Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
19.02.2013 20:34:23
Ghostery - tööriist saitidel pesitsevate nuhkide blokkimiseks |
|
|
Avastasin sellise huvitava asja:
http://www.ghostery.com/
Nagu ma aru saan, peaks see toimima igasuguste saitidel pesitsevate nuhkide vastu (trackerid vms).
Lasin oma Chromele selle peale, seadistasin ära.
Esmamulje on hea, osad reklaamid enam ei avane (näiteks ei avane selle foorumi ülaosas olev reklaamiaken ) ja saab vaadata Ghostery poolt blokeeritud asju.
Jagage oma muljeid. Ehk kellelgi on Ghostery'ga olnud ka probleeme?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
19.02.2013 20:46:01
|
|
|
blokeeris enamustel blogidel mida loen kommentaari-sektsioonid ära jms, lasin maha.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
20.02.2013 00:25:36
|
|
|
Olen mõnda aega kasutanud. Surfamine on kiirem kuna ei kulu aega trackeritega ühenduse võtmiseks. Teinekord kippusid leheküljed seetõttu pikalt "laadima" kuna mingi tracker kusagil koomas ühenduse taga oli. Trackereid saab ka lubatud erandiks märkida. Minu elukvaliteeti ja surfamiskogemust on see jublakas ainult parandanud.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
20.02.2013 01:44:22
|
|
|
Nitrub kirjutas: |
blokeeris enamustel blogidel mida loen kommentaari-sektsioonid ära jms, lasin maha. |
Seda saab sealt eraldi maha võtta. Widgets alt.
Comodo Dragon'ile pidi sarnane, aga palju parem lisa tulema. Ei tea kaugel asjaga ollakse, aga eks näis. Muidu tore addon.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.02.2013 17:42:37
|
|
|
On ka minu must-have extensionite listis.
Samuti veel: Disconnect, DoNotTrackMe, Keep My Opt-Outs
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
11.03.2013 14:14:51
|
|
|
Põhimõtteliselt tavaline reklaamiblokeerija selle vahega, et ei blokeeri nähtavaid reklaame, vaid spetsiifilisi firmasid. Adblock Plusi kõrvale sobib ilusasti, ehkki nagu eelpool viidatud - blokeerimine võib mõju avaldada ka sellistes kohtades kus oodatagi ei oska.
Omal kasutusel, kurtmispõhjust ei paista seni olevat, meeldib et blokeerib ka mitmeid ümbersuunamisi ja "+1" jms nuppe
PS! Adblock Plusist rääkides - tollele on saada EasyPrivacy nimeline filter mis põhimõtteliselt sedasama teeb.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
11.03.2013 14:19:46
Re: Ghostery - tööriist saitidel pesitsevate nuhkide blokkimiseks |
|
|
Kassmees kirjutas: |
Esmamulje on hea, osad reklaamid enam ei avane (näiteks ei avane selle foorumi ülaosas olev reklaamiaken |
Kuidas oleks, kui osad HV teenused sulle enam ei avaneks?
Sry, aga ma ei saa sellist juttu siin foorumis tolereerida
Osad inimesed ei saa vist siiani aru, et HV ja foorumi ülalpidamine sõltub reklaamirahadest.
Kui te blokeerite reklaame, tähendab see meile otseselt vähenenud tulu, mis omakorda tähendab vähem raha arendusele.
Ja kui kõik blokeeriks reklaame, siis reklaamimüüki ei toimuks ja HV võiks kohe kinni panna.
Me oleme isegi sisseloginud kasutajatele keelanud overlay reklaamid, eeldusel et te muid standardseid reklaame ei blokeeri.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.03.2013 15:10:39
|
|
|
Tanel, mu arust Ghostery HV reklaame ei blokeeri. Vahemalt mul naitab nii foorumi kui ka pealehe reklaame.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|