Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 353, 354, 355  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.03.2013 19:06:03 vasta tsitaadiga

Joppas siis said 10 euri odavamalt thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 05.03.2013 15:29:42 vasta tsitaadiga

[quote="Mihkel^^"]
Dawn kirjutas:
Mihkel^^ kirjutas:
oleks vaja abi. panin oma SEB virtuaal krediitkaardi ära paypali külge sain verfied. paypal otsustas, et paneks äkki kasutaja lukku. nüüd tahtsid id kaardi pilti ja krediit kaardi statementi. saatsin pdf formaadis ära neile oma väljavõtte (on ju statement??). ütlesid, et pilt ei sobi.. mis ma tegema peaksin, et crediit card statementi ära resolvida? SEB virtuaalne krediit kaart on, 2 korda helistanud juba, ei tahaks kolmandat korda helistada, kuna üpris kallis tuleb, kui iga kord 6-7 min rääkida.

mis moodi ma saadan neile, kui nad pilti ega pdf ei taha icon_biggrin.gif?

Paypal ongi huiarite kamp. Nad sulgevad massiliselt kontosid 160 päevaks. Paypalil on miljoneid kasutajad. Kui hoida pidevalt sadat tuhandet kontot lukus, kus on peal €1000 (mõnel rohkem mõnel vähem) siis on neil intressivabalt kasutada €10 000 000 klientide raha. Mul on endal ka 6 aasta jooksul 4-5 kontot kinni pandud. Üldiselt see virtuaalkaart on väga halb, sellega ongi mul endal ka probleeme olnud. Konkreetne näide. Ostsin ebayst kalli fotoka, mis maksis pea 15 000 EEK. Tegin makse ära. Raha võeti minu kontolt ja saadeti ostjale, niiet ostja nägi ise ka paypali poolset kinnitust. Päev hiljem võttis paypal kauba müüjalt raha tagasi, ei tagastanud minu pangakontole vaid pani minu paypal kontole ja konto pandi 160 päevaks lukku. Ning esitati , nagu sullegi, rida lollakaid nõudmisi. Mässasin ja faksisin, võtsin isegi SEB pangast ametliku dokumendi virtuaalse krediitkaardi kohta. Resulataat on 0.
Ma soovitan, proovi pangast võtta ametlikud kinnitused. Pitsatid peal jne. Ehk annab midagi teha. Ma ühe konto isegi sain kunagi lahti, teistega pidin ikka ootama
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
scrtchy
HV vaatleja
scrtchy

sõnum 06.03.2013 11:57:32 vasta tsitaadiga

Otsin kedagi kes viitsiks tegeleda ebayst tellimisega , asjaga suhteliselt kiire ning raha maksan loomulikult kohe.
PM/tonu.sikk@gmail.com
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 8
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.03.2013 13:16:02 vasta tsitaadiga

Müüja tegi mulle refundi koos saatmiskuludega. Naljakas on see, et saatmine oli sellel asjal tasuta icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.03.2013 13:21:42 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Müüja tegi mulle refundi koos saatmiskuludega. Naljakas on see, et saatmine oli sellel asjal tasuta icon_lol.gif

saatmine on sinu jaoks tasuta, tema peab ikka saatmise eest maksma ju... isegi riigisisest lihtkirja ei saa sa tasuta saata.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.03.2013 14:12:46 vasta tsitaadiga

Aga postikulu poleks ju ta pidanud mulle "tagastama", selle oleks pidanud ta endale jätma...
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.03.2013 14:13:35 vasta tsitaadiga

Valvejoodik, testis sind, kas oled aus ja kannad talle tagasi või ei.

Kuna sa ei kandnud, siis järgmine kord temalt tellides teeb sulle tünga.

Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 06.03.2013 14:21:00 vasta tsitaadiga

Valvejoodik, kas sa saatsid toote talle tagasi või sa ei saanudki toodet?
Nad on seal tihtipeale suht lahked positiivse nimel.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.03.2013 14:32:27 vasta tsitaadiga

Ei saanudki toodet, royal mail olla ära kaotanud...
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.03.2013 20:57:42 vasta tsitaadiga

Saadab PayPal teated näiteks kellegi üritusest kontole sisse häkkida konto omaniku meilile? Dubleerimata seda PayPal-i enda lehel? Sain nimelt meili taolisel teemal, loomulikult ei hakanud kuskile klikkima, vaid läksin PayPal-i enda lehele ja seal logisin kontole sisse. Kuskilt ei löönud mingit teadet "näkku". Et kuidas see süsteem töötab PayPal-il? Sain ka teistkordse meili nüüd 3 päeva hiljem, väidetavalt olevat nüüd konto piiratud. Kordasin esimese meili puhul tehtut ja ikkagi ei mingit teadet PayPal-i enda lehel. Või peab kuskile "sügavamale kaevuma" seal? Pettus?
Saadetud meili aadress on: PayPal Service (service@paypaI-team.com)
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 06.03.2013 21:00:20 vasta tsitaadiga

ewur, tavaliselt läheb konto lukku kui päris hack attempt - kui keegi on üritanud su kasutajanimega sisse logida, siis vast ei teha midagi, sest see on ju suht sama nagu sa üritasid sisse logida, aga parool ei tulnud meelde... soovitatav on parool uuendada, aga midagi muud erilist küll veel teha ei ole.
Võid muidugi oma peamise e-posti ära vahetada ja sellega muutub ka su login ID
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.03.2013 21:06:23 vasta tsitaadiga

Nojah, aga peegelduvad teated meilile ka PayPal-i lehel, kuhu ma sisse login (kui on päriselt ka PayPal-i saadetud meilid)? Ehk siis minu kontol. Väga kahtlane värk on...
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.03.2013 21:22:02 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Saadab PayPal teated näiteks kellegi üritusest kontole sisse häkkida konto omaniku meilile? Dubleerimata seda PayPal-i enda lehel? Sain nimelt meili taolisel teemal, loomulikult ei hakanud kuskile klikkima, vaid läksin PayPal-i enda lehele ja seal logisin kontole sisse. Kuskilt ei löönud mingit teadet "näkku". Et kuidas see süsteem töötab PayPal-il? Sain ka teistkordse meili nüüd 3 päeva hiljem, väidetavalt olevat nüüd konto piiratud. Kordasin esimese meili puhul tehtut ja ikkagi ei mingit teadet PayPal-i enda lehel. Või peab kuskile "sügavamale kaevuma" seal? Pettus?
Saadetud meili aadress on: PayPal Service (service@paypaI-team.com)

See suur I Paypa lõpus on imelik... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 06.03.2013 21:24:37 vasta tsitaadiga

Mulle jäi ka see suur I-täht silma. Samuti kui liigud hiirega üle linkide ilma klikkimata, peaks statusbaril olema näha, kuhu sind tegelikult suunata üritatakse.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.03.2013 21:48:05 vasta tsitaadiga

paypal minu teada ei saada klikitavaid linke kui pole parooli reseti ( pole ka selles kindel, sest pole vaja läinud)
tsitaat:
Any time you receive an email about your PayPal account, the safest and easiest thing to do is to open a new browser, enter https://www.paypal.com, and log in to your account. You can also send us an email by clicking on the "Contact Us" link at the bottom of every PayPal webpage.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.03.2013 22:17:19 vasta tsitaadiga

Vaatasin esimese meili linki, mille juures oli kiri "Click the link below to activate your account:", see viib lehele facemagz.asia (WOT Reputation Scorecard):
"Internet Banking|Credit Card|PayPal Scam
- PayPal Scam
This website is "rogue" due to unlawful, unsafe or deceptive phishing practices.
~ Site Hosts an Internet Account Verification Scam.
- Site is associated with attempts to acquire sensitive information such as user names, passwords and credit card details by masquerading as a trustworthy site.
- These scammers are only after your Identity and credit card information.
- Illegal Phishing and ID Theft Scams.
- Rogue, Fake, Phishing, Scamming, Fraudulent, Spamvertised.
- User beware. Do not become their next victim."

