Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2013 18:51:27 vasta tsitaadiga

teen täna ühe tiiru HV serveris...pole juba üle kuu aja mänginud. kui ta mul üldse käima läheb, viimati pildus arma miskeid erroreid kui kahte DLC'd installisin ja kõik sinnapaika jätsin icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Thexxx
HV vaatleja
Thexxx

sõnum 12.03.2013 18:57:57 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
Super AMOLED, noh, ma isegi juba vist kuu peaaegu mänginud aga ei tea, ei ole ära tüüdanud. Kui endale see piisavalt reaalseks teha siis nii kiiresti ära ei tüüta. Ise tuleb tegevust otsida lihtsalt. FPSi kohta ma ei oska midagi öelda, jookseb 80-110 fps sujuvalt icon_biggrin.gif

Thexxx, ses osas tuleb au anda - see mod on buggide poolest vist üks esirinnas olevaid mängudest, mida ma kunagi puudutanud olen.

Seda küll jah, aga juba kopp ees sellest icon_smile.gif ei soovi dayz näha enne kui Dayz: Standalone välja tuleb. icon_smile.gif

no credit
Sold OUT

sõnum 12.03.2013 20:03:01 vasta tsitaadiga

Mängisin veidi praegu... krdi kopa viskas ette kohe see jooksmine... wasteland oli ka tühi, kõik on Arma3 peal vist. Ma pole veel seda ära installida jõudnud icon_smile.gif
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 12.03.2013 20:24:19 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, Eks ole nii icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 13.03.2013 07:51:23 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mängisin veidi praegu... krdi kopa viskas ette kohe see jooksmine... wasteland oli ka tühi, kõik on Arma3 peal vist. Ma pole veel seda ära installida jõudnud icon_smile.gif

Olin ka eile mõned tunnid sees. Ei tüüdanud ära veel. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.03.2013 13:30:23 vasta tsitaadiga

Ma olin see kes elektros vereylekannet vajas icon_biggrin.gif

Aga ju Wastelandi mängimine mind ära rikkus... kohene relva ja sõidukivalik, pidev action... dayzis vaid zombi tungis mulle eile kallale... jube tugevad on nad nüüd, ühe laksuga luud puruks. Ja mingi bug oli eile sellega kui lasin ammuga zompsi, siis oli kohe kick ja script restriction icon_biggrin.gif

tagasi sisse tulles oli muidugi viimase 2 minuti jooksul korjatud mant inventoryst kadunud thumbs_down.gif

lisaks kirvest üles korjates kadus ära m4a3cco jne icon_biggrin.gif

Ei teagi nüüd, kas kulutada ~1000 gt650M videoga läpaka peale või 500-600 eest i5 lauamasin ehitada olemasoleva gtx560ti'ga mängimiseks

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 13.03.2013 13:50:58 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
rocu
HV kasutaja

sõnum 13.03.2013 16:25:19 vasta tsitaadiga

Kellel DayZ'st kopp ja kellele väike role-playing meeldib soovitan proovida sellist 'modi' nagu Takistan Life. Täpsemalt siis UrbanLife server. Mõned vanad HV-lased seal juba mängivad.
Midagi tirima ei pea, lihtsalt käivita mäng läbi OA exe ja serverisse connectides ta tirib lihtsalt mingi 4mb'se missiooni faili umbes nagu Wastelandis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 13.03.2013 18:17:35 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Ma olin see kes elektros vereylekannet vajas icon_biggrin.gif

Aga ju Wastelandi mängimine mind ära rikkus... kohene relva ja sõidukivalik, pidev action... dayzis vaid zombi tungis mulle eile kallale... jube tugevad on nad nüüd, ühe laksuga luud puruks. Ja mingi bug oli eile sellega kui lasin ammuga zompsi, siis oli kohe kick ja script restriction icon_biggrin.gif

tagasi sisse tulles oli muidugi viimase 2 minuti jooksul korjatud mant inventoryst kadunud thumbs_down.gif

lisaks kirvest üles korjates kadus ära m4a3cco jne icon_biggrin.gif

Ei teagi nüüd, kas kulutada ~1000 gt650M videoga läpaka peale või 500-600 eest i5 lauamasin ehitada olemasoleva gtx560ti'ga mängimiseks

Lauaarvuti on mängimiseks kindlasti etem. Enda masin oli kohe väljaostes ~940€. Töötab kenasti.

