Genely, Al ja Roney sattusid kogemata oma tähe orbiidile Kahju, et tracking-vaadet warpida ei saa.
Kütust jätkub kah ainult enne maandumist pidurdamiseks... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Endal on siiani õnnestunud ainult Launch...
Kuidagi aga ei taha kuu orbiidile jõudmine õnnestuda ja tüübid lõpetavad kusagil avakosmoses... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
See on tegelt päris lihtne, stardi, kuni 9km lendad vertikaalselt, siis keerad ida poole (90kraadi) ja kallutad ennast. Kui orbiit on saavutatud ja "circulization burn" tehtud, siis ootad, kuni on õige aeg. "õige aeg" oleks siis, kui kuu hakkab horisondi pealt paistma. Põletad nii kaua, kuni orbiidi apogee ulatub kuu orbiidini. kui tegid kõik õigesti siis peaks kuu sind kinni võtma. kui see juhtub, siis kuu orbiidi perigees põletad mootoreid liikumisele vastupidises suunas, ehk pidurdad. põletad niikaua, kuni orbiit on ümmargune
Wow, see on täpselt selline mäng, mida ma juba pikemat aega otsinud olen.
Terve nädalavahetus kulus selle peale ära, kuid lõpuks õnnestus mõlema kuu peal ära käia ja edukalt tagasi tulla.
Järgmine missioon Duna ja siis ilmselt üks Juuli kuudest.
Mul vist midagi kahe silma vahele jäänud...mis ajast see tasuline on?
Algusest peale on öeldud et mingist staadiumist alates läheb asi tasuliseks, nemad tahavad ka teenida.
Esiaglsed alpha vms versioonid olid tõessti tasuta ja ka praegune 0.18.x on tasuta, kuid uusim versioon kus juba rohkem nodi sees, on tasuline. Samas 23USD pole palju sellise fantastilise mängukese eest(jätad ühe vaiksema baariõhtu linnas vahele ja ongi raha olemas selle jaoks ), isegi praegu kui tegu veel arendusjärgus produktiga. Ainuüksi suur hulk custom mudeleid ja MODe teevad selle mängi ahvatlevaks.
Q: If I've already bought the game on the KSPStore, can I switch over to Steam?
A: The answer to that is Yes, but not right now. We are going to set up a system on our store where you'll be able to get a Steam key for KSP provided you already have purchased the game. However, we are still working on the exact details of this feature, so it'll likely be a while until that's set up. We'll of course let you know when that becomes available.
Sai see 7 dollari annetus 2012 aasta alguses tehtud ja loodetavasti ei pea uuesti ostma hakkama _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Q: If I've already bought the game on the KSPStore, can I switch over to Steam?
A: The answer to that is Yes, but not right now. We are going to set up a system on our store where you'll be able to get a Steam key for KSP provided you already have purchased the game. However, we are still working on the exact details of this feature, so it'll likely be a while until that's set up. We'll of course let you know when that becomes available.
Sai see 7 dollari annetus 2012 aasta alguses tehtud ja loodetavasti ei pea uuesti ostma hakkama
dockimisega saabki suht ainult, eriti, kui tahad tagasi ka. ühe korraga minnes ei jõua kõike vajalikku kütust kaasa vedada. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Esimene dock tehtud, jube värk ei jaga seda asja... rämedalt kütet kulub. Kuupeal olen käinud 3x-4x, tagasi pole veel jõudnud. Enamasti kukun mootori puruks kuul .
Esimene dock tehtud, jube värk ei jaga seda asja... rämedalt kütet kulub. Kuupeal olen käinud 3x-4x, tagasi pole veel jõudnud. Enamasti kukun mootori puruks kuul .
Jalgu ei kasuta? Mäletan, et see probleem vaevas varasemates versioonides, kui landing leg-se polnud veel "leiutatud". _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kuna pole veel sellele dockimisele pihta saanud kulub jubedalt kütet enne ära koos RCSiga. Viimased 2-3 kilti tuli suuremootoriga teha . Ots ühtepidi lähemale saamiseks, ots ümber, et lähenemise kiirust vähendada jne jne. Kokkuvõttes juba jama. Kui asjale kunagi pihta saan läheb vast kergesti juba.
Jalgu kasutasin küll, aga jäid vist lühikeseks ja kiirus natuke liiga suur ning oligi tulemus .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.