|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kumba protsessorit eelistad sina? |
| Exynos 5 Octa 5410 |
|
32% |
[ 72 ] |
| Qualcomm Snapdragon 600 |
|
67% |
[ 148 ] |
|
| hääli kokku : 220 |
|
| autor |
|
Braien
HV Guru

|
06.03.2013 22:48:01
|
|
|
Tõesti ei saa aru miks muutma peaks, touchwiz UI minu lemmik UI, nii androidil kui Bada peal.
Paljud kiidavad küll HTC sense UI'd, kuid mulle eriti ei meeldi.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
06.03.2013 23:50:53
|
|
|
Ei vaidle üldse vastu, TW välimus on ka minu arust üks Androidi parimaid.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
0 :: |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 22:06:06
|
|
|
shiit.....Tere HTC
http://androidheadlines.com/2013/03/samsung-galaxy-s4-will-be-made-of-plastic-executive-defends-why.html
| tsitaat: |
In an Interview with CNET on Tuesday, Samsung’s Moie Business executive Vice President YH Lee stated that the company decided to stick with their plastic build because it was a very durable material and it’s also much easier to manufacture on a large scale.
Lee stated: “Since we are shipping really large units, we always have to think how efficiently we can manage the manufacturability and also durability”. Lee also acknowledged that there is a market for high-quality plastics, however, the company has tried to make a balance between firmer build quality and easy manufacturability. Which can be a bit of a daunting task. |
Ps: Kuidas youtubes on raha teenimisega,palju makstakse 100 000, miljoni või nt 10 miljoni vaatamise eest? Kui youtubes oleks võimalus S4 raha tagasi teenida,siis protestiks läheks poodi,ostaks S4 ja teeks torture testi,mis lõppeks haamriga lihtsalt s4 puruks peksmises....kogu protsessi alates ostust filmiks ning kõneleks ka juurde inglise keeles...bisnissplän
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
07.03.2013 22:28:37
|
|
|
Tavaliselt makstakse partneritele 1 buck per 1k views.
Aga jah, jään videot ootama
   |
4 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.03.2013 23:08:42
|
|
|
| mario20031 kirjutas: |
shiit.....Tere HTC
http://androidheadlines.com/2013/03/samsung-galaxy-s4-will-be-made-of-plastic-executive-defends-why.html
In an Interview with CNET on Tuesday, Samsung’s Moie Business executive Vice President YH Lee stated that the company decided to stick with their plastic build because it was a very durable material and it’s also much easier to manufacture on a large scale.
Lee stated: “Since we are shipping really large units, we always have to think how efficiently we can manage the manufacturability and also durability”. Lee also acknowledged that there is a market for high-quality plastics, however, the company has tried to make a balance between firmer build quality and easy manufacturability. Which can be a bit of a daunting task. |
Ps: Kuidas youtubes on raha teenimisega,palju makstakse 100 000, miljoni või nt 10 miljoni vaatamise eest? Kui youtubes oleks võimalus S4 raha tagasi teenida,siis protestiks läheks poodi,ostaks S4 ja teeks torture testi,mis lõppeks haamriga lihtsalt s4 puruks peksmises....kogu protsessi alates ostust filmiks ning kõneleks ka juurde inglise keeles...bisnissplän  |
järgmine klaasi ja tertase M välja karganud
mis plastikul viga on ?
konkreetne näide-s2 plastik on sitax hea. põhjendus plast on plast on ikka väga sitt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
07.03.2013 23:12:17
|
|
|
Plastik on vastupidavam ja kergem kui htc unibodyd ja aifööni klaas/alumiinium.
Kui "plastikkäkk" maha kukub, kukub tagakaas ja aku ära, sellega läheb osa põrutuse jõudu "kaduma", aga kui ühes tükis telefon kukub maha, siis ta imeb kõik põrutuse jõu endasse ja kahjustused on suuremad.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
08.03.2013 04:38:40
|
|
|
| plastik v õigemini selle värvi kvaliteet on reeglina sitt ja telefon kulub ruttu koledaks
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
08.03.2013 04:54:10
|
|
|
| selle ajaga kui su plastik föön koledaks kulub on telefon mõttetu vana luts anyway, seega ma ei näe probleemi
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.03.2013 10:19:44
|
|
|
imeb kõik põrutuse jõu endasse
|
fraas nagu Alwaysi reklaamist... "imeb vedeliku endasse ja muudab läbipaistvaks geeliks..."
