välismaalastega on see jama, et kui mingi lolluse neile õpetad, siis edaspidi mäletavad sind vaid selle järgi ja nime unustavad ära... suht masendav ikka kui kuskil kokku satute shoppingmallis ja siis ta hüüab:"Hey, you are the cocks-taste-good guy" _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
[02.03.2013][17:59] (offf): FFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!
[02.03.2013][18:00] (offf): miks myyakse igast sitta
[02.03.2013][18:00] (offf): piix ma ei v6i
[02.03.2013][18:00] (offf): eino t6siselt
[02.03.2013][18:00] (offf): piix ma ei v6i
[02.03.2013][18:00] (offf): ostsin mingi LEDid peal oli kiri @green@
[02.03.2013][18:00] (offf): ma eeldasin, et see on puudekalliastajate p2rast, et loodss6bralik ja s22stlik
[02.03.2013][18:00] (offf): FUCK
[02.03.2013][18:00] (offf): need OLDIKI ROHELISED
[02.03.2013][18:00] (offf): t2itsa perse
mul on okidokis kuulutus, mille alla on kirjutatud: "märgitud hind on vähim mille eest liigub. id kaardiga adentinud kasutajana eeldan postiga saatmisel ettemaksu. posti maksab saaja kui me ei ole teisiti kokku leppinud. sobimatu pakkumise korral jätan endale õiguse mitte müüa."
saadab mulle kasutaja assf*cker sõnumi "50" mis jääb 15 jagu vähemaks mu küsitud hinnast ja millele ma vastan " lugeda ei oska?" ning tuleb 10 minuti pärast numbrilt 5527947 kõne, milles kästakse vähem tartugada ja lubatakse hambad kurku lüüa". humoristid. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
mul on okidokis kuulutus, mille alla on kirjutatud: "märgitud hind on vähim mille eest liigub. id kaardiga adentinud kasutajana eeldan postiga saatmisel ettemaksu. posti maksab saaja kui me ei ole teisiti kokku leppinud. sobimatu pakkumise korral jätan endale õiguse mitte müüa."
saadab mulle kasutaja assf*cker sõnumi "50" mis jääb 15 jagu vähemaks mu küsitud hinnast ja millele ma vastan " lugeda ei oska?" ning tuleb 10 minuti pärast numbrilt 5527947 kõne, milles kästakse vähem tartugada ja lubatakse hambad kurku lüüa". humoristid.
No mobiiltelefon on kallis asi ja seda on otstarbekas jagada. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ise küsimus on see, et milleks seda Sassi sealt Maardust üldse otsima on vaja minna?
lööb laurxil muidu hambad välja. tuleb ennetada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Pärnu on taas maailmakaardile kirjutatud. Seda täna 36-aastasele Peetrile Pärnust, kes olevat Coloradost pärit dietoloogide välja töötatud meetodiga kaotanud vähem kui kahe kuuga 24 kilogrammi. Oma kehakaalust.
Pärnu on taas maailmakaardile kirjutatud. Seda täna 36-aastasele Peetrile Pärnust, kes olevat Coloradost pärit dietoloogide välja töötatud meetodiga kaotanud vähem kui kahe kuuga 24 kilogrammi. Oma kehakaalust.
Hea lause
Naljakas oleks kui ta kaotaks kellegi teise kehakaalust oma meetodiga _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Uus viis raha teenimiseks ilma tööl käimata (Ehk kuidas eestlane skeemitada mõistab )
http://ohtuleht.ee/512449 _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sellised jobud tegelt viivad tööintervjuude levelid järjest raskemaks,
tööandjad hakkavad järjest rohkem vaatama keda jutule võtta, lõpuks kui CVs enam polegi et sa pole NASA insener siis MAXIMAsse ka müüjaks enam ei saa
Rottide probleem on Iraanis pealinnas Teheranis nii suur, et selle vastaseks võitluseks on moodustati lausa armee snaipriüksusi, kes neid siis kütivad. Snaiprid on juba tapnud 2205 rotti, rottide koguarvuks peetakse umbes 25 miljonit isendit. Rotid pidid seal kasvama lausa kassi suuruseks, nii umbes 5 kilosteks.
Naksitrallid olid ju ise mingid rotid keda kassid taga ajasid? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
hea et sellest hullusest räägitakse, olen mõne tuttava ja sugulase ka maapeale suutnud veel tuua ja öelnud et kui raha üle siis võtan tänuga vastu
"aga no Dr. Oz ju ka soovitas ja ta väga tark mees"
bullshit
Segaseks jääb see tarbijakaitse jutt, et "tegu on ammmeericaca, ja pmst. me ei saa midagi teha" No krt, siis ei tohiks seda pettuse paska meil müüagi.
No arusaadav, et lollidelt tulebki raha ära võtta, kuid siiski...
Nu see tuletab meelde, et kodanik James Bond on olnud läbi oma 20 ja rohkema filmi tubli ludiid elik masinalõhkuja (loe: hoolimata igast imepärastest pisiviguritest, mida ta oma tagataskus omas, suutis ta alati kellegi tõsiselt suured saavutused molekulideks lammutada).
Tarbijakaitse uurib ja ajakirjanikud uurivad, aga ikka keegi ei tea, kas Peeter on ikka Pärnust. Kui nad oleks Peetri pildi Google'i pildiotsingusse pannud, oleksid teada saanud, et Peeter on samal ajal ka Pauls Lätist ja Pawel Poolast ja Paulo Itaaliast jne
Linke ma ei pane, sest ei taha neile reklaami teha, eks igaüks leiab ise.
>> > Hi,
>> >
>> > I have a GrabOne voucher and would like to book a table for 2 on this
>> > Saturday, March 9th at 6:30PM.
>> >
>> >
>> > --
>> > Best Regards,
>> >
>> >
>> > Siim...
tsitaat:
>> Hi Siim
>>
>> Sorry we are fully booked this Day.
>>
>> Please choose another day.
>> We are fully booked on
>>
>> In March. -6th -7th – 8th - 9th - 15th – 16th – 23rd
>>
>> The rest of the dates Wed through Sat are free.
>>
>> You can bring your own drinks. We have Baggot st wines a few doors
>> down from us.
>> They have wines and Kraft beers from all around the world.
>> They are kindly offering a 5% discount voucher for anyone who is
>> dinning with us.
>>
>> Please rebook by email only at least 1 week in advance.
>> Dfoururbancafe@gmail.com
>>
>> Thanks
>> Dfour urban cafe Team
tsitaat:
> Hi,
>
> I would like to book a table on March 14th @ 7PM then.
> Thanks.
>
> /Siim
You can bring your own drinks. We have Baggot st wines a few doors
down from us.
They have wines and Kraft beers from all around the world.
They are kindly offering a 5% discount voucher for anyone who is
dinning with us.
"...kantis kolme tonni ja murdis jalaluu.". Kolme tonni kantides võib veel miskit murda.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
ma ei toonud eile daamile lilli... pilt oli aga heli ei olnud. Kui ütlesin, et lähme kolmeks päevaks spa'sse, siis tuli heli ka kohe tagasi.
Nüüd vaja mingi spa variant leida järgmiseks nädalaks
Odavam oleks olnud lilled tuua. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ma ei toonud ka lilli. Kinkisin hoopis ilusa pesu. Endal ka hää kaeda
kestab kauem ka, kui lilled _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Mina tõin lilli. Tõin tordi kah ja sain riielda. Tuli välja, et tort oli juba olemas. Ütlesin, eks siis sööme pühapäeval, kui mul sünnipäev on. Sellega siis nõustuti armulikult. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.