle tänava jne. Lisaks on sendipealt maksnud müüdud asjade eest maksuametile tulumaksu 26% (kui kasvõi €5EUR vahelt sai). Ma tahaks teie kätt suruda ja autogrammi paluda, ausalt. Mul on tuttav ajakirjanik, ma lasen teist kohe loo kirjutada, kui haruldasest inimest. Te olete tõesti lihtsalt nii suurepärased ja ausad inimesed. Kummardan teie ees maani
Ahjaa molkused, see pole õigustus, et näe kunagi ühe mp3 tõmbasin alla 5 aastat tagasi, see ei ole ju midagi. Vargus on vargus ja (krooni ajal lugesin seadust) trahv intellektuaalse omandi varguse või levitamise eest oli tol ajal kuni 250 000 EEK (tuntud sul Peek sai näiteks rohkem kui 1,5 milli trahvi)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
18.03.2013 10:18:31
|
|
|
| (tuntud sul Peek sai näiteks rohkem kui 1,5 milli trahvi) |
Speek oli see kuulus kodanik...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aceee
HV vaatleja

|
18.03.2013 11:41:32
|
|
|
Tegi ~8H memtesti, 0 errorit. Homme Format C.
//Edit: Paar päeva sain oldud ilma jamata, nüüd hakkas tulema jälle. Eks pean ilma driverita mängima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.03.2013 12:16:58
|
|
|
See BlueScreenViewer, millega sa avapostis lehvitad, ei saanud vähemalt mõni aeg tagasi 64-bitise opsüsteemi dump failide lugemisega hakkama. Tähendab, viitas täiesti valele draiverile. Seevastu http://www.resplendence.com/whocrashed kasutamise korral probleemi polnud.
Võimalik oleks ka dump failid (asuvad ?:\Windows\minidump\ kaustas) http://www.osronline.com/page.cfm?name=analyze peale laadida.
Lihtsalt teadmiseks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aceee
HV vaatleja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.03.2013 12:21:44
|
|
|
Selle lingi pealt näed seda infot ikkagi vaid sina ise, mitte keegi teine. Lihtsalt teadmiseks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aceee
HV vaatleja

|
18.03.2013 12:28:23
|
|
|
| No kahjuks ma ei oska midagi välja lugeda neist, ehk on ka võimalik neid ka teiega jagada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.03.2013 12:29:58
|
|
|
| Lae see dump fail näiteks upload.ee peale, keegi äkki viitsib vaadata?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aceee
HV vaatleja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.03.2013 13:03:14
|
|
|
Kui asi vaid sellega piirdub, siis selle daemonu.exe ehk siis 'NVIDIA Update Service Daemon' teenuse/service peaks saama kas uninstallida või vähemalt välja lülitada. On teine nagunii üks mõttetu asi, nagu kõik tarkvarauuenduste otsijad. Kui säherdusi veateateid hakkab aga endiselt tulema hulgi ja erinevaid, siis...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
20.03.2013 21:41:50
|
|
|
krt ma tegin jetcleaniga midagi või peale viimast WU paigaldamist tekkis W7x64 peal anomaalia: arvutis on 4 kasutajat, varem kui käima panin, siis tuli avaekraanile ilusti 4 kasutajaikooni ning sai valida nende vahel. Nüüd on vaid see ikoon kes viimasena kasutas ja kui "switch user" valida, siis peab sisestama käsitsi kasutajanime ja parooli.
kuidas ma neid nelja ikooni kasutajate valimiseks tagasi saan?
edit: olemas
http://www.sevenforums.com/tutorials/182279-logon-screen-fix-showing-only-other-user-last-logged-user.html
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
20.03.2013 22:45:32
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
krt ma tegin jetcleaniga midagi või peale viimast WU paigaldamist tekkis W7x64 peal anomaalia: arvutis on 4 kasutajat, varem kui käima panin, siis tuli avaekraanile ilusti 4 kasutajaikooni ning sai valida nende vahel. Nüüd on vaid see ikoon kes viimasena kasutas ja kui "switch user" valida, siis peab sisestama käsitsi kasutajanime ja parooli.