Nii et selge. Ei usaldanud kohe seda esimest meili. Kustutasin, panin "Junklisti". Oleks asi sellega piirdunud, siis ok. Aga kahtlema pani tänane, teine meil peale 3 päeva möödumist (hakkasin mõtlema - järsku ongi päriselt nii, et PayPal saatis icon_smile.gif), kus oli kirjas, et konto ongi nüüd piiratud. Point selles, et "oma" asja aetakse nii põhjalikult. Pole imelik kui inimene hakkabki klikkima ja alla laadima peale teise meili saamist...
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.03.2013 22:24:54 vasta tsitaadiga

yldiselt sellised mailid lendavad isegi mõtlemata prykkarisse. alati kui kahtlus tekib, siis logid paypali. küll sulle teada antakse, et konto piiratud thumbs_up.gif
ma näiteks saan ups pakiteatisi kogu aeg, viimase poole aasta jooksul loobunud paarikymnest pakist, mis valele adrele läinud icon_lol.gif

tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 06.03.2013 23:26:47 vasta tsitaadiga

Gmailis eriti lihtne PP meilidega - tuli vist kuskilt seadetest sisse lülitada, et usaldusväärselt saatjalt pärinevad meilid saavad ette väikse võtmeikooni. et ISEGI, kui mingi ime läbi peaks miskit läbi spämmifiltri imenduma, siis võtmeke paneb paika kas üldse on mõtet vaadata.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 07.03.2013 11:00:06 vasta tsitaadiga

kas ma saan õigesti aru, et selle : http://www.ebay.com/itm/B047-NEW-3500mAh-HTC-Wildfire-S-G13-Extended-Battery-Cover-Door-/170813064446?pt=PDA_Accessories&hash=item27c54084fe saatmine oleks tasuta? ja kui on, siis kas keegi saaks mulle tellida ? icon_smile.gif maksaks vaeva eest ka miskit muidugi
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.03.2013 11:07:43 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
kas ma saan õigesti aru, et selle : http://www.ebay.com/itm/B047-NEW-3500mAh-HTC-Wildfire-S-G13-Extended-Battery-Cover-Door-/170813064446?pt=PDA_Accessories&hash=item27c54084fe saatmine oleks tasuta? ja kui on, siis kas keegi saaks mulle tellida ? icon_smile.gif maksaks vaeva eest ka miskit muidugi

Aitan sind.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 09.03.2013 22:08:06 vasta tsitaadiga

Igasugune ebayst võõrastele asjade ostmine on endale potensiaalsete probleemide tekitamine.
Tuleb defektne/vale asi ja kas siis saata oma raha eest asi tagasi hiinasse?
Odavate asjadega võib olla tõesti suva, ent kallid ja rasked asjad ja veel tollimaksud nendega seoses.
Viimasel ajal pooled asjad ei jõua 45 päevaga või üldse hiinast kohale, peaks ka laskma kellelgi teisel oma tellimused teha.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 09.03.2013 22:14:58 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Igasugune ebayst võõrastele asjade ostmine on endale potensiaalsete probleemide tekitamine.
Odavate asjadega võib olla tõesti suva, ent kallid ja rasked asjad ja veel tollimaksud nendega seoses.
Viimasel ajal pooled asjad ei jõua 45 päevaga või üldse hiinast kohale, peaks ka laskma kellelgi teisel oma tellimused teha.

Alati on öeldud, et tellin ainult soovija vastutusel. Kui kaup kohale ei jõua või on rikutud siis nii ongi. Kui ei soovita tellida siis pole minu mure. Siiamaani pole keegi selle tingimuse peale ära öelnud. Ise ka ei viitsi kunagi tagasi saatmisega tegeleda. Kohe prügikasti või müün edasi maha. Eesti hindadega on vahe nii suur, et väike hiina kahjum peabki sees olema.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 09.03.2013 22:29:28 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:

Ostetud sadu+ kordi.

Täpselt nii, nagu pois11 avaldas.
See on esimene täpsustus, milles mõlemad osapooled kokku lepivad; siiani ei ole ühtegi erimeelsust tekkinud, olgu kaup kallis tahes.

