no sony näiteks tuli päris uue disainiga rohkem kujutlusvõimet ette vms
arvan sama, räige reklaam tehakse küll, et kohe kohe tuleb uus Galaxy jnejne, aga no krt, ausaltöeldes pole ju mitte midagi erilist selles, tõesti lihtsalt S3 või Note 2 välimus, lihtsalt uus sisu, selleks pole vaja siukest kära teha. Tulgu parem täiesti uue telefoniga välja siis ikkagi, Samsas üldse kõik nii vaimuvaesed, välimused kõikidel nii sama, tõesti vaadates Sony't näiteks, võtku õppust. Aga eks Samsal ego ka juba, sest on ühed suurimad tootjad ja suur edu nendel Galaxytel on, kas ei julge teha midagi täiesti uut või siis lihtsalt on pohh...
Lisaks sellele jutule, et eks tegelikult kohe näeb kas on sama või mitte
Kurb, et sama kole disain jäeti. Kiirust on sg3 juba piisavalt. Softi osa moditakse samuti sg3 peale ringi. Keskpärane telefon konkurentidegs võrreldes. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mõte sellest, et telefon hoiab su tervisel silma peal, toimib telekapuldina, omab fotosofti mis jätab enamik hetkel müügilolevaid seebikarpe varju ning palju muud, on tegelikult päris huvitav.
Edit: Kuid endal ei teki tahtmist seda telefoni muretseda. Mina ning enamik meist siin ei ole lihtsalt sihtgrupp. Telefon on suunatud siiski keskmise jõukusega 30+(arvatavalt sihtgrupp ongi kuskil 35-50 reaalselt) inimestele. Usun, et see telefon lööb iphone'i müügi osas, sest tegu on siiski tehnikavidinaga, mida me kõige rohkem endaga kaasas kanname ning mida lihtsamaks ta meie elu teeb, seda kasulikum on. Disaini osas on neil kindel suund ning nad ei püüagi apple fänne üle lüüa.
Esitlus oli täielik jama, telefon pettumus - performance poole võidujooks kisub naljanumbriks ning arvestades konkurentide hiljuti avaldatud lipulaevasid (HTC ONE, Xperia Z/ZL, Optimus G) on mul tunne, et Samsung tulistas täna õhtul endale polükarbonaatkuuliga jalga. Ma ei kahtlegi, et selle telefoni müügimahud on suuremad kui seni müüdud GS seadmetel, kuid paljud k.a. mina hakkavad pärast sellist facelifti konkurentide leeri piiluma
Tuli ikkagi üks paras si**. Väga kahju. GS3 jäi vast mu viimaseks Samsung tooteks.
Arvan, et galaxy taoline telefon pigem noorele inimesele, kui 35-50 aastasele
Tuli ikkagi üks paras si**. Väga kahju. GS3 jäi vast mu viimaseks Samsung tooteks.
Arvan, et galaxy taoline telefon pigem noorele inimesele, kui 35-50 aastasele
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.