Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 90, 91, 92  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kumba protsessorit eelistad sina?
Exynos 5 Octa 5410
32%
 32%  [ 72 ]
Qualcomm Snapdragon 600
67%
 67%  [ 148 ]
hääli kokku : 220

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2013 12:03:08 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Anti kirjutas:
madfury kirjutas:
Tore näha, et see eestlastele iseloomulik "minu oma peab olema säravam, kui naabri oma" pederlus pole kuhugi kadunud. Peamine argument on "näeb odav välja". Sel pole mitte mingit pistmist funktsionaalsusega või otstarbekusega. Kas soliidse väljanägemisega telefone vähe müügil on? Kordan, te ei pea ostma seda ju. Lihtsalt on palju inimesi, keda selline idiootsus nagu bling ei huvita.
selliste margitruude peal samsung liugu lasebki, et kurat küll ostavad, pole häda midagi. Tippklass peab ikkagi olema tippklass. Seda igast aspektist.

Äkki seletad nüüd ära, mis margitruudusel minu postiga seost on? Mind täitsa huvitab. Ma ütlesin, et inimesed, kes ostavad tarbeeset sellepärast et näidata teistele, et neil on palju raha (välimus, materialid vs praktililisus ja otstarbekus) on lambad.
no mina lähtun väga lihtsast asjast. Kui tegu on tippklassiga, siis ma tahan saada kõike tippklassile omast. Ja kui millegi osas on PRAEGUSTE STANDARDITE järgi tehtud järeleandmisi, tulebki, nagu sa ise soovitasid, konkurendi juurde kolida. Entry leveli puhul on see andeksantav.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 15.03.2013 12:03:57 vasta tsitaadiga

Vaikselt kaob vahe vist samsungi ja iPhone kliendibaasi vahel - sest iga miniatuurse uuenduse peale minnakse märjaks ja laotakse üüratud summad jälle letti (arvati ja loodeti ju, et androidi kasutajabaas on "targem"). Aga kui turg nii toimibki, siis mis siit muud oodata oli. Kahju, kui teised ribiradapidi tulevikus järgi lähevad.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Anti

sõnum 15.03.2013 12:04:35 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Vaikselt kaob vahe vist samsungi ja iPhone kliendibaasi vahel - sest iga miniatuurse uuenduse peale minnakse märjaks ja laotakse üüratud summad jälle letti (arvati ja loodeti ju, et androidi kasutajabaas on "targem"). Aga kui turg nii toimibki, siis mis siit muud oodata oli. Kahju, kui teised ribiradapidi tulevikus järgi lähevad.
või äkki on inimesed oma standardeid tõstnud ja muutunud teadlikumaks?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 15.03.2013 12:13:00 vasta tsitaadiga

Ei ürita siin mingit apple vs android sõda alustada, vaid pigem oli minu mõte see - et kui me kergekäeliselt igasuguste väikeste uuenduste eest oleme nõus telefonid välja vahetama - siis tootjad ei tee enam nõudluse järgi kaupa, vaid klientuur ostab kuna nende ainuke tingimus oli "its new!". Kaob ära põhjus seadmete arengusse investeerimiseks ja tehnika areng jääb seisma.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.03.2013 12:27:56 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Ei ürita siin mingit apple vs android sõda alustada, vaid pigem oli minu mõte see - et kui me kergekäeliselt igasuguste väikeste uuenduste eest oleme nõus telefonid välja vahetama - siis tootjad ei tee enam nõudluse järgi kaupa, vaid klientuur ostab kuna nende ainuke tingimus oli "its new!". Kaob ära põhjus seadmete arengusse investeerimiseks ja tehnika areng jääb seisma.
no aga reaalselt seda me veel ei tea, kas rahvas jookseb tormi pisiuuenduste peale. Asja pole veel myygiski. Oleks s3 taskus, siis ma ei mõtleks hetkekski s4 osta. Hetkel ma kahtlen sygavalt s2 pealt sinna minemist.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 15.03.2013 12:39:01 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
painkillah kirjutas:
no aga reaalselt seda me veel ei tea, kas rahvas jookseb tormi pisiuuenduste peale. Asja pole veel myygiski. Oleks s3 taskus, siis ma ei mõtleks hetkekski s4 osta. Hetkel ma kahtlen sygavalt s2 pealt sinna minemist.

