praegune kellaaeg 20.06.2025 11:38:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
krist2an
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
07.03.2013 10:47:47
|
|
|
ASUS S46C
selle isendiga tegemist ja tihtipeale laadides mingi mängu käima, vaatan nurgast fps 30-40 - mis on üsnagi madal sellise kaardi kohta.
kaardi driverid on kõige uuemad, ja auto-select nagu näitab, et kasutaks seda kaarti, kuid fps väidab teisiti
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.03.2013 11:27:33
|
|
|
AllanK20 kirjutas: |
ASUS S46C
selle isendiga tegemist ja tihtipeale laadides mingi mängu käima, vaatan nurgast fps 30-40 - mis on üsnagi madal sellise kaardi kohta.
kaardi driverid on kõige uuemad, ja auto-select nagu näitab, et kasutaks seda kaarti, kuid fps väidab teisiti |
Aga osade läpparite korral tuleb ikkagi ise teha "video ümberlülitus" vajalikule. Seda enam, kus seda arvuti ikka teab, et Sa Inteli videoga mängida ei taha, eriti olukorras kus mäng ka Inteli videoga joosta tahab.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
07.03.2013 11:31:23
|
|
|
kas by default ei saa seadistada, et ta emaplaadil olevat videot üldse ei kasuta, kui juhe taga?
_________________ joodan ja mõõdan |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
07.03.2013 11:31:50
|
|
|
RT mõte on jooksutada RT appe, aga windows store ei ole selle jaoks veel valmis
Lihtsaid asju teha ja veebi brausida saab ka praegu...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
07.03.2013 11:36:00
|
|
|
Märt. kirjutas: |
R A T kirjutas: |
Minu järeldus... Kes ei ole rahul, ei ole piisavalt kaua kasutanud. |
No ei tea, varsti 2 kuud kasutanud ja leidnud, et meedia tarbimiseks kõlbab, aga töö tegemiseks on 7 ja *buntu etemad.
Maitseasi ilmselt, aga eks see hajutatus ja küsitav disainilahendus (ei ole siiani leidnud "Avakuva"-le otstarvet. Tuima näoga pärast sisselogimist toksata "Töölaud" pilti järgmiseks... mnjah.
Õnneks hibernate päästab sellest tobedusest.  |
Ma soovitan teha väike lüke: pinni oma taskbaril olevad äppid start menüüsse, kaota nad taskbarilt ära.
Grupeeri asjad startis ilusti ära, edaspidi käivita progesid sealt.
Kasuta nii umbes kuu aega. Taskbarilt pinitud äppidest enam puudust ei tunne ja see on palju puhtam
Kui sa just SIGApalju ei sulge/ava koguaeg asju (mul tihtilugu on programmid nädalaid või kuid järjest lahti, kuigi samas avan vahel ka ainult minutiks), siis sulle hakkab start menüü niimoodi meeldima.
Pilt saab puhtam, selgem.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prosperity
HV vaatleja

|
07.03.2013 16:01:11
|
|
|
Kõige naljakam asja juures see, et tegemist on tahvliga, mida Ballmer isiklikult käis CES 2013 raames Qualcommi keynote'il moka peale määrimas.
Spoiler 
_________________ Selleks, et inimesed hakkaksid taevasse tahtma, tuleb nende elu maa peal põrguks teha. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
07.03.2013 18:21:01
|
|
|
R A T kirjutas: |
Ma soovitan teha väike lüke: pinni oma taskbaril olevad äppid start menüüsse, kaota nad taskbarilt ära.
Grupeeri asjad startis ilusti ära, edaspidi käivita progesid sealt.
Kasuta nii umbes kuu aega. Taskbarilt pinitud äppidest enam puudust ei tunne ja see on palju puhtam
Kui sa just SIGApalju ei sulge/ava koguaeg asju (mul tihtilugu on programmid nädalaid või kuid järjest lahti, kuigi samas avan vahel ka ainult minutiks), siis sulle hakkab start menüü niimoodi meeldima.
Pilt saab puhtam, selgem. |
Mis mul sest pildist, ikkagi TÖÖlaud. Ja korra juba deskil olles on vähe naljakas sagedamini kasutatavaid progesid käivitada Charm bari või avakuva kaudu. Milleks ringiga minna kui otse saab?
Ausalt, ma olen uudishimulik ja uuele avatud, oman nutiseadmeid, kasutan ka ise neid. Aga vaatan ka kriitilise pilguga kui tarvis.
Ja x86 masinas on avakuva tegelikult siiski selline asi, et väljalülimisvõimalus peaks soovitatavalt olemas olema.
Las metro rakendused jäävad RT-le. Iseasi on see, et kas keegi enam RT-d tahabki. x86 Surface tundub ka juba mõttetu, kui on olemas puutetundliku ekraaniga läpakad, korraliku klaveriga, suurema kettamahuga ning ei vaja pliiatsitki, et kirjutada näpuga ekraanil olevale "paberile". Stickyle saab küll käsitsi kirjutada, aga mitte teksti kopeerida ega muud teha.
Paintis aga tee mis tahad
Pealegi on pisike 11,6" ultrabook mugavam just süles kasutada, tahvel, jah jäägu pigem lektoritele või meedia tarbimiseks.
Arvan, et sellised ultrabookid võtavad mikisofti või muu tootja RT tahvli turuosa endale ja Surface sureb lihtsalt välja. Sellest oleks kahju, aga c´est la vie.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
07.03.2013 18:29:16
|
|
|
ongi, töölaud ja start menüü
Stardid stardist, töö käib töölaual
Aga eks see ongi igaühe oma asi mis ja kuidas...
Tahvlit ma endale tahaks küll, hea serveriruumi kaasa võtta ja vaadata, mis masinate staatus on keset töid...
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prosperity
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|