Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X-Tream99
HV kasutaja
|
07.03.2013 16:19:06
|
|
|
Estnx kirjutas: |
Creat_1 kirjutas: |
bf3 limited edition'i alla tuli end game, kuid peale vajutades ütleb: new content available for purchase? naq mis mõttes kui 12märts on launch siis peaksin saama seda juba installida? premium ikkagi  |
Igakord nii olnud, et saad alla laadida suurema osa, aga jätab mingi väikese osa installimata.
Õigel päeval tuleb veel väike patch, mis toob endaga puuduvad väikesed failid ja seadistused. |
Oleks tore, kui nii on. Soetasin ka eile Premiumi lõpuks ja täna Aftermathi mänginud ning julgen väita, et uued lemmik mapid on olemas. B2K mapid hakkasidki ennast vaikselt ammendama. CQ pole veel jõudnud proovida aga tundub olevat CODi sarnane kuidagi. Eile nägin, et ühes End Game serveris, mida Battlelog juba kuvab, oli 10 inimest sees, mängimas. Mingid testerid nagunii , aga huvitav, et see nii avalikult seal listis oli.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
07.03.2013 16:25:50
|
|
|
Need olid glitcherid servus
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack Vegas
HV kasutaja

|
07.03.2013 17:42:01
|
|
|
Peaks Endgame jaoks mingi korraliku seltskonna kokku ajama. Kõik sõbrad on pissutama hakanud, üksi pisut fustreeriv mängida seda mängu.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
07.03.2013 18:18:30
|
|
|
Ma olen "Labida2ss" ja plaanin End Game-i mängima hakata küll. Hetkel enamasti Hardcore Markaz ja Azadi peal.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
07.03.2013 23:52:43
|
|
|
Kuulge asjapulgad ja lvl100 mehed, kuidas teil lood hiire tundlikusega mängus ja windoosas ja kas need olete timminud täpselt sama tundlikuks või on win ja mängu sens. erinev? Jagage tippe, ise keerasin just hiire tundlikuse maha mängus et oleks sarnane sellega mis win(ikka on liiga kiire võrreldes win), aga siis läheb täis pöörde peale oma 11 cm ja hiirt peab hakkama tõstma mida ma ei salli(kuigi tundub et paljud harrastavad keset lahingut hiirega võimelda). Hiir ise 800dpi tavaliselt.
Win7 sai ka see kiirenduse fix sisse viidud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
KURIHUNT
HV vaatleja

|
08.03.2013 00:32:56
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Kuulge asjapulgad ja lvl100 mehed, kuidas teil lood hiire tundlikusega mängus ja windoosas ja kas need olete timminud täpselt sama tundlikuks või on win ja mängu sens. erinev? Jagage tippe, ise keerasin just hiire tundlikuse maha mängus et oleks sarnane sellega mis win(ikka on liiga kiire võrreldes win), aga siis läheb täis pöörde peale oma 11 cm ja hiirt peab hakkama tõstma mida ma ei salli(kuigi tundub et paljud harrastavad keset lahingut hiirega võimelda). Hiir ise 800dpi tavaliselt.
Win7 sai ka see kiirenduse fix sisse viidud. |
Hiire sens peaks olema sätitud nii, et kui käsi randmest paremale/vasakule liigub siis see oleks 180.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
08.03.2013 01:18:09
|
|
|
KURIHUNT kirjutas: |
Hiire sens peaks olema sätitud nii, et kui käsi randmest paremale/vasakule liigub siis see oleks 180. |
see on väga suurelt maitse asi, nt üks youtuuber, rivalxfactor, mängib u 8,5 cm hiire liigutamisega 360kraadiseks pöördeks. Levelcap on üldse 11cm otsas.
Mulle endale meeldib 8cm näiteks
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
08.03.2013 01:39:14
|
|
|
8cm teeb mul ~180 kraadi... olen mänginud ka nii, et 8cm teeb 360 kraadi, aga siis automaadiga headshot teha on ikka ulme.
Mõni mees siin taidleb ~90 kraadi 10cm sensiga ja sedasi on headshotte väga hea teha, kuid suht humoorikas on vaadata kuidas mehed hiiri mööda lauda vehivad või vahepeal üles tõstavad.
Üksikutel juhtudel olen hiire pealt sens madalamaks pannud, et headshot teha või midagi(selleks need nupud seal ju ongi ).
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
skyTronic
Kreisi kasutaja
|
08.03.2013 04:09:59
|
|
|
Siin on põhjalikult seletatud, miks 6/11 (default) Windowsi sens on kõige parem valik:
http://www.overclock.net/t/173255/cs-s-mouse-optimization-guide
Mängus endas võid endale sobiva sensitivity paika panna, misiganes tundub parim.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
08.03.2013 08:38:31
|
|
|
Tundub et peab ikka hiirega võimlema hakkama, senimaani oli 360 kraadi 4cm ja ei osandki muud väga tahta. Põhimõtteliselt rannet pole harjnud väga liigutama , pigem näppude vahel liigub see hiir. Nüüd oli selline tunne et ainult tõsta seda rotti laualt lahti, ja seda 11-12cm 360 kraadi peale.