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.03.2013 10:29:04
|
|
|
Plastikul ja plastikul on vahe.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
08.03.2013 10:34:59
|
|
|
Tihti te telefone maha viskate? Mul jumala savi, millest tehtud on niikaua kui vastupidav ja kena vaadata. Samas need aifööni fännid, kes seda metalli-klaasi rämedalt promovad, kasutavad kõik täiskaitseid, et oma kallist vara mitte kahjustada. Eriti kasu on sellest vapustavast disainist ja materialist, kui sul kondoom ümber koguaeg. Enivei, mu S2 on teeninud mind väga hästi ja kui S4 on samadest materialidest, siis ma ei näe probleemi.
_________________ Avatar by Flacko |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.03.2013 11:09:48
|
|
|
| est11 kirjutas: |
| plastik v õigemini selle värvi kvaliteet on reeglina sitt ja telefon kulub ruttu koledaks |
mis mobla kapa kohila meestel on, et plastik on sitt?
S2 plastik on ylikorras, mobla 2+ aastat vana.
Samas sõber ostis lapsele ZTE mobla, mis peale 2 nädala kasutamist nägi välja nagu täis situtud peldik
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
08.03.2013 11:19:05
|
|
|
Olen juba ammu rääkinud, et samsung peaks oma telefoni füüsilisele kvaliteedile rohkem rõhku hakkama panema ja nüüd ka asi massideni jõudnud. Inimesed teadvustavad endale üha enam, et kui käivad 600€ telefoni eest välja, siis ootaks sellelt rohkemat kui odav plastik. Tarbija naudib silmadega. S2 plastik on tugevam kui S3 oma. Mõlemal on muidugi eriti nilbelt lahendatud tagukorpus ehk see on täielikult läbipainduv. Samsung räägib endale natuke vastu. Kui see plastik nii hea on, siis milleks tekitada S3 sinist värvi telefonil tagakorpusele metall imitatsioon Ilmselgelt on tavaline plastik oma aja ära elanud ja kuidagi peab end õigustama. Kiitus neile, kes on polükarbonaadi kasutusele võtnud. Suurematest tootjatest vist Samsa ja LG jäänud tavalisele plastikule truuks...
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
08.03.2013 11:46:11
|
|
|
miga, Tra, missasi see odav plastik sul on? Kõik korrutavad seda, aga keegi ei suuda defineerida. Kui 600 eurose telefoni puhul oleks plastiku puudumine nii tähtis, siis neid ei ostetakse massiliselt. Niiet sa räägid endale vastu. Palun seleta, miks peaks olema korpus metallist või klaasist? Too välja mõni asisem põhjendus kui "mulle meeldivad läikivad asjad" või "siis tundub telefon kvaliteetsem" - need on subjektiivsed argumendid. Reaalses elus on asi nii, et galaxy seeria kannatab kukkumist tunduvalt paremini kui metalli-klaasikorpusega telefonid. See on fakt, mitte minu subjektiivne arvamus. Too ka mõni fakt.
_________________ Avatar by Flacko
viimati muutis madfury 08.03.2013 11:47:29, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.03.2013 11:46:33
|
|
|
samsungi põhiline fail on füüsiline home nupp... see väsib ikka jube kiirelt, vajub ära, hakkab loksuma jms... S3 kohta ei oska öelda aga S ja SII kasutajad teavad millest jutt.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.03.2013 12:47:27
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| samsungi põhiline fail on füüsiline home nupp... see väsib ikka jube kiirelt, vajub ära, hakkab loksuma jms... S3 kohta ei oska öelda aga S ja SII kasutajad teavad millest jutt. |
Mul s2 ja ma ei tea millest jutt
Teemasse ka
Mis kell see ülekanne hakkab 14. märts, eesti aja järgi?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 08.03.2013 12:56:26, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.03.2013 12:50:15
|
|
|
on-screen nupud on tulevik. igasugu mitte-muudetavad nupud väljapool ekraani on jubedad ning kohmekad. HTC one on hea näide, kus on kahe nupu alla mitu funktsiooni pandud ning keskel on rõve HTC logo.
_________________ |
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
08.03.2013 12:57:58
|
|
|
| gan3b kirjutas: |
| on-screen nupud on tulevik. igasugu mitte-muudetavad nupud väljapool ekraani on jubedad ning kohmekad. HTC one on hea näide, kus on kahe nupu alla mitu funktsiooni pandud ning keskel on rõve HTC logo. |
Power ja volume ka ekraanile? Mul 2a vana S2 ja kõik toimib ideaalselt. Kui S4 tuleb samasugune "seebikarp" nagu S3, siis jääb see pill küll ostmata, vist.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
08.03.2013 13:02:56
|
|
|
| madfury kirjutas: |
| miga, Tra, missasi see odav plastik sul on? Kõik korrutavad seda, aga keegi ei suuda defineerida. Kui 600 eurose telefoni puhul oleks plastiku puudumine nii tähtis, siis neid ei ostetakse massiliselt. Niiet sa räägid endale vastu. Palun seleta, miks peaks olema korpus metallist või klaasist? Too välja mõni asisem põhjendus kui "mulle meeldivad läikivad asjad" või "siis tundub telefon kvaliteetsem" - need on subjektiivsed argumendid. Reaalses elus on asi nii, et galaxy seeria kannatab kukkumist tunduvalt paremini kui metalli-klaasikorpusega telefonid. See on fakt, mitte minu subjektiivne arvamus. Too ka mõni fakt. |
Mis asi see odav plastik? See si*ane s3 ongi üks odav plastik. Sisu on väga hea,aga kest on täiesti lamp. Korpus peaks olema metallist või klaasist,et olla oma hinna vääriline. Tagantjärele mõelda,siis ma ei oleks nõus üle 200 euri maksma s3,sest ma ei oleks nõus kesta eest maksma. Pealegi,keda see palju rõhutatud "durability" huvitab? Magage kaineks üldiselt. Sa mu S3 "läbipainduvat tagakaant" näeks,mis on äblikke ja mõrasid täis. Ma lihtsalt ei olnud võimeline seda saasta hoidma kukkumiste jms eest,sest see plastik on ikka räigelt rõve. Telefon võiks oma hinna vääriline lihtsalt olla, mingi nimetus "super plastic" ei ole minu jaoks midagi väärt
viimati muutis mario20031 08.03.2013 13:06:56, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.03.2013 13:05:48
|
|
|
üks fyysiline nupp võiks ikka olla.
Ennemgi mingi proge kokkujooksnud. Aitab vaid home nupp, et koju tagasi saada
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.03.2013 13:14:26
|
|
|
spezwend, mõtlesin ikka menüü/back/multitasking nuppe
jeesus188, oma kogemuse põhjal oskan öelda, et on-screen nupud on minigl määral rakendusest sõltumatud ning home nuppu ekraanil toksides saab ikka koju tagasi.
_________________ |
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
08.03.2013 13:28:44
|
|
|
madfury, mario20031 võttis kenasti kokku, mida ma silmas pidasin Kui ikka panna kõrvuti näiteks HTC ja Samsung'i lipulaevad, siis ühest õhkub puhast kvaliteeti, teine on lihtsalt konkreetselt juust. Niikaua kuni samsung ei hakka hinnale vastavat füüsilist keha pakkuma, siis minu silmis on nad
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.03.2013 13:52:05
|
|
|
Teavtage samsungi, et plastjunniga ei tasu eestisse tulla.
Eks see eesti ole ka strateegiline turg, mis määrab ettevõtte edu
Kui kvaliteet sama mis mu s2, siis welcome to estonia
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.03.2013 14:12:05
|
|
|
Prioriteedid peavad paigas olema... telefon peab maksma vähemalt 2 kuu üüri. 3 kuu üüri kui on kööktuba. Muidu on luts telefon.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
08.03.2013 15:03:42
|
|
|
Btw, S3 pole tehtud mingist odavast plastist, vaid just polükarbonaadist, mis on midagi enamat kui lihtsalt "odav plastik" Ja eriti naljakas on näha neid tüüpe, kes ostavad endale iPhone'i vms kvaliteetse klaasist ja metallist korpusega telefoni ning siis topivad selle mingisse rõvedasse kummist kondoomi sisse. Aga eks inimesed on erinevad, minu plastik-Ace näeb igati korralik välja ning mina olen plastik-telefoniga rahul
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |