Muidugi jätsin Liza alles, mitte ei raksanud kõri läbi nagu see metslane tahtis. Ja kui youtube'st seda halba endingut nägin, siis oli what the hell black widow see Citra. Ilmselt peale Jasoni mahakoksamist sõi Citra ta laiba ära pealekauba.
Muidugi jätsin Liza alles, mitte ei raksanud kõri läbi nagu see metslane tahtis. Ja kui youtube'st seda halba endingut nägin, siis oli what the hell black widow see Citra. Ilmselt peale Jasoni mahakoksamist sõi Citra ta laiba ära pealekauba.
tee ikka mõlamad läbi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
tee ikka mõlamad läbi
Ma ei jõuagi lõpuni kuna "Black Gold" missioonis see tüüp jääb majasse ja ei tulegi tagasi, mingi bug...
Üks algaja probleeb ja ei oskand vastust leida googlega
Kas keegi oleks nii hea ja seletaks, mida kogutava kaubaga saab teha- asi muidu vist poolik, kui neid ei kogu
Ärge kohe siis kõhtu lööge-panen parem näo ette _________________ *Rikastel on omad seadused.
**Vaestele kehtivad need samad seadused, kuid neil pole nii palju raha!
Peamise kraami, mis saad lootides ja aardekastides tuhnides (gem, smart phone, led flashlight jne) need võid kõik maha parseldada.
Teatud loomanahad, mida vajad craftimiseks, et uuemat ja parema mahutavusega geari endale teha, need jäta alles.
Võta crafting lahti ja sealt juba näed ise, mida vaja on.
Seal selline valik nagu quick sell, mis müüb siis suvalise korjatud nodi automaatselt maha, aga jätab alles igast lilled/taimed ja nahad/soolikad, ehk siis kõik mis sulle arenemiseks vajalik.
Seal selline valik nagu quick sell, mis müüb siis suvalise korjatud nodi automaatselt maha, aga jätab alles igast lilled/taimed ja nahad/soolikad, ehk siis kõik mis sulle arenemiseks vajalik.
Ei ole näinud kohta, kus saaks müüa. Lootide lehel,kus need 32 tükki on, seal ainult valikud discard ja back. Muial pole silma hakanud. Mäng siis kodulehelt ostetud. _________________ *Rikastel on omad seadused.
**Vaestele kehtivad need samad seadused, kuid neil pole nii palju raha!
Müüa saab külades mis ise oled üle võtnud (kaardil edasi kerimise märk) seal on putka kus relvi ostad, üleval paremal on müügi nupp _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
Üks lemmik mänge, mida viimasel ajal olen mänginud.
Vaas oli ikka kuradi geniaalne tegelane. Isegi ainult selle pärast tahaks, et Far Cry 4 (eeldatavasti nad selle teevad, mingit announcementi vist veel ei ole?) story toimuks enne kolmandat osa, et saaks Vaasi rohkem näha. Olgem ausad, kedagi need FC3 "main charid" ei huvita, kõik olid suht igavad ja tavalised, mingit erilist character developmenti küll ei toimunud
(main charide all pean silmas siis jason ja see ülejäänud kamp)
Üks lemmik mänge, mida viimasel ajal olen mänginud.
Vaas oli ikka kuradi geniaalne tegelane. Isegi ainult selle pärast tahaks, et Far Cry 4 (eeldatavasti nad selle teevad, mingit announcementi vist veel ei ole?) story toimuks enne kolmandat osa, et saaks Vaasi rohkem näha. Olgem ausad, kedagi need FC3 "main charid" ei huvita, kõik olid suht igavad ja tavalised, mingit erilist character developmenti küll ei toimunud
(main charide all pean silmas siis jason ja see ülejäänud kamp)
Mhmh, Vaas võiks kusagil top 100 kurikaelte nimekirjas olla esikümnes.
Hakkasin kah eile mängima ning mängin "Master" diffigulty peal , ja juba enne Medusa missiooni sain kanda 4 relv. Settingud on Low-Medium, ja FPS 25-30, directx9 ja 11 nagu polegi vahet, mõlemal sama FPS
Aga mul üks suur mure kah, mul ei näita snaipri relvadel keskel seda rist sihikut vaid on lihtsalt läbi paistev ring, ning ka vibul markshman sight või mis ta on, seda ka ei näita ja väike mängu lõbu jääb saamata, näiteks Oliveri päästmis missionis oli vaja kasutada snaiprit, aga pidin selle läbi tegema snaipriga ilma sihikuta, mis oli suht vaeva nõudev.
Loodan, et saate aidata ! Mäng on plaadiga ostetud ! _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
kas kuidagi saab muuta wingsuit ja glideri controllerit? need defaultina asdw ja optionsis neid muuta ei saa vist!? ja kas mul on ainult see viga et wingsuit avab langevarju "change seat" nupuga mitte "crouch" nupuga nagu ekraanil teha käseb
Vot selliseid elukaid siis võib kohata FC3me pelades http://www.youtube.com/watch?v=lXUXzxrejjM&feature=youtu.be _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.