Kaugemale on tõesti parem lasta kui sens madal, aga lähi distantsilt on ikka vaja hakata hiirt loopima, et ümber pöörata kiirelt, reaktsioon langeb meeletult.
Minu jaoks on see hiire teema suht igivana jura juba, olen alati üritanud asja parandada ja iga aasta järel toimub mingi väikene areng kusagil suunas aga ikka pole rahul.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
08.03.2013 13:00:38
|
|
|
Natuke nõme, et BF3 on suht samad masinad, kui BF2. Tegelikult ju BF2 oli expansionitega ka EU sõjaväe kraami jne. Leopard 2, eurofighter typhoon, venelastel mig29, usal F-15E jne.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
08.03.2013 13:10:57
|
|
|
madal tundlikkus ei olegi mõeldud ümberpööramiseks. kui vastane saab seljataha peaksid anyway surnud olema. peab niimoodi mängima , et ei pea ümber pöörama
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
konrad
HV vaatleja
|
08.03.2013 13:50:46
|
|
|
Ostsin endale ka selle vene keelse variandi, sain kõik peale installitud ja inglise keelseks tehtud. Kuidas ma seda nüüd multiplayeris mängida saan? Sealt Originist quick matchi valides ei toimu nagu midagi, mingi matchmaking. Kas mingeid serveriliste pole olemas, et lihtsalt lähen ja valin endale sobiva serveri? Praegu tundub küll väga debiilne see asi olevat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
08.03.2013 14:17:15
|
|
|
konrad, kõik käib battlelogi kaudu, ehk siis läbi browseri!
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
08.03.2013 14:51:31
|
|
|
konrad kirjutas: |
Ostsin endale ka selle vene keelse variandi, sain kõik peale installitud ja inglise keelseks tehtud. Kuidas ma seda nüüd multiplayeris mängida saan? Sealt Originist quick matchi valides ei toimu nagu midagi, mingi matchmaking. Kas mingeid serveriliste pole olemas, et lihtsalt lähen ja valin endale sobiva serveri? Praegu tundub küll väga debiilne see asi olevat. |
Üldsegi, kus kohas sa seal Originis veel "Quick Match" valida saad? Selline valik on siiski Battlelogis, mitte Originis (Origin on ju see programm... Kui sa Origini kaudu BF3-e üritad avada, viskab ta su browseris ette Battlelogi). Pead installima muidugi ka ESN Sonari vms, mida ta Battlelogi avades ka sulle pakub (juhul, kui sa juba ei installinud seda). Peale seda saad sa Battlelogis serveritega liituda. Samuti Battlelogis "Multiplayer" menüüs saad ringi liikuda ka serverite listis. Uuri ja vaata seal ringi, vajab veidike harjumist.
//12. märts kell 11 saab siis hakata End Gamet alla tirima.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
08.03.2013 15:42:11
|
|
|
http://www.code4game.com
Siit on keegi ostanud? On usaldusväärne koht?
Kui jah, siis kas keegi saab Paybaliga aidata, tundub et seal krediitkaardiga ei saa.
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
08.03.2013 15:45:04
|
|
|
duxdery kirjutas: |
Kui jah, siis kas keegi saab Paybaliga aidata, tundub et seal krediitkaardiga ei saa. |
Niisama ütlen, et Paypal teha ja kaardiga siduda võtab 5 minutit...
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
trib3
HV kasutaja
|
08.03.2013 15:49:36
|
|
|
Kui jah, siis kas keegi saab Paybaliga aidata, tundub et seal krediitkaardiga ei saa. |
Mina ostsin sealt läib PayPal ja tiba enne jõulupyhi ja suht hoopilt olid mailil, alla tunni kindlasti läks.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
08.03.2013 18:46:35
|
|
|
kankka kirjutas: |
Niisama ütlen, et Paypal teha ja kaardiga siduda võtab 5 minutit... |
tsitaat: |
How to confirm your card:
Check your summary of financial activity provided by your card issuer and look for a charge from "PayPal" with a 4-digit code next to it. |
WTF... nagu ma aru saan, siis pean oma pangalt mingit kinnitust ja koodi ootama. Kogemuse põhjal ütlen, et Nordealt jäängi seda ootama! Pole midagi 5 minuti töö see paypaliga sidumine.
Endiselt ehk keegi tahab aidata?
EDIT: Sain pihta nüüd, et pean ootama kuni minu arvelt võetakse 1,5€ ning selle tehingu selgituses on see kood mida ma vajan.
Nujah loogiline aga kui täna seda ülekannet ei toimu siis ilmselt ei toimu ka terve nädalavahetus.
EDIT2: Ok, olen ise paanikaosakond! Sain koodi ja paypaly toimima, tegin makse ära, poole tunniga sain key kätte ja nüüd olen juba Premiumi omanik! Hea diil 23€ eest
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
08.03.2013 21:16:07
|
|
|
Selline asi on nüüd End-Game DLC-ga unlockitav (seda saab alles siis, kui osad teised assignmentid on tehtud, mis vajavad endgame mappe)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
08.03.2013 21:39:55
|
|
|
Krt küll peale seda viimast pätsi on mäng jube lagfest
Ping on hea, FPS ilus aga mäng läägab jõhkralt, ei teagi kohe mida teha...
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|