Mina ei ole garantiiga teenuspakkuja ega taga ka postiteenuse edukat kulgemist.
Igasugused tolliformaalsused teeb ostja ise, loomulikult.

soodent kirjutas:

Palun ära demagoogitse.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 10.03.2013 13:08:05 vasta tsitaadiga

Ok olete ilmselgelt minust targemad, kuigi mul mingi 1300+ tehingut seal tehtud.Kas siis lihtsalt maksate teise inimese ebay konto ostu kinni paypaliga või ostate oma ebay konto alt võõrastele, märkides saaja aadressiks selle võõra inimese?
Viimasel juhul pole te tavaliselt kaitstud pretensioonide all.Eks peate oma reha üles leidma ja siis võtke siin sõna, tellige aga tellige ja mida kallim seda parem, lastesõim.
Huvitav küll, et mina ja üks sõber oleme poolte asjadega vaidlustes ja pretensioonides, ent te tellite arvatavasti hambaorke ja kustukumme tasuta saatmisega...
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 10.03.2013 13:29:59 vasta tsitaadiga

soodent, ma imestan teie visadust ikka jätkata neid tellimisi, kuigi poole korrad on mingid jamad ja pretensioonid.
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 10.03.2013 13:42:47 vasta tsitaadiga

Ma ostangi viimased pool aastat mingi 5-10 asja kuus ja müün 1tk paari kuu jooksul.Kui ma rohkem ostaks ja müüks siis oleks mul vist konto kinni varsti tänu pretensioonide arvule.
Kusagil ilmselgelt pakid kaovad ja paistab, et see probleem ei lahenegi.Asjaolu, et hiinlased katkisi ja vale asju saadavad on niikuinii paratamatus.
Valetavad nad ka üksteise võidu, lubades tihti maksta kinni ka rämpsu tagasisaatmise ja seni on vaid üks müüja seda teinud.Ebay seda müüjalt ei nõua.
Eelmine aasta oli periood kus tagasisaatmised läksid mul mingi 60€ kolme kuu jooksul, pole paha õhku maksta.
Üks tuttav on mul kaval- kui asi ei tööta või vale siis kirjutab, et pole kätte saanud ja ongi full refund lihtpakiga.Ebaausus on alati kasulik.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 10.03.2013 13:45:31 vasta tsitaadiga

Mul üleeile jõudis jaanuari alguses tellitud vidin hiinast... tulemata pole veel 5aasta jooksul ükski asi jäänud. Hinnaskaalas 5-55 eur olen asju tellinud umbes.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.03.2013 13:51:49 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mul üleeile jõudis jaanuari alguses tellitud vidin hiinast... tulemata pole veel 5aasta jooksul ükski asi jäänud. Hinnaskaalas 5-55 eur olen asju tellinud umbes.

mul pm kõik kohale jõudnud, 1 pakk küll 3 kuud hiljem, aga kohale ta jõudis.
1-200€ skaala. aga need 200€ asjad polnud chainast

tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 10.03.2013 14:04:04 vasta tsitaadiga

Tellisin telefonile uue koti, united kingdomist 18 veebruar, aga siiani pole tulnud. Müüja ei vasta ka kirjadele. Paari päeva jooksul võiks mingisugunegi vastus tulema. See 3+ € ei tapa...

Kunagi oli ka mingi jama, kus pakk ära kadus. Saadeti uus. Ootan tegelikult müüjalt sama käitumist.
Müüjal viimase kuu jooksul ~2500 müüki... 13 negatiivset... 10 neist kurdavad, et pole saanud ja ülejäänud, et võtab kole kaua aega.

Hakkama ettevaatlikum olema. Tõesti maksma eestist see paar eurot rohkem mõnel asjal, aga see eest saab kohe kätte...

Telefonile muidugi vidinaid ostes tuleb ebay tohutult soodsam. Igasugu kiled ja kotid on 5-10 korda odavamad, kui eestis... icon_smile.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.03.2013 14:19:07 vasta tsitaadiga

helistasin reedel posti.
uk-ga pidi mingi probleem olema juba 2-3 nädalat, pakid pidid ilgelt venima.

tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 10.03.2013 14:35:08 vasta tsitaadiga

Isegi märkasin seda. UK-siseselt liikus pakk tavapärase 1 päeva asemel 3 päeva.
soodent
HV Guru

sõnum 10.03.2013 14:47:19 vasta tsitaadiga

Tähelepanuväärne, et teil nii vähe pakke kaob.Võib olla minu postkontoris(Lasnamäel) on mõni postiljon liiga ametis fashismi vastase võitlusega(loe eestlaste pakkide varastamisega).
Teen esmaspäeval avalduse teise postkontorisse üleviimise kohta, eks siis näeb kas asi paraneb.
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 10.03.2013 15:02:55 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
(Lasnamäel) on mõni postiljon liiga ametis fashismi vastase võitlusega(loe eestlaste pakkide varastamisega).