kuidas ma neid nelja ikooni kasutajate valimiseks tagasi saan?
edit: olemas
http://www.sevenforums.com/tutorials/182279-logon-screen-fix-showing-only-other-user-last-logged-user.html |
Pead registrist ühe "kasutaja" ära kustutama. Mul korduvalt esinenud
_________________ pWn |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
20.03.2013 22:46:07
|
|
|
pwn13, nojaa... aga nii lambist tekkinud?
kustutasin mingi Updatus user ja mingi suvalise kirje ära ning nüüd toimib
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
21.03.2013 09:29:49
|
|
|
pwn13, nojaa... aga nii lambist tekkinud?
kustutasin mingi Updatus user ja mingi suvalise kirje ära ning nüüd toimib |
Mul on see tekkinud tavaliselt kloonides.
_________________ pWn |
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
21.03.2013 12:21:19
|
|
|
Net Framework ja JIT debuging. On selline problkeem,et vaja oleks autocad-ile installida trial programm prooviks aga win7x64 ja win7x86 all ei hakka tööle,annab errorit. XP all nii x86 ja x64 töötab korralikult. Sai üle installitud net framework,pandud visual studio ja ikkagi annab errorit.Programm on 2013a ja tootja väidab,et Win7 tugi on 100%.Tegemist on APLUS 13.033-ga.
http://www.cadaplus.com/downloads.php?lang=en
|
|
| tagasi üles |
|
 |
H2K
HV kasutaja

|
21.03.2013 14:40:20
|
|
|
Tere, mul selline mure, et ei saa mitte kuidagi kohe windows 7 setupit usb pealt laadima. Emaplaat on GA-EP43-UD3L rev. 1.1. Olen proovinud erinevaid usb porte, aga ei miskit. Usb olen esimeseks bootivaks pannud küll, seal mitu valikut, kõike proovinud. Äkki oskab keegi nõu anda. Oleks tore, kui saaks usb pealt win7 buutima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
21.03.2013 14:50:13
|
|
|
| dr454 kirjutas: |
Tere, mul selline mure, et ei saa mitte kuidagi kohe windows 7 setupit usb pealt laadima. Emaplaat on GA-EP43-UD3L rev. 1.1. Olen proovinud erinevaid usb porte, aga ei miskit. Usb olen esimeseks bootivaks pannud küll, seal mitu valikut, kõike proovinud. Äkki oskab keegi nõu anda. Oleks tore, kui saaks usb pealt win7 buutima.  |
Küsiks alustuseks, et mis programmiga usb booditavaks tegid?
_________________ pWn |
|
| tagasi üles |
|
 |
H2K
HV kasutaja

|
21.03.2013 14:52:03
|
|
|
| pwn13 kirjutas: |
Tere, mul selline mure, et ei saa mitte kuidagi kohe windows 7 setupit usb pealt laadima. Emaplaat on GA-EP43-UD3L rev. 1.1. Olen proovinud erinevaid usb porte, aga ei miskit. Usb olen esimeseks bootivaks pannud küll, seal mitu valikut, kõike proovinud. Äkki oskab keegi nõu anda. Oleks tore, kui saaks usb pealt win7 buutima.  |
Küsiks alustuseks, et mis programmiga usb booditavaks tegid? |
Win to flash
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
21.03.2013 14:56:58
|
|
|
| pwn13 kirjutas: |
Küsiks alustuseks, et mis programmiga usb booditavaks tegid? |
Win to flash |
Proovi parem seda http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
_________________ pWn |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.03.2013 14:59:33
|
|
|
Miks? Milleks?
Kõige lihtsam variant olemas ja toimib ju:
käsurealt: xcopy d:\*.* /s/e/f e:\ (arvestades, et optiline seade on draiv D: (kus asub Windows installiplaat või ISO) ja tühi mälupulk draiv E
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
21.03.2013 17:15:01
|
|
|
| Super AMOLED, ei toimi, õigemini ei ole lollikindel ja garanteeritud tulemus sellega. Enne seda on vaja veel mitmeid ridu sisestada ehk mälupulk bootivaks muuta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
21.03.2013 17:22:53
|
|
|
LiivaneLord, ei ole vaja ju Win Vista/7/8 puhul. Peaasi, et fat32 ja formatitud.
