Endal ka jookseb GPU mingi +- 40%...j memory on 600-700..
Aga millega te CPU tegevust monitoorite? _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Martinz, server browseris? see tähendab et tol hetkel oli "ping timeout" või siis lihtsalt suur spike.
Browseris jah. Samas aga tundub see pikemat aega olema, sest browseris kui liigud üles alla noolega siis updateib vist pingi ära eksole ?
Teiseks, et kui wastlelandis independedit mängida olen kedagi tappes saanud mingil põhjusel -1 score, olen millestki valesti aru saanud ?
Natuke testisin igast variante ja CPU tiksub ka 50% juures ainult...-cpuCount=4 -exThreads=7
e: tiksusin vähe rohkem mp-s ja tundub et nö real dedi servudes saab täitsa mängiga...et siis need mis jooksevad serveri peal mitte kellegi arvutil.
need leiab kõige paremini kui serveri nime vaadata ja kui seal mingi aadress sees on.
ah ei tea üks jalaga näkku piix on sellega
Ai on küll tark. Mõtlesin ,et olen kaval. Panen mehed mööda tänavat liikuma ja nende ette miinid. Kus see siis õnnestus, mehed vältisid edukalt seda ja kõndisid ringi sellest. Tänavatest möödumine nt. Mehed kõndisid reas, tänavaga tuli ristumine. esimene mees ootas järgmise mehe ära ja see hakkas esimese mehe liikumist katma üle tänava. Täitsa nagu päris
tegelt saab ka proovida ilma steamiti.
Aga sellest pigem räägitakse ps-is _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
SP ja MP jõudluse vahe on suht üüratu. Kui SP jooksis 60fps, siis mp jookseb 35 fps.
Kusjuures ma võin MP-s muuta graafika seadeid palju tahan, ikka on fps sama. Ainuke asi, mis fps-i mõjutab on viewdistance. (Ja öeldes, et võin ükstapuha mida muuta muutmata fps-i, mõtlen, et ma võingi kas kõik teised quality sätted Ultra peale panna ja smaa ja tavalise AA põhja lükata ning fps istub ikka 35 peal)
Markxy10, Proovi kuskil korralikus dedi servus, sest nendes on seaded korralikult tehtud ja AI-d ja kõiki teisi mängijaid jne igast jama ei jooksuta mitte sina vaid server.
Vähemalt nii palju olen ma aru saanud. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
So yeah, official word came down from the developers, they are taking the fan interest in up porting all the Arma 2 content to heart and have decided to do an official patch that will merge all the arma 2/OA content you own into 3.
So yeah, official word came down from the developers, they are taking the fan interest in up porting all the Arma 2 content to heart and have decided to do an official patch that will merge all the arma 2/OA content you own into 3.
Ma ei saanud nüüd päris aru, mis content? Arma 2 masinad ja relvad tuuakse 3 veel lisaks või?
ehk siis asi töötab nii nagu TKOH-s:
mäng vaatab kas sul on arma2/OA olemas ja lubab kasutada sealseid relvi/mappe/sõidukeid.
kui sa ei oma arma2, siis mingeid tasuta asju sulle ei jagata.
kahjuks on arma2 tugi arma3-s "as is" ehk siis nii, et mingeid spets visual upgradesid nad tegema ei hakka - käed roolidel ei pruugi funktsioneerida ja relvadel ei pruugi olla reload animatsioone jne jne.
modding community teeb asja nii ehk naa paremini ära - tehakse relvadele uued mudelid koos modulaarsete lisaseadmete ja laadimisanimatsioonidega.
Arma ei ole Arma ilma vene sõduri ja kalašnikovi automaadita.
also, keda huvitab, kuidas botid combat režiimis ringi liiguvad:
Muidu jah, AI tundub ikka palju parem olema. Tegin ka mitmeid teste nii linnas kui mujal. Meeldib, et kasutatakse rohkem granaate, ollakse agresiivsemad, flankitakse. Näiteks selles Diver showcasis oli tükk tegu, kuna AI jälitas mind igalepoole _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.