Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
06.03.2013 01:20:30
|
|
|
Velociraptor, ah-d mingil kujul on siiski vaja. ka d2 elab siiani parasjagu trade peal, selle realiseerimine on lihtsalt perversne kuna omal ajal sellele ei mõeldud. tradegamed ja d2jsp taolised mänguvälised kohad.
ladderi osas nii nagu d2 seda tegi ma nii kindel ei oleks. see on väga perversne süsteem, sest kui sinna jooksvalt piisavalt palju aega ei mata, siis oled osast contentist lihtsalt locked out.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
irneH
HV vaatleja
|
06.03.2013 03:36:50
|
|
|
Oleks vaid Ladder AH-ta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
06.03.2013 08:55:46
|
|
|
Milleks te seda ladderi juttu ajate pidevalt, kui tahad otsast peale mängida, kustuta oma char(id) ära ja hakka otsast peale.
Ma oleks nõus full resetiga, kui bliz saaks kontrolli alla duperid.
Üldse on imelik, et kuda duped asjad eksisteerida saavad, mäng annab igale itemile oma ID, kui seda topelt tekib peaks server automaatse kustutamise tegema, mäng on ju koguaeg serveriga ühenudses.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
06.03.2013 20:06:54
|
|
|
muutused + uus server (kogu vana osa nt liiguta legacy alla).
Vastasel juhul kui nt legendary gear saab boosti jne.... on ta ikka sama kasutu ja muudan ülejäänud geari veel mõttetumaks.
Kui juba praegu on ah-s lehekülgede kaupa 20k maksvaid legendary itemeid.
Sama ka nende "gold sink" jamade kohta - liiga paljudel on juba billjoneid mitmetel accountidel.
Botidest, duperitest jne oleks "lihtne" lahti saada - iga mängija peaks registreerima koos oma isikukoodi vms-ga ja piiratud 1x koopia või max 3 inimese kohta (häki, saad bänni ja kõik.. osta palju tahad aga registreerida ei saa).
Aga niikaua kui nad on puhtalt raha peal väljas, ei muutu midagi. Muidugi kõik tahavad raha, aastaid tuli palka maksta vms.. aga hetkel on juba tegemist ahnusega.
AH peaks jääma aga vajab rohkem piiranguid - max number mida saad nädalas müüki panna / sama nimega itemeid ei saa korraga müüki panna vms.
Või ehk määrata itemitele "ajalimiit" - mille saad muidugi eemaldada kombineerides mingi vidinaga (mis on odav, npc käest) AGA peale seda on item account bound - nii ei teki tohututes kogustes seisvaid reliv ja armoreid mida on aastaid farmitud. Vali kas üritad selle nt 7 päevase ajalimiidi sees maha müüa, kasutad ise või äheb blacksmithi kätte.
Väga lihtne lahendus inflatsioonile. Botid on ka raskustes peale seda.
Aga tundub et kogu update eesmärk on viimast välja pigistada - veel lolle ostma meelitada. Ja kulla hinda rmahs tõsta et veel raha juurde saaks.
nt suht idiootne tõesti - ma ei kasuta mitte ühtegi lootitud itemit - kõik on ah-st ainult max 1m kulla eest ja on kordades paremad kui ükski item mille lootinud olen.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
06.03.2013 22:15:09
|
|
|
Mis vahet sel tegelikult on, palju legendary maksab. Esimene küsimus võiks ikka olla "kas see on mulle upgrade?" mitte "palju ma selle eest plekki saan."
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
mauro
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 09:39:30
|
|
|
hind on oluline küll... kuna 20k-ne hind "haruldase" itemi puhul näitab kui haruldane see tegelikult on (ja oleks veel odavam kui brimstone ei oleks ca 18-19k).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.03.2013 09:50:52
|
|
|
mauro, hind näitab lisaks haruldusele ka seda, kuidas see muude itemitega võrreldes performib. suur hulk legesid, eriti random mõttetute stattidega ongi kräpp, sest paremad leged ja arvestatav hulk raresid ongi lihtsalt paremad.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
07.03.2013 10:24:29
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Milleks te seda ladderi juttu ajate pidevalt, kui tahad otsast peale mängida, kustuta oma char(id) ära ja hakka otsast peale.
Üldse on imelik, et kuda duped asjad eksisteerida saavad, mäng annab igale itemile oma ID, kui seda topelt tekib peaks server automaatse kustutamise tegema, mäng on ju koguaeg serveriga ühenudses. |
Ladder oleks competitive osa, mis on IGAS online mängus tähtis. D3s see puudub. Oma lolli kustuta character ära juttu võid iseendale rääkida, kui tahad.
irneH kirjutas: |
Oleks vaid Ladder AH-ta. |
That goes without saying. Muidugi kui iga ladderi ajal tuleks ladderi jaoks full AH reset, siis kannataks ära vast.