Korduvalt kasutanud antud moodust. Pole kordagi mingi bootimise ja värgindusega jamanud. Mälupulgalt andmed kopeerinud arvutisse, format ning siis juba installimeedialt failid peale antud käsuga.
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
21.03.2013 21:07:47
|
|
|
JIT debugging error,ei lase installida programmi.Otsitud vastavalt õpetusele Debugger.reg aga ei midagi.Teise õpetuse järgseid faile mida kustutada ka ei ole:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger
Viskab sellise kirja:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at AcadInst.AcadInst.Window_Loaded(Object sender, EventArgs e)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.5466 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
AcadInst
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/APLUS/AcadInst.exe
Microsoft.VisualBasic
Assembly Version: 8.0.0.0
Win32 Version: 8.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
System
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Windows.Forms
Win32 Version: 2.0.50727.5468 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
Win32 Version: 2.0.50727.5467 (Win7SP1GDR.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System.Configuration
Win32 Version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
System.Xml
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
System.Runtime.Remoting
CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
Probleem on APLUS trial progega.Muid programme lubab installida,just sellega probleem ja samuti win7x86 arvutis ka. XP alla läheb kohe,väidetavalt koostajate andmetel on x64 tugi olemas ,tegemist 2013a. ja kõige uuema programmiga.
Nüüd on register ka ülevaadatud, ei ole seal selliseid "Debuggereid":
If you use a 64-bit machine, please delete the following keys:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger
Autocad-is saab küll vägisi (command:_APPLOAD) abil panna autocad startupi aga programm ikka ei tööta:menüüd on näha ja nupud liiguvad aga mingeid toiminguid ei toimu.
Ega ma ennast targaks pea aga seda poleks uskunud ,et 2013a. programmid nõuavad XP SP2 modet! Ja seda pisiasja ei võinud programmi koostaja öelda!
viimati muutis sama123 21.03.2013 23:29:34, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.03.2013 22:49:56
|
|
|
LiivaneLord, ei ole vaja ju Win Vista/7/8 puhul. Peaasi, et fat32 ja formatitud.
Korduvalt kasutanud antud moodust. Pole kordagi mingi bootimise ja värgindusega jamanud. Mälupulgalt andmed kopeerinud arvutisse, format ning siis juba installimeedialt failid peale antud käsuga. |
Mälupulgalt bootimise viis ei sõltu kuidagi paigaldatud op-süsteemist vaid sellest, kas masinal on BIOS või UEFI. BIOS-i jaoks on vaja bootsektorit, UEFI-le piisab EFI kaustas olevast failist (mis on olemas kõigi kaasaegsete süsteemide paigalduspakettides)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| tagasi üles |
|
 |
kacmesi
HV kasutaja
|
22.03.2013 09:05:07
|
|
|
| kacmesi kirjutas: |
Võib vast probleemist ka siia ikka kirjutada? Eniveis niisugune jama hakkas mingi aeg toimuma: Kuna vahetan ikka aeg-ajalt kõlareid ja klappe arvuti tagant, siis viimasel ajal ei ühildu need arvutiga koheselt ära kui juhe sisse pista. Nt kõlarid on taga, kõik töötab, võtan kõlarid välja ja panen klapid sisse, siis jääb alla volume peale selline märk ikka veel, mis ütleb, et pole ühtegi asja ühendatud. Pean siis miski 1-5min ootama, oleneb randomilt lambist, et see märk aktiivseks muutuks ja lõpuks asja ära ühildaks.
Audio jackis või adapteris ei tohiks minu arust viga olla, sest ta alati siiski ühildab asja ära. Ainuke asi, et ta peaks seda tegema koheselt, mitte mitme minuti pärast.
Võib draiverite viga olla? Või milles asi võiks olla.. |
ei taju keegi? :/
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
| tagasi üles |