Ma loodan, et see tegelikult nii pole. Muidugi kõik võimalik, aga seda vist ei tee keegi kindlaks ka, kui isegi nii peaks olema.
Minul postimaja suht lähedal ja ma oleksin nõus käima seal enda ümbriku järgi, kui see lihtsalt postkasti pistetakse. Vahepeal pole vaja isegi postkasti lahti teha, saan näpude vahele enda kirjad ja korras.
Lasnamäel elades kaovad kirjad muidu küll kuidagi kahtlaselt ära... icon_rolleyes.gif

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 10.03.2013 15:04:15 vasta tsitaadiga

Mul on viimase aasta jooksul kadunud ca. 20 Ebay pakist 2 tükki. Huvitav on just see, et need on viimasel ajal juhtuma hakanud, enne tulid kõik kenasti kohale icon_rolleyes.gif
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 10.03.2013 16:05:52 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
helistasin reedel posti.

Hakkasin ise ka juba muret tundma, et kuhu mu pakk jääb icon_confused.gif
UK Amazonist
Dispatch estimate: 27 Feb 2013
Delivery estimate: 8 Mar 2013 (More about estimates)
1 package via Deutsche Post DHL
Lootsin ikka nädalaga kätte saada aga nüüd loodan, et üldse kohale jõuaks. Saadeti muidugi lihtpakina ja mingit trackingut pole. Närvid juba krussis.

Kas Eesti Post tõesti ei tee mitte ühtegi märget pakkide kohta, et leiaks kasvõi saaja nime järgi ülesse? Mitte ühtegi sissekannet arvutisse? Mismoodi neil üldse pakid liiguvad.. ausõna peale? icon_lol.gif Ma mõtlen, et kui neil peakski pakk kaduma minema siis neil polegi ju millegi järgi seda otsida?!

Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 10.03.2013 16:17:16 vasta tsitaadiga

Võttis kaua aega(päevi), aga sain lõpuks müüjalt emaili. Tahtis, et saadaksin talle uuesti enda täisnime ja aadressi, et ta saaks uuesti paki saata.

Ma arvan, et selles suhtes on müüjaga enne vaja vestelda ja leida lahendus asjale, kui hakata negatiivset viskama, et ala "items never come ... ".
Loodan, et asi laheneb. Nüüd tuleb seega oodata veel nädal ja võib-olla natukene peale.

Olukord pole veel täiesti lootusetu... icon_lol.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 10.03.2013 16:55:45 vasta tsitaadiga

Mul suurest hulgast pakkidest ainult 2 tükki kaduma läinud ja mõlemad olid üliodavad (ütleme nii, et ma ei lootnudki neid kätte saada). S.t eesti postis siiani pole midagi kaduma läinud, süüdistada võib ainult müüjat.

Küll aga on olnud seda, et paki peal tel number olemas, aga trackingus ütleb, et on nii kohal käidud kui helistada proovitud ja ma olen 100% kindel, et seda tol ajal ei tehtud.

KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 10.03.2013 17:18:14 vasta tsitaadiga

UK pandi esmaspäeval teele, reedel oli kohal.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 10.03.2013 22:33:57 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
helistasin reedel posti.

Krt, ära hirmuta, just tegin UK'st ostu.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.03.2013 23:32:31 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
helistasin reedel posti.

ega 100% tõepähe ka võtta ei saa yhe telefonineiu juttu. aga vaevalta mingit lampi ka rääkis.
kusagil vahel on tõde icon_rolleyes.gif

tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 11.03.2013 08:56:06 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi uue swedbaki mastercard kredo ühendamisel ka mingit jama on olnud paypaliga? Sai vana visa läbi ja võtsin visa sealt maha ja olen üritanud 2 päeva uut kaarti lisada, aga ainuke vastus mis saan on: We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address. Ei mõista nagu mida ma seal tegema pean veel lisaks icon_sad.gif

Edit:

Sain hakkama, meenus see krdi turvaliste ostude programm, uue kaardiga pidi selle jamaga jälle liituma enne et lisada saaks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 11.03.2013 14:37:02 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
helistasin reedel posti.

