bug http://www.youtube.com/watch?v=E_mESOTbEPs _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
AAAPPPIIII. PissX tuleb ja trollib jälle. mille f*king jaoks seda vaja on? arma2's sai väga hästi sõidetud autodega ja lennatud masinatega. mille kuradi jaoks seda KusiX vaja sinna on? ausalt, sel pole muud otstarvet kui panna inimesi nViitja kaupa ostma... füüsikat ta paremaks küll ei tee.
Ja nüüd on endal masinas nvidia _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Sai ka see mäng ostetud, ausalt öeldes on mäng juba üle ootuste hea ja loodetavasti ainult paremuse poole arenebki.
Samuti on mõttekas praegu osta ka teistel kellel soov on, sest hetkel saab alpha hinnaga ka hilisemad beta ja full-game.
Kindlalt soovitan Wasteland vist ka juba oma 3 update saanud selle lühikese aja jooksul.
Martinz, Nosplash ei näita arma3 logosid jne, empty world ei lae startupil mappi. saad kiiremini menüüsse. samas, mängu sisse minnes hakkab ta mappi nagunii laadima.
Arma 2 mängides polnud eriti vahet ka mängid mp või sp , graafika jooksis mõlemal viisil vahest hästi vahest halvemini enamus graafika settinguid olid normal ja soovitatavad viled olid maha keeratud, arma 3 puhul on mul hight või ultra ja view distance 3000 ning udust pilti põhjustavad asjad maha keeratud, single player jookseb koguaeg hästi ja probleeme pole kas panen editoris 3 meest või siis 40 vahet ei ole aga multiplayeri peale minnes mõni server mängib normaalselt ( mis sest et vahel mäng kokku jookseb või siis ütleb connection filed, olen prooovinud 2 erineva neti ühendusega) ja samas mõnes serveris hakkab mäng niimoodi kakkuma et mängimine muutub lausa võimatuks. bohemia peab selle küll üle vaatama sest detailide rohkus seda küll nüüd ei põhjusta ja halva interneti puhul tekiks ainult lag ju.
Arma 2 mängides polnud eriti vahet ka mängid mp või sp , graafika jooksis mõlemal viisil vahest hästi vahest halvemini enamus graafika settinguid olid normal ja soovitatavad viled olid maha keeratud, arma 3 puhul on mul hight või ultra ja view distance 3000 ning udust pilti põhjustavad asjad maha keeratud, single player jookseb koguaeg hästi ja probleeme pole kas panen editoris 3 meest või siis 40 vahet ei ole aga multiplayeri peale minnes mõni server mängib normaalselt ( mis sest et vahel mäng kokku jookseb või siis ütleb connection filed, olen prooovinud 2 erineva neti ühendusega) ja samas mõnes serveris hakkab mäng niimoodi kakkuma et mängimine muutub lausa võimatuks. bohemia peab selle küll üle vaatama sest detailide rohkus seda küll nüüd ei põhjusta ja halva interneti puhul tekiks ainult lag ju.
asi on pigem selles kui hea masina peal serverit jooksutatakse. ja kindlasti tuleks seda teha dedicated serveri näol, oma masinast serverit jooksutades on sitt fps garanteeritud.
cpu kood on üldse nigelalt üles ehitatud, kui natuke midagi maailmas toimub, siis prose koondab oma tsüklid sinna ja seetõttu fps kohe kannatab.
Üldse on engine ikka veel suhteliselt vähesuutlik.
Prose ja GPU kasutus on väga minimaalne ikkagi (40% mõlemat). _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Redikate, mul käivad prose 4 tuuma ~50% peal. kui affinity 2 tuuma peale lülitan, siis lähevad need 2 tuuma ~90% peale, kuid GPU kasutus jääb samaks, ~40%.
GPU kasutus seisab CPU threadide taga kinni.
mul on ka suht high-end masin ja panin editoris kopteri kaardile ning preview käima.
Kohe alguses 60fps, kopter tiba eemal, jooksen little birdi cockpiti juurde, vaatan seda ja fps 30-35. Kui hakkan lendama, siis vahepeal 17-25.
Graafika high peale pandud, post processing ja vscync väljas. reso 1920x peal.
Nati wastelandi mängitud, siis ühenduse lag on teemaks. Teinekord mõni vend ei reageerinud kuidagi dämmile, samas mõni ootamatult ilmus mu vaatevälja. Samamoodi õnnestus üllatada teisi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.