Bugge ikka on, jah. Ennast enam need isegi närvi ei aja, võtan asja iseenesestmõistetavana. icon_biggrin.gif Aga ikka sitaks on neid seal. icon_razz.gif

Kui tahtmine tuleb siis hüppa sisse ja mängime koos. On hulga huvitavam kui üksi sombside kätte jääda ja surra icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.03.2013 18:43:16 vasta tsitaadiga

Ma vaatan kas viitsin headseti kapi otsast välja kiskuda. Praegu üks läpakas vaja ära seadistada kliendi jaoks icon_biggrin.gif
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 13.03.2013 19:04:21 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen, et lauakast sobiks nagu mängimiseks paremini, aga noh ma selline vana-kooli mees ka icon_razz1.gif ehitasin endale just profiilika siin mingi kuu aega tagasi. Pidasin silmas just Arma3 välja tulekut, DayZ standalone oleks tegelt normaalselt mu vanal kastil isegi ära jooksnud.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.03.2013 20:08:09 vasta tsitaadiga

Leo Kalme, tänud vereülekande eest icon_smile.gif

jäin elektro kanti jõlkuma

Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 13.03.2013 20:24:59 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Leo Kalme, tänud vereülekande eest icon_smile.gif

jäin elektro kanti jõlkuma

mnjah, kuradi cT lasi kuskil ära meid jälle. Ei viitsi hetkel rohkem mängida. Hiljem tagasi icon_biggrin.gif
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 14.03.2013 22:47:07 vasta tsitaadiga

Twitter:
Dean Hall kirjutas:

Coming in the next devblog we discuss crafting, health/medical system, and why the server/client architecture is taking so damn long!

Dean Hall kirjutas:

Also, Ryan Seacrest has been confirmed as devblog presenter, to replace that guy with the terrible kiwi accent...

Dean Hall kirjutas:

George Lucas will be releasing remastered version of the previous devblogs, way they were supposed to be. Wit Matt replaced by Velociraptors price of standalone now confirmed at $135832.23

icon_lol.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 15.03.2013 20:27:19 vasta tsitaadiga

Mõtlesin ka siis HV.ee serverisse tulla aga SIX launcheris viskab ette, et server jookseb teisel versioonil. Kas ma pean oma modi kuidagi downgradema?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 15.03.2013 20:40:53 vasta tsitaadiga

sannukas00 kirjutas:
Mõtlesin ka siis HV.ee serverisse tulla aga SIX launcheris viskab ette, et server jookseb teisel versioonil. Kas ma pean oma modi kuidagi downgradema?

jaaa saab. tõmba dayzcomander Seal saab versioone vahetada nii kuidas soovid.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 16.03.2013 12:03:11 vasta tsitaadiga

Täna siis väike hooldus serveris ajavahemikus 12:00-13:00 16 Märts!

Plaanitud muutused ei midagi suurt

Dayz versioon siis 1.7.6.1 le (kahjuks siis kaovad custom joogid nagu õllu ja muu kola) beta patch kõige uuem versioon mis dayzcommanderis saadaval!
missioni failid lähevad vanilla peale mõneks ajaks ehk siis pürgi ja ja muu mant!

Mängijate gear ja sõidukit jäävad alles ainult joogid ja söögid võivad kaduda!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.03.2013 12:12:36 vasta tsitaadiga

And3rs kirjutas:
Täna siis väike hooldus serveris ajavahemikus 12:00-13:00 16 Märts!

Plaanitud muutused ei midagi suurt

Dayz versioon siis 1.7.6.1 le (kahjuks siis kaovad custom joogid nagu õllu ja muu kola) beta patch kõige uuem versioon mis dayzcommanderis saadaval!
missioni failid lähevad vanilla peale mõneks ajaks ehk siis pürgi ja ja muu mant!

Mängijate gear ja sõidukit jäävad alles ainult joogid ja söögid võivad kaduda!

Ei saagi nüüd täpselt aru. Kas baasid jms, mis uuendusega tulid - olid need osa patchiest või sinu enda lisatud? Jäävad need alles? Nagu uuenenud camped Balotal ja Starys, barrakid erinevates kohtades, kus varem oli tühjus. Ja mida head see 1.7.6.1 kaasa toob, et uuendus mõttekas on?
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 16.03.2013 12:45:52 vasta tsitaadiga

Baasid mis olid ja asjad olid lisatud peamiselt selleks,et mängijaid mujale suunata muidu alati lennatakse NWA peale ja käib kaks sekundid lahingut ja jookse uuesti aga nagu alati kukub keegi kisama ja tuleb alati skandaale
antud hetkel on see ajutine haigla ja poed tulevad tagasi aga teiste asjade osas tuleb mõelda kuhu ja miks.

1.7.6.1 ei to sisuliselt midagi uut pigem võibolla aitab tuua mängijaid juurde...sest osad on kas laisad või ei taiba downgradimisest igatahes riskile minek icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.03.2013 15:52:14 vasta tsitaadiga

And3rs kirjutas:
Baasid mis olid ja asjad olid lisatud peamiselt selleks,et mängijaid mujale suunata muidu alati lennatakse NWA peale ja käib kaks sekundid lahingut ja jookse uuesti aga nagu alati kukub keegi kisama ja tuleb alati skandaale
antud hetkel on see ajutine haigla ja poed tulevad tagasi aga teiste asjade osas tuleb mõelda kuhu ja miks.