Mina lükkasin oma otsuse edasi, vaatan mis veel tulevik toob. Hetkel S2 ei ploki kuskil.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
neoman
HV veteran

sõnum 15.03.2013 13:10:45 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
painkillah kirjutas:

Pigem s3-me peale minna, kui S4 meile müüki jõuab peab S3 hind kõvasti langema.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
eZ
HV kasutaja
eZ

sõnum 15.03.2013 13:30:40 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.03.2013 13:42:19 vasta tsitaadiga

nüüd võin julgelt i5 ära osta thumbs_up.gif
Realist
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2013 14:21:45 vasta tsitaadiga

Endale on näiteks kasvõi parem fotokas argumendiks S2 pealt üleminekuks, IR puldina kasutamine võib ka lahe olla, kuna seebikat enam ei kasuta ja telefoniga toimub pildistamine siis tahaks kvaliteeditõusu. Aga jah sellega olen nõus, et puudub point S3 pealt üle minna. Viimane S2 tarkvaravärskendus tõi küll sellise uue telefoni tunde.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 62
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 15.03.2013 14:37:16 vasta tsitaadiga

Ootasin ka huviga uue S4 väljatulekud ja salamisi lootsin, et need pildid mis enne lekkisid ei vasta tõele (aga vastasid)
Kuna suhteliselt palju vaatan igasugu filme ja käin netis siis oli ammu mõte, et võiks natuke suurema ekraaniga olla kui S2.
Ootan esimesed ülevaated ja aku testid ära ning siis otsustan.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.03.2013 14:51:09 vasta tsitaadiga

... välimuselt oleks võinud S2 stiili tagasi tuua küll, liiga lihtsakoeliselt mõjuvad need ümarad jooned, mis sobiks hästi pigem seebikarbile ja naiste puudritopsile, kui soliidsele äriklassi telefonile. Plastik on muidugi vaieldav teema, nii suure telefoni puhul on kaalu üsna keeruline normaalsena hoida metalli kasutades, rääkimata tootmiskuludest, mis oleks kohe klass kõrgemad. Sellest aspektist lähtuvalt, eelistaks ma siiski rohkem sisu ja vähemalt materjal, ei ole minu jaoks nii suur probleem, kui disain on hea. Sisu paneb pigem õlgu kehitama, numbrid on küll suuremad, kuid see on tõepoolest rohkem "Apple efekt", nagu siin keegi ilmekalt välja tõi, mida reaalse igapäevase kasutamise käigus ilmselt äärmiselt marginaalne osa inimestest oskavad ära kasutada. Seega jah, absoluutselt ei avalda muljet, lihtsalt parandatud versioon S3-st, mis enamiku jaoks ei vajaks mitte parandamist vaid pigem olulist stiilimuutust. Lisaks võiks võimsusele olla rohkem rakendust kohe kaasas a'la dock, millega saaks ühendada standardse monitori, klaviatuuri ja hiire ning olekski mobiilne taskutööjaam olemas. Seda aga kommertsstrateegia ju ei luba, peab müüma ikka iga liigutuse jaoks uue seadme sest kõikvõimas jumal on tegelikult juba igaühe taskus, raha selle nimeks ...
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.03.2013 14:54:14 vasta tsitaadiga

Juhtmeta laadimist ei tulnudki?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 15.03.2013 15:04:52 vasta tsitaadiga

jeesus188, peaks ikka tulema, aga sõltuvalt regioonist:

"It appears the Galaxy S 4 will also support wireless charging (based on the Qi standard). The global pre-production model we saw earlier didn't showcase this feature (as you can see from the in-line shot above). Here at the Radio City, however, we saw wireless charging pads and compatible backplates -- the latter of which we're told should ship with the GS 4 depending on region and carrier."

http://www.engadget.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-preview/

Pilte laadimispadjast on liikvel küll.

http://www.engadget.com/2013/03/14/Galaxy-S-4-accessories-hands-on/
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
xav
HV vaatleja

sõnum 15.03.2013 16:02:30 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Sisu paneb pigem õlgu kehitama, numbrid on küll suuremad, kuid see on tõepoolest rohkem "Apple efekt"

OK, tulista: mis on puudu seest? Mida oleks vaja olnud juurde? Mis tehnoloogiline lahendus jäi lisamata?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.03.2013 16:42:38 vasta tsitaadiga

xav kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Sisu paneb pigem õlgu kehitama, numbrid on küll suuremad, kuid see on tõepoolest rohkem "Apple efekt"

OK, tulista: mis on puudu seest? Mida oleks vaja olnud juurde? Mis tehnoloogiline lahendus jäi lisamata?

... öeldut tuleks lugeda kontekstid kõige muuga, mitte vaid ühe lausena icon_rolleyes.gif sisus pole midagi puudu vaid selle sisu rakenduslik pool ei paku midagi juurde, numbrid kasvasid, kuid igapäevses kasutuses pole S3 ees ikkagi mingit märkimisväärset eelist ...

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 15.03.2013 18:31:11 vasta tsitaadiga

http://blog.gsmarena.com/here-are-all-the-galaxy-s4-accessories-fresh-out-the-oven/

Samsung has gone all out.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 15.03.2013 20:16:57 vasta tsitaadiga

Sicko kus uuel androidil on ikka neid buttoneid seal ribal.

Klõpsa pildile!

prtv
HV Guru

sõnum 15.03.2013 20:53:00 vasta tsitaadiga

Gunnar19, see peaks olema sekundaarmenüü seadeteks tegelikult.
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 15.03.2013 23:53:14 vasta tsitaadiga

Need võivad küll olla ainult ühe lehekülje numbrid, kuid tõenäoliselt S4 lööb S3 müüginumbrid

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-galaxy-s4-pre-registrations-blow-s3-out-of-the-water-1137880
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 16.03.2013 01:34:40 vasta tsitaadiga

Engadgeti kommentaaridest:
tsitaat:
As many have already pointed out, but people keeping missing, Samsung GS4 has:
+ Removable battery. HTC does not.
+ Removable SD card. HTC does not.
+ Bigger capacity battery than HTC.
+ Qi wireless charging. HTC does not.
+ Pedometer. HTC does not.
+ Thermometer. HTC does not.
+ GS4 is much lighter at 130g vs 143 of HTC.
+ Based solely on historical data, a Samsung device is more likely to see software updates.
+ GS4 has no blink feed garbage that gets shoved in your face every time you turn on the phone. Blink feed cannot be disabled and continues to eat up battery whether you want it or not.
+ S Health. An actually useful tool.
And the list goes on.
Some people want everybody to ignore that list and say "oooooh pretty" when looking at the HTC.

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 16.03.2013 01:42:24 vasta tsitaadiga

krist2an, Siia lisaks:
http://blog.gsmarena.com/htc-tags-the-samsung-galaxy-s4-announcement-as-thenextbigflop/
http://blog.gsmarena.com/htcs-cmo-adds-fuel-to-the-fire-against-the-galaxy-s4/

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KzxTc
HV kasutaja
KzxTc

sõnum 16.03.2013 09:43:07 vasta tsitaadiga

MaxPower kirjutas:
mario20031 kirjutas:
kuidas see plastik praktilisem või otstarbekam on? Mina näen seda pigem sellena,et samsung üritab liiga odavalt oma tippmudeli valmistamisega hakkama saada ning ei raatsi enda ultimate föönil ultimate väärilisi materjale kasutada

+1

PS! ei ole ise eriline eputaja aga no tõesti, 600eur või rohkem sellise eest välja käia oleks ikkagi liig mis liig...minu praegune Xperia V näeb ka palju parem ja kvaliteetsem välja hoopiski odavama raha eest!

Who cares?
Keegi pole siit S4 hoidnud käesgi ja kõigil julmad eelarvamused.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 16.03.2013 11:11:42 vasta tsitaadiga

Ma olen eelkõnelejatega nõus, et S3 pealt pole pointi üle minna. Kerge uuendus vaid. Tegelikult on hetkel S2 ka täiesti arvestatav tegefon , ka kaamerana ja videode tegemiseks. Peamine kõhklus S4 puhul on , et kas on vähem libedam käes kui S3 ja kaamera parem. Kasutamismugavus on väga oluline nüanss minu meelest. Ma kasutan S3 fotokat väga palju, näiteks tööalaseid pilte on hea teha sellega. Kui räägime juba lipulaevade arendusest, siis näeksin pigem nutikatel revolutsiooni fotokaamera osas, mitte tuumade lisamises või mingite sensorite lisamises,mis ei anna mingit lisaväärtust vaid on müügi argument. Seda siis just parema fotosilma lisamises mitte kunstlikult pikslite tõstmises.
Pikk tee veel minna tootjatel, et saaks nimetada mõnda lipulaeva tippklassiks.

est11
Mees metsast

sõnum 16.03.2013 11:33:03 vasta tsitaadiga

no ma ei usu,et nüüd mingi tõesti 10neid kordi parem kaamera oleks olemas aga lihtsalt tootjad meelega neid ei pane kylge oma lipulaevadele.
ja htc one ju tuli just uuendusliku kaameraga välja
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 90, 91, 92  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.