Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
05.03.2013 12:30:10
Skriptide loomise tööriist |
|
|
Hetkel olen kasutanud skriptide tegemiseks AutoHotkeyd, aga kas kellelgi on soovitada mõnda lihtsamat tööriista, millega saab teha skripte. Skriptid on kasutusel arvuti kasutamise automatiseerimiseks, nt: klahvi kombinatsioonid programmide avamisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
05.03.2013 14:07:32
|
|
|
Mina kasutan eventghosti. Mõne keerukama toimingu jaoks peab võibolla paar rida koodi kirjutama, aga suurem osa asju on 100% drag&drop. Lisaboonusena on kaasas hunnik plugine levinumate programmidega suhtlemiseks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
05.03.2013 15:38:02
|
|
|
Kuna mul seni pole ideid olnud, mida veel arvuti töös automatiseerida, seega arvan, et teen ainult programmide avamise ja otsetee klahvi kombinatsioone. Olen rohkem klaviatuuri inimene, seega üritan kõik võimalikud tegevused viia klaviatuuri peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
05.03.2013 17:07:05
|
|
|
No seda ju teha saadki... näiteks teed shortcuti ctr-alt-n, mis ütleb winampile võta playlistist järgmine lugu. Loomulikult saad ka suvalisi programme käivitada ja palju muud teha. Mina kasutan seda vidinat muidugi peamiselt puldiga arvuti juhtimiseks, aga täpselt sama edukalt saab puldi asemel ka klaviatuuri sisendiks määrata.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
08.03.2013 10:26:19
|
|
|
Kas skripte on võimalik teha ilma mingi skripti tööriistata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.03.2013 11:09:43
|
|
|
No oleneb sellest, mida sa tööriistaks nimetad ja mida teha tahad. Shell skripti(windowsis .cmd või .bat fail) saad teha küll kuigi windowsis pole see teab mis mõnus keskkond skripti kirjutamiseks. Tõsi, tekstieditori(nagu näiteks windowsiga kaasas olev notepad) on ikka vaja. Kui tahad ainult teatud klahvikombinatsiooniga programme käivitada, siis võid teha ka hiire paremklõpsu shortcuti peal, valida properties ja määrata shortcut key(see on siis windowsis, muude opsüsteemidega ei oska hetkel peast öelda kuidas seda teha).
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|