Kuidas selles mängus üldiselt cheateritega on? Chatis pidevalt keegi kisab, et keegi cheadib, kuid ilmselt on sellest enamus suvaline müra. Ennastki on süüdistatud. Ilmselt ei mahu mõnele suurema rankinguga vennale pähe, et algaja käest tappa saab.
Aga jah, kui tavapärane selles mängus cheatimine ikkagi on?
2 tundi! Peopesad on higised juba .
Mind ikkagist huvitab kas see vastab tõele, et viimase updatega tiris ta suurema osa mängust ära ning täna on vaja tirida ainult mingi 25% osa sellest vms..
Edit:
Avasin Origini ja mida ma näen? End Game saab alla tirida - 4.2GB... tundub, et viimase updatega ikka ei tulnud suurem osa alla.
viimati muutis X-Tream99 12.03.2013 10:22:36, muudetud 1 kord
Kuidas selles mängus üldiselt cheateritega on? Chatis pidevalt keegi kisab, et keegi cheadib, kuid ilmselt on sellest enamus suvaline müra. Ennastki on süüdistatud. Ilmselt ei mahu mõnele suurema rankinguga vennale pähe, et algaja käest tappa saab.
Aga jah, kui tavapärane selles mängus cheatimine ikkagi on?
Eriti tihti tegelikult ei näe cheati. Ise olen pidevalt "cheater" kui tanki ja IR visioniga sõidan.
Mind ikkagist huvitab kas see vastab tõele, et viimase updatega tiris ta suurema osa mängust ära ning täna on vaja tirida ainult mingi 25% osa sellest vms..
Edit:
Avasin Origini ja mida ma näen? End Game saab alla tirida - 4.2GB... tundub, et viimase updatega ikka ei tulnud suurem osa alla.
Sai tiritud 6GB siin mingi aeg, olen premium player ja kui nüüd serveri valikust vaatan End Game servereid siis ei saa siseneda, ajab et vaja installida pack. Kas End Game tuleb nüüd juurde osta ka premium kasutajatel? Või nagu siin kasutaja ütleb et on Origini alla mingi 4.2GB asi tekkinud, selle tirimisest piisab?
Edit:
Sai tiritud 6GB siin mingi aeg, olen premium player ja kui nüüd serveri valikust vaatan End Game servereid siis ei saa siseneda, ajab et vaja installida pack. Kas End Game tuleb nüüd juurde osta ka premium kasutajatel? Või nagu siin kasutaja ütleb et on Origini alla mingi 4.2GB asi tekkinud, selle tirimisest piisab?
Edit:
loe enne Premiumi kohta.
wiki
viimati muutis trib3 12.03.2013 11:34:51, muudetud 1 kord
CTF on täielik baasikämpimine, miinide panemine. Mingid fast-paced actionit nagu videotes nähtud ei tasu paraku oodata esialgu, kuni n00bid on STACi ära unlockinud
Viiamsel ajal kogu aeg selline geiss.
ja tihti lähen nurga taha ära ja san ikka veel 3 kuuli sisse
Mõttetu ülde mingi t teist kiti kasutuda kui assaulti muid kogu aeg healt low
ja see end gaim on ka nagu on... misest et dlc-d suvet saati aga ikka on vanilla põhiteemas _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.