Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anryo
HV kasutaja
|
14.03.2013 22:45:20
|
|
|
Kas teil kõigil on update läbi Kies'i toiminud? Ma jändan juba lõunast saati ja no ei saa tehtud update'i.
Esimese asjana pakkus, et teeme üle air'i - tõmbas alla, installis, restartis ja siis ütles, et "failed" ja tee kaabliga. Ja kaabliga hangub selle koha peal alati, kus softi alla tõmbab.
Ja nüüd ei connecti enam Kies'iga telefoni isegi ära. Telefonil on endiselt vana soft peal ja telefon töötab, mitte ei ole ära "brick'inud". Arumaisaa. Fkng Samsungi pask!
Edit. Kas see võib mõjutada, et tal seesama laadimise mooduli jama, kus ta ei lae ja annab ülepinge errorit vahel ja mille peale esindus ütles loomulikult, et "veekahjustus" ja garantii alla ei lähe? Viskaks hea meelega vastu seina ja ostaks uue, kui oleks mingi uus, mis normaalne välja näeks!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
maq85
HV vaatleja
|
15.03.2013 00:30:17
|
|
|
anryo kirjutas: |
Kas teil kõigil on update läbi Kies'i toiminud? Ma jändan juba lõunast saati ja no ei saa tehtud update'i.
Esimese asjana pakkus, et teeme üle air'i - tõmbas alla, installis, restartis ja siis ütles, et "failed" ja tee kaabliga. Ja kaabliga hangub selle koha peal alati, kus softi alla tõmbab.
Ja nüüd ei connecti enam Kies'iga telefoni isegi ära. Telefonil on endiselt vana soft peal ja telefon töötab, mitte ei ole ära "brick'inud". Arumaisaa. Fkng Samsungi piix!
Edit. Kas see võib mõjutada, et tal seesama laadimise mooduli jama, kus ta ei lae ja annab ülepinge errorit vahel ja mille peale esindus ütles loomulikult, et "veekahjustus" ja garantii alla ei lähe? Viskaks hea meelega vastu seina ja ostaks uue, kui oleks mingi uus, mis normaalne välja näeks! |
ma mõtlesin, et olen ainuke sellise jamaga...täpselt samad sümptomid, arvuti ei näe telefoni!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
carlosii
HV vaatleja

|
15.03.2013 03:01:23
|
|
|
S4 esitlus vaadatud - peagi tuleb S2-le head aega öelda Midagi pole öelda, olen müüdud mees....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.03.2013 08:41:42
|
|
|
S4 asja peaks veel vaatama aga oma S2 sai ka Jelly peale, kõik läks valutult kuna telefon on koguaeg ametliku tarkvaraga olnud.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
15.03.2013 10:30:55
|
|
|
Mul ka ametlik tarkvara. Eranditult - kuid update ikka ei toimi.
Proovin nüüd uue (=uuema selle "Nordicu") firmware otse alla tõmmata ja Odin'iga peale lasta.
Kies'ile tuli eile öösel update ja peale seda connectib kiiresti ja ilusti, kuid update ikka hangub ja mingi aja pärast paneb ka lihtsalt Kiesi kinni ja ongi kõik. Ja nii iga kord.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
15.03.2013 10:40:46
|
|
|
kui mul on kunagi odiniga või selle teise meetodiga (fläshitud vmt?) pandud opsüsteem peal aga näiteks titanium backuo ütleb, et pole ruuditud, kas siis saab suvalt odiniga selle uue opi peale lasta?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
15.03.2013 10:50:55
|
|
|
Satakas kirjutas: |
kui mul on kunagi odiniga või selle teise meetodiga (fläshitud vmt?) pandud opsüsteem peal aga näiteks titanium backuo ütleb, et pole ruuditud, kas siis saab suvalt odiniga selle uue opi peale lasta? |
Kui CWM'i´kadu wipe teed ja siis Odin 1.85ga uue asja peale kütad peaks olema kõik OK
Kui wipe ei tee, siis ma kardan, et võib tulla bootloop.
Kas keegi on näinud uusimat rom'i ka koos pit failiga? Enda telefon jubedalt läägib, lööks korra platsi päris puhtaks...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.03.2013 12:32:17
|
|
|
carlosii kirjutas: |
S4 esitlus vaadatud - peagi tuleb S2-le head aega öelda Midagi pole öelda, olen müüdud mees.... |
mind peab veel ikka sebima välimuse osas, ma päris JAH mees ei ole.
Riistvaraliselt kannataks s2-ga veel vabalt aasta, ennem kui naisele annaks.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
15.03.2013 12:44:16
|
|
|
enne droidile kolimist pidasin loogiliseks ja normaalseks, et iga põlvkond (või vähemalt üle põlvkonna) tuleb läbi käia. aga nüüd natuke aega S2 omanuna ei saa tõesti aru miks peaks S2-lt S4-le kolima. kõik jookseb ju siidi
üleüldse oli mul droidist vähe väär arusaam ja nüüd kahetsen, et juba varem sellele ei kolinud.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.03.2013 12:47:25
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
enne droidile kolimist pidasin loogiliseks ja normaalseks, et iga põlvkond (või vähemalt üle põlvkonna) tuleb läbi käia. aga nüüd natuke aega S2 omanuna ei saa tõesti aru miks peaks S2-lt S4-le kolima. kõik jookseb ju siidi
üleüldse oli mul droidist vähe väär arusaam ja nüüd kahetsen, et juba varem sellele ei kolinud. |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
15.03.2013 13:04:52
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
üleüldse oli mul droidist vähe väär arusaam ja nüüd kahetsen, et juba varem sellele ei kolinud. |
ainuke argument võibolla oleks vingema dpi-ga ekraan ja selleks on galaxy nexus. Niiet jutus on point olemas.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
15.03.2013 13:07:46
|
|
|
Ega jah. S3l ei olnud midagi paremat peale võimsuse ja nüüd S4jal sama seis. Parema pildi kvaliteedi 4G ja suurenenud võimsuse pärast kohe kindlasti vaimustusse ei satu, kui S2 suudab igatahes minul kõik vajamineva ära teha ja ilma mingisuguse pidurdamisteta.