1.7.6.1 ei to sisuliselt midagi uut pigem võibolla aitab tuua mängijaid juurde...sest osad on kas laisad või ei taiba downgradimisest igatahes riskile minek icon_rolleyes.gif

Ma loodan, et see kama jääb alles - muidu ongi nii, et kui ei taha teiste playerite mängurõõmu rikkuda siis pead istuma kuskil kaugel läänes metsas ja mitte kunagi välja tulema, sest vastasel juhul geari otsides satud peamistes kohtades kohe kellegagi kokku ja pead tuld andma või saad ise tina. Teine võimalus on, et passitakse lootspawnidele peale ja ise arvad, et lähed paremat geari otsima aga tegelikult jalutad lihtsalt varitsuse kill-zone'i sisse. Ei saanud aru virinast nwafi kindlustuste kohta. hea oli seal varjatult liikuda.

Siiani on päris lõbus olnud igastahes. Saab maailma avastada ja ka sõbralikke mängijaid on avastatud. Ükspäevane SUV lootimine oli päris huvitav. Spaulding passis peale, andis meile tina, sai surma ja joker rappis meid kõiki ära sealjuures. icon_biggrin.gif
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 16.03.2013 18:03:24 vasta tsitaadiga

Ok, eile sain DayzCommanderiga lõpuks serverisse sisse ja sai natuke mängitud ka.
Aga kui täna uuesti üritasin siis viskab sellise errori ette.

Mängija nimeks mul lihtsalt Sander nii, et selles viga vist olla ei saa.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Shorty
HV vaatleja
Shorty

sõnum 17.03.2013 08:01:02 vasta tsitaadiga

sannukas00 kirjutas:
Ok, eile sain DayzCommanderiga lõpuks serverisse sisse ja sai natuke mängitud ka.
Aga kui täna uuesti üritasin siis viskab sellise errori ette.

Mängija nimeks mul lihtsalt Sander nii, et selles viga vist olla ei saa.

Viimastel päevadel ongi mingid naljakad "kalad" olnud...sõber "Captain Spaulding" ei saanud enam äkitselt sisse kuna ütles talle, et ta nimi on liiga pikk icon_biggrin.gif
+ kui keegi saab surma saab ta insta kicki mingi teatud scripti errori pärast (peast ei mäleta seda koodi öelda).

Leo Kalme kirjutas:
Siiani on päris lõbus olnud igastahes. Saab maailma avastada ja ka sõbralikke mängijaid on avastatud. Ükspäevane SUV lootimine oli päris huvitav. Spaulding passis peale, andis meile tina, sai surma ja joker rappis meid kõiki ära sealjuures.
- See SUV djeela oli tõesti põnev icon_biggrin.gif
Ma algul viskasin nalja, et teeme siis peale resa SUV peale sõda kuid nagu sides räägiti siis see idee jäi nagu kuidagi "magama" nö. seega me Spauldinguga ei oodanud sealt suurt vastupanu ning otsustasime selle ise korda teha ja ma hüppasin valgesse UAZi ja hakkasin NE poole kütma, et leida see üks puudu olev ratas SUVle...ja nii kui ma keerasin kruusateele mis läheb NEA sinise hangaari ette Spaulding kisab, et siin on 2+ inimest ja 5sekundit hiljem tekkis ta kill message. Niiet sitta see rehv keerasin otsa ümber ja nii kuis torust tuli kütsin tagasi icon_biggrin.gif
Kuid, et poleks liigapalju igavat lugemist siis ma meisterdasin oma ringkäigust väikese kaartikese:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 17.03.2013 12:50:57 vasta tsitaadiga

Ma olin eile peale disconnectimist (olin elus ja terve ning zombisid/vaenlasi lähedal ei olnud) surma saanud ja uuesti sisse tulles avastasin, et olin uuesti spawnin ja gear kadund icon_eek.gif Siis mingi cT mees ütles, et oli mind maha lasknud - KUIDAS, ei tea :S
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Shorty
HV vaatleja
Shorty

sõnum 17.03.2013 17:14:48 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
Ma olin eile peale disconnectimist (olin elus ja terve ning zombisid/vaenlasi lähedal ei olnud) surma saanud ja uuesti sisse tulles avastasin, et olin uuesti spawnin ja gear kadund icon_eek.gif Siis mingi cT mees ütles, et oli mind maha lasknud - KUIDAS, ei tea :S

Minumeelest see oli -cT-KIKS ja ta ütles vist 10 korda, et see polnud tema.
Mina leidsin muidu sinu nimelise laiba NWAlt betoonmüüri kõrvalt kuuse alt peale seda kui sai Lovvi ja Yuriga madistatud.
Laibal oli alice pack kus oli 5 stanagit ja käes oli kirves, g17 ja mingitm uud jura.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 17.03.2013 17:44:24 vasta tsitaadiga

No keegi oli koti ja dmri ära lootind ilmselt icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.