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
07.03.2013 12:10:48
|
|
|
mauro kirjutas: |
Botidest, duperitest jne oleks "lihtne" lahti saada - iga mängija peaks registreerima koos oma isikukoodi vms-ga ja piiratud 1x koopia või max 3 inimese kohta (häki, saad bänni ja kõik.. osta palju tahad aga registreerida ei saa). |
Uhh ... Tore, et sa sõna "lihtne" jutumärkidesse panid. Sellise süsteemi loomine oleks praktiliselt võimatu ja sellest üle astumine meeletult lihtne.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 17:02:03
|
|
|
Üldse on imelik, et kuda duped asjad eksisteerida saavad, mäng annab igale itemile oma ID, kui seda topelt tekib peaks server automaatse kustutamise tegema, mäng on ju koguaeg serveriga ühenudses. |
Velociraptor kirjutas: |
Ladder oleks competitive osa, mis on IGAS online mängus tähtis. D3s see puudub. Oma lolli kustuta character ära juttu võid iseendale rääkida, kui tahad. |
Kuidas sa kujutad ette, et mingid ostavad RMAHst asju, ning nädalapärast on ladder reset ja võid oma asjad "riiulisse" panna.
Hetkel süsteem on suht ok, püüad saada max itemeid, nende droprate on mega madal, vaeva tuleb kõvasti näha.
Mempot näiteks mul pole droppinud, paari sõbraga kokku on mängutunde ~4000h (kõik charid/kontod kokku) ja meist keegi pole ükski mempot saanud, never ever.
Seesuhtes pane endale 400k dps gear kokku ja siis oled midagi saavutanud, niikaua kui seda teinud pole oled lihtsalt niisama ilkuja, ladder reseti ajad sellepärast taga, et korrakski teistega samal pulgal olla.
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
07.03.2013 17:15:37
|
|
|
andsin oma hinge lõpuks ikkagi hardcorele. hetkel küll veel täitsa alguses: act2 normal level 16 DH-ga. teine tunne on tõesti, tempo hästi maas, kasulik on iga nurk ära uurida ja iga tünn pilbasteks lasta. kuld on väga vajalik.
Aga HC AH ei jäänud putumata, ei suutnud vastu seista ja ostsin 3000 HC goldi eest hea (levelile vastavat) socketiga vibu ja 1500-ga sinna FSQ ruby (+25 min +25 max damage) butcher kukkus miski 15 sekundiga.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 17:55:02
|
|
|
High-Q, HC on lõbus, annab uue elu mängule
Aga jah, üleüldiselt võib öelda, et kes leiab mingi 100€+ itemi on suhteliselt õnnelik inimene, väiksemaid/müüdavaid asju muidugi tuleb jah normaalselt
Aga see eeldab ka seda, et meil "sõbrad" jooksevad 24/7
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
07.03.2013 18:07:28
|
|
|
Velociraptor kirjutas: |
Ladder oleks competitive osa, mis on IGAS online mängus tähtis. D3s see puudub. Oma lolli kustuta character ära juttu võid iseendale rääkida, kui tahad. |
Kuidas sa kujutad ette, et mingid ostavad RMAHst asju, ning nädalapärast on ladder reset ja võid oma asjad "riiulisse" panna.
|
Vaesekesed
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
07.03.2013 19:01:37
|
|
|
Mängu alguses ostsid paljud täiesti ulme hindadega asju kokku, mis mõned päevad/nädalad/kuud hiljem olid täiesti väärtusetud. Ja paljud mängiks nii või naa non-ladderis edasi, et maksimum tulemus saavutada. Kui rääkida end game'st siis praegu on selleks sisuliselt Diabloprogress, kus dps- ja pvp-hundid koos. Vaeva nägemisest ka nii palju, et kes vähegi tahab/viitsib AHd mängida, siis 2-3 nädalat ja on korralik gear olemas.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
07.03.2013 19:32:16
|
|
|
/ot/ Taavi©, mulle kusjuures on Mempo kukkunud, küll mitte see 500M+ maksev... DEX statiga suht väärtusetu. Aga noh, positiivne emotsioon ikkagi.
Kas mu barbil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/BladeRunner-2246/hero/23484911 - peale Mempo, parema relva ning kivide veel tasuks midagi muuta?
...skillid jätame rahule, minu aeglase stiiliga need sobivad.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 21:49:35
|
|
|
koiott, 2-3 nädalaga endale high-end geari ei saa, ma olen olnud 280k dps juures kus enam upgrade leida pole võimalik, vähemalt nii, et kuskilt kõvasti järgi ei annaks, see geari otsimine on täiesti masendav.