Ma 21. veebruaril ostsin kaks asja, üks 25. veebruar kohal, teine on siiani teel... Ootan kolm nädalat ära, siis hakkan virisema.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 11.03.2013 15:26:49 vasta tsitaadiga

Nagu ka ennist mainisin, mul 40-st pakist 1 kaduma läinud, sain kenasti refundi. Nüüd on pakke tellitud 45 millest kaks kaduma läinud. Panin eile, et item not arrived ja täna refund olemas. thumbs_up.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 11.03.2013 16:16:06 vasta tsitaadiga

Endal tellimused enamasti Hiinast <30$ asjad.
~4% pakkidest ei jõua kohale, milledest u pooled makstakse tagasi.
Kui samad asjad kohati >10x odavamad kui Eestis, siis mõne üksiku paki kadumine on suht suva ka. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 11.03.2013 20:55:31 vasta tsitaadiga

Amazoni võib vist isegi uskuda:
Jõudis ilmselt reede õhtul Eestisse ja nädalavahetusel ei liiguta siin keegi lillegi. Täna oli sedel postkastis, homme lähen järgi.
Ma vaatan homme järgi, kas pakile oli mobla nr märgitud või mitte. Kõne täna küll igastahes ei tulnud. Suure tõenäosusega vaatas postikana jälle, et "liiga suur" pakk ja ei vaevunud isegi kaasa võtma.

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 11.03.2013 21:17:01 vasta tsitaadiga

Hämmastav, sai tellitud UK-st 06/03/13 Nexus 7 cover. Täna oli Postkastis olemas.

http://www.ebay.co.uk/itm/190725363803?var=490097718183&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ilmselt kõige rohkem mind üllatanud Ebayst tellitud toode. Asi tundub käes väga kvaliteetne, kaasas oli kaitsekile ekraanile ja pliiats. Ja krogu krempel oli mingi 15 euri. Vägev thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 11.03.2013 23:26:24 vasta tsitaadiga

Hm, mul üks pakk tuleb Hollandist. Vaatan UPS'i lehel teekonda, siis on tulnud Poola, Leedu, Läti ja nüüd järgmine asukoht on jälle Leedu.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 12.03.2013 00:04:07 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Amazoni võib vist isegi uskuda:
Jõudis ilmselt reede õhtul Eestisse ja nädalavahetusel ei liiguta siin keegi lillegi. Täna oli sedel postkastis, homme lähen järgi.
Ma vaatan homme järgi, kas pakile oli mobla nr märgitud või mitte. Kõne täna küll igastahes ei tulnud. Suure tõenäosusega vaatas postikana jälle, et "liiga suur" pakk ja ei vaevunud isegi kaasa võtma.

Krt, ma ei saa aru, mille järgi DHL valib, kellele pakk otse viia ja kelle omad EP'le üle anda.
Väiksemad kõik on DHL ise toonud. Siuksed kingakarbi/kõrvaklapi karbi mõõtu vms. Suuremad sellest on EP toodud alati. Üks kord tehti ka erand ja toodi suur jurakas ära (seda tööjuurde kohe algselt tellitud pakiga).

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 12.03.2013 00:36:48 vasta tsitaadiga

Tellisin kunagi samal ajal samast kohast 2 pakki. (või noh, üks tellimus, aga millegipärast saadeti eraldi, samas mõlemad DHL-ga) Mõlemad jõudsid ka samal ajal. Üks toodi EP-ga (suurem), teine DHL-ga (väiksem)
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 12.03.2013 10:49:37 vasta tsitaadiga

Softis see oleneb sellest kuidas saatja tellib sinu kättesaamise. Kas kulleri või postiga icon_razz.gif
Eenivei igast DHL ja UPS võtavad mu kogemusel rohkem aega kui nt royal mail või usps.
Aga mis pakikaosse puutub siis ma olen aastaid ebaytanud ja praegu tundub, et on esimene kadu, HK-st 2 eurine vidin. Aga eks ma ootan veel natuke, esmaspäeval saab kuu aega.
Nii, et pole see asi nii hull midagi kui viitsid natuke müüja tausta uurida või müüjaga suhelda.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 353, 354, 355  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.