S2 vahetusse alles siis, kui peaks ära surema või tuleb näiteks S5 mingi uue lahendusega välja, mis ligi tõmbaks või välimus oleks S2st minu silmis parem/mugavam.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
15.03.2013 14:15:47
|
|
|
Probleem- tegin lisaks uuendusele ka hard/factory reseti ning nüüd ei hakka flash player enam operaga toimima. Installisin selle sama failiga flash playeri, mis ennemgi oli ja ei toimi. Samsa enda browseriga toimib. Või mida te sellest default browserist arvate? Äkki opera pealt tagasi sellele minna?
Ja miks hard/factory reset c ketast päris puhtaks ei lasknud? Kontaktid läinud aga fotod näiteks alles.
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.03.2013 19:58:55
|
|
|
aivar1988, fotod on mälukaardil ja kui sa seda eraldi ei formaadi, siis factory reset mälukaarti ei puuduta
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
15.03.2013 20:10:37
|
|
|
Ei ole mälukaardil. Krt ei saa flashplayerit ka mingi valemiga tööle. Opera ei lase endale add onniks panna miskipärast.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
isiklik
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
15.03.2013 21:48:35
|
|
|
Ma olen igasuguseid versioone juba proovinud. Alustates sellest samast, mis mul enne 4.1.2 uuendust TOIMIS. Opera ei taha millegi pärast seda enam tunnistada. Peaks "opera:plugins" all nähtav olema aga pole. Kui ma flash playeri appi default browseriga avan siis viskab kohe flash playeri seadete lehele. Operal aga tühi leht. Mingi kiri aint üleval "Settings Manager Mobile" ja taba sümbol taga.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
15.03.2013 23:48:45
|
|
|
kellelgi kogemusi on, et kas 2 erinevat muusikatuvastusprogrammi võivad omavahel samamoodi konflikti minna kui arvutis antiviirused?
krt TrackID oli peal, lisasin Shazam-i, läks natuke aega mööda (e testimist, kumb mida ja kuidas tunneb) ja telefon pani nii pange, et aitas ainult aku välja põrutamine
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
16.03.2013 11:24:21
|
|
|
SUUR PALVE
kas mõni ruutimis-upgrademisekspert saaks n.ö. onlines nõu anda ja juhendada?
sain vist lõpuks ikka ise hakkama. eks hoian kursis. siiani (esimesed pool tundi) paistab nordic "kummikomm" on tõesti kiirem ja mõnusam. detailidesse pole veel jõudnud laskuda.
viimati muutis Satakas 17.03.2013 01:47:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
conx
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
tnis33
HV kasutaja
|
16.03.2013 18:52:50
|
|
|
Ise olen ka tähele pannud, et kuidagi kiiresti tühjeneb aku nüüd. Kasutamist oli rohkem nüüd küll aga siiski kuidagi kiiresti läheb aku.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
devil82
HV vaatleja

|
16.03.2013 19:25:55
|
|
|
Sai siis kah Jelly Bean Update tehtud,siiani väga rahul aga möned miinused siiski on,aku voolu tarbivus on töesti oluliselt suurenend ja seda just Wifi kasutusosas,vahemälu tarbimine on kah oluliselt suur aga muidu oluliselt sujuv liikumine menüüdes ja kiirus on muljetavaldav nii et plusse on palju soovitan.Aga mis puutub Kies kaudu update siis minul ei teinud kah esimese korraga ära vaid jäi paigale,probleemiks osutus minu klahvilukk koodiga mis miskipärast takkistas installi mullegi üllatuseks kohe kui sai see välja lülitatud ja uuesti proovitud läks probleemideta peale,söbral oli kah takkistus esimene kord installimisel ja temal oli probleemiks viirusetörje mis ei lasknud update downloadida,pärast väljalülitust asi toimis
_________________ Samsung Galaxy S2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.03.2013 19:38:57
|
|
|
Tegin peale tarkvara uuendust igaks juhuks veel ühe tehaseseadistuse. Paistab, et aku peab pigem paremini kui Gingerbreadiga ja wifi küll eriliselt rohkem ei tarbi.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
16.03.2013 20:14:57
|
|
|
Need kes kurdavad, et uue tarkvaraga saab aku rutem tühjaks võiks üle kontrollida selle, et kas mitte ei laeta telefonist kõiki pilte ja videosid automaatselt google kontole. Vaikimisi seaded on just sellised.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
isiklik
HV kasutaja
|
16.03.2013 20:55:32
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
Need kes kurdavad, et uue tarkvaraga saab aku rutem tühjaks võiks üle kontrollida selle, et kas mitte ei laeta telefonist kõiki pilte ja videosid automaatselt google kontole. Vaikimisi seaded on just sellised. |
Ja ma ei saa ka sellest aru, miks peab koguaeg wifi või 3g järel olema. Mina panen need tööle vastavalt vajadusele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|