Mina isiklikult enam high-endi kokku ei pane, hetkel hea rahulik ~125k leoric+hellfire, piisav "sõbrale" et xpd/itemeid farmida.
bladerunner, muidu on nagu kõik ilus, oleneb mis MPs teed, beldi võid WH vastu vahetada.
Võiks küll mõelda, et kaotad selle 3% LS aga samas võidad 20-50k dpsi, ning passive ikka ju olemas, suurem DPS=rohkem elusid tagasi...
Skorni võtaks koos LSäiga (aga no see relv relvaks nagu ütlesid)
Kuigi vist on juba mõttekam minna skorni pealt 2x wep, offhandi hinnad on päris söödavad igale ühele, norm fury+offhand, võimalikult kiired (APS)
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
07.03.2013 22:07:39
|
|
|
Taavi©, kui buffitud dps'st räägid? Enda tüübi tegin pmst 2-3 nädalaga (elusid ning ARi olen natuke juurde saanud ja täna panin kallimad gemid sisse), see 365k dps on Battle Rage buffiga, täielik unbuff on 220k. Päris high-end juppi pole ühtegi, aga dps on hea ja kannatab igal MP'l ilma War Cry'ta ringi lasta.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yoteko-2571/hero/20724069
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 22:34:03
|
|
|
koiott, ei mäleta täpselt, buffed oli vist isegi üle 500k, sain heal ajal lahti õnneks, kõik müüs RMAHs väga korraliku hinnaga maha, nüüd mitu kuud hiljem on hinnad juba masendavalt madalad.
Aga noh ongi hea botte riidesse panna
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
07.03.2013 22:49:30
|
|
|
Kuradi botterid rsk, isegi Eestis juba:P Aga jah.. pmst arvutavad kõik nii, et 100M=6-8€ ja kui midagi RMAHs müüa tahad, siis saadki oma paarkümpsi väga korraliku jupi eest.
Shrine'iga ja Andariel'iga saaks vast 800k kätte.
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 23:09:24
|
|
|
No ise midagi farmida....
Hea oleks, kui saaks mingi 20 botti korraga tööle, siis juba oleks teenistus päris ok, lihtsalt mitte millegi pealt.
Muidugi alati on see oht, et saad bänni, kuid seda ennetada saab ka mõne nõksuga
Siiski kõvema bottimise jaoks oleks vaja VPSi või lausa eraldi serverit, kus siis igale botile antakse oma IP, et hoida ennast selle eest, et kõik korraga bänni ei saaks, kui midagi valesti läheb.
Hetkel minu masina võimekus jääb sinna 10-12 boti piiresse
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
07.03.2013 23:10:43
|
|
|
No praegu tundub küll, et Blizz ei tee botteritega midagi..AH täis neid ja Gold botid ka. Suht nõme, aga noh, Blizz peaks arvestama sellega, et kui RM on asjaga seotud, siis läheb asi massiliseks ja oleks vaja eraldi tiimi, et sellega võidelda.
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 23:21:45
|
|
|
koiott, sinu nimetatud botid saavad esimeste seas bänni, järjekorras AH bot ja siis GF bot.
Kui botti pole ette valmistatud korralikult, saab ta päeva-kahega bänni (ma ei nimeta sinna hulka neid eelmiseid kahte)
Ütlen ausalt, mulle see bottimise teema ei meeldi, aga kuna bliz sellele piiri ei suuda panna, siis tuleb hundikarjaga koos uluda, mis siin ikka.
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
07.03.2013 23:29:02
|
|
|
Hmm..arvad, et saavad nii ruttu? Võib-olla küll.. aga jah, Blizz ei suuda kuidagi asjale pidurit peale panna.
|
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.03.2013 23:42:43
|
|
|
Kunagi sai pikemalt lasta AH bottidega, isegi sai proovitud ammu aega tagasi.
Nüüd nendega mis netist leiab saad kiiresti kas kontost lahti, kullast lahti või bänni
AH botid on suht halva ülesehitusega, teevad random pause, aga 99% on ikkagi täpselt sama patterniga nagu muidu, sellepärast ongi kiirelt tuvastatavad , costum script on muidugi midagi muud, aga neid avalikult ei liigu.
Hiinlastel botid käisid juba esimesel päeval, kui diablo 3 tuli, foorumitest olen lugenud, et mängutööstus ei tee suurt midagi, bottide takistamiseks, iga mäng on ehitatud vana jälgedes, ning tasub vaid boti scripti nõks ümber teha, et teisele mängule sobiks, mis sa siis saada tahad
Blizile bottimine on väga meeltmööda, ühe banwavega teenivad sadu miljoneid dollareid
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
08.03.2013 11:46:02
|
|
|
no keegi leidis just kolmesaja alla dex vile wardid, + 91 vit. pidu vist. aga samas mulle võib droppida, ükspäev sai 40 milline ikt maha müüdud 10 milli eest. (ostsin 100k eest aga pohh).
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |