Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
22.02.2013 19:09:37
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
LiivaneLord, Teatud hiire nupud remapitud (F5 näiteks pöidla all jne). Lisaks kiirendus kaob ära kui välja lülida (OS sätted on liiga piiratud). |
Kusjuures mul ei kao. Just see kiirendus on vajalik ka minu jaoks.
Tõsi, alguses oli millegipärast probleeme, kui kasutasin hiirt vaheldumisi juhtmega ja ilma ning mõned korrad kaotas kiirenduse ära ja ma ei mäletanud, mis mul selleks numbriks oli, aga mingil hetkel see kadus. Aga see oli vist seotud profiiliga, kuna millegipärast rakendas vaikimisi profiili. Mul tuli kõik profiilid kustutada ja uuesti lisada ja nüüd nagu probleeme pole.
Tõsi, mitme arvuti vahel pole olnud vajadust kasutada, väidetavalt võtab profiili kaasa ja rakendab teisele arvutile, kui profiil on hiiresse salvestatud. Igatahes Setpointi kasutan ainult seadistamiseks ja siis paremklikk ikoonil ja exit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tsfs21
HV vaatleja
|
23.02.2013 16:00:57
|
|
|
Pole vist õige koht kuhu kirjutada, aga laps vajutas mingeid randoom klahve arvutil ja nüüd enam touchpad ei toimi. Kuskohast ma windows 8 alt touchpadi setinguid nokkida saan ?
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
23.02.2013 16:40:55
|
|
|
Sülearvuti puuteplaadi lähedal või peal ei ole tsoone või on/off nuppu, mis kontrollib puuteplaati?
Arvuti mudel?
_________________ Amazon - will not buy! |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
astyle
HV vaatleja
|
26.02.2013 11:59:18
|
|
|
Ostsin endale sülearvuti Windows 8 operatsioonisüsteemiga.
Kahjuks ei õnnestu mitte kuidagi teha süsteemi recovery drive-i ei USB-le ega ka DVD-le, et süsteemi hiljem taastada saaks.
Sisuliselt selle aknani ei jõuagi, kus peaks andma valiku USB-ele või DVD-ele teha, selle asemel annab veateate. Ühtegi plaati arvutiga kaasas ei olnud.
Veateade:
"We can't create a recovery drive on this PC. Some required files are missing. To troubleshoot problems when your PC can't start, use your Windows installation disc or media."
Kas on kellelgi ideid, kuidas seda probleemi lahendada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.02.2013 12:12:27
|
|
|
Kui poest ostsid, siis üsna selge garantiikeiss. Kui sealt juba uuena mingid süsteemifailid on puudu, siis võib seal üldse mingi vigane ketas sees olla või pagan teab mis.
Muidugi enne poodi jooksmist võiks failisüsteemi kontrollida check diskiga, et see lihtsalt failisüsteemi veaks ei osutuks. Ja siis võib ju vaadata ka korra, mida ketas oma tervise kohta räägib - hdtune on selline hea pisike programm, mis SMART parameetreid loeb ja ketast skännida ka oskab. Esialgu sellest piisaks.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.02.2013 12:49:05
|
|
|
Üldiselt ei taha poed tarkvarale garantiid anda, kui ketas just ise vigane pole, siis tagantjärele on peaaegu võimatu tõestada kes asja <piiks> keeras. Mina olen juba aastaid kasutanud hoopis sellist utiliiti http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm , kui kogu kettast image teha siis on enamvähem kindel, et saab süsteemi muretult taastada erinevalt igasugustest recovery plaatidest, millel võib olla teistsugune arvamus selle kohta mida ja kui palju backup-ma peaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.02.2013 12:54:51
|
|
|
sfc /scannow
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.02.2013 14:03:39
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Üldiselt ei taha poed tarkvarale garantiid anda, kui ketas just ise vigane pole, siis tagantjärele on peaaegu võimatu tõestada kes asja <piiks> keeras. Mina olen juba aastaid kasutanud hoopis sellist utiliiti http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm , kui kogu kettast image teha siis on enamvähem kindel, et saab süsteemi muretult taastada erinevalt igasugustest recovery plaatidest, millel võib olla teistsugune arvamus selle kohta mida ja kui palju backup-ma peaks. |
Selge see, et paigaldatud tarkvarale ei anta garantiid, aga kui tarkvara recovery/restore süsteem esialgse seisundi taastamiseks on ka vigane ja ei lase endast välisele kandjale koopiat teha? Ma saan aru, et masin just-just osteti, mitte pole mitu kuud kasutusel olnud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
astyle
HV vaatleja
|
26.02.2013 17:15:27
|
|
|
Jaa, masin on just-just ostetud. Aitäh soovituste eest, proovin kõvaketast testida ja siis poega ühendust võtta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
27.02.2013 21:11:50
|
|
|
Ostsin ka preinstallitud win8-ga laptopi. Esmakäivitusel jooksis setup errorisse ja iga boot-i järel jõudis samasse kohta. Viisin poodi ütlesin et uus arvuti millel peab win peal olema, võiks see ka käima minna. Tehti tehaseseade taastamine ja asi lahenes.
_________________ raidi suu ei valeta! |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.03.2013 02:47:02
|
|
|
Tegin just proovi, et kas sooduspakkumine on lõppenud, on otsas jah. Tänasest saab Windows8 Pro versiooni osta tolle uuendusabilise vahendusel 279€ eest.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
01.03.2013 08:35:44
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Tegin just proovi, et kas sooduspakkumine on lõppenud, on otsas jah. Tänasest saab Windows8 Pro versiooni osta tolle uuendusabilise vahendusel 279€ eest.  |
Ei tea kas nüüd hakatakse neid 15€ litsentse kasumiga sahtlist maha müüma? Võiks ju täitsa 95€ küsida, igati aus värk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.03.2013 10:44:44
|
|
|
Aus mitte, küll aga kasumlik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
01.03.2013 13:05:44
|
|
|
Tekkis väike probleem chrome brauseri avanemisega. Nimelt täiesti lambist hakkas ette viskama seda metro varianti, kuidas saaks tavalise akna tagasi.
_________________ pWn |
|
tagasi üles |
|
 |
RaidoR
Kreisi kasutaja

|
01.03.2013 13:11:19
|
|
|
Menüü nupu (kolm pulka) all peaks kohe mingi "metro mode" vms olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
02.03.2013 16:33:48
|
|
|
Peale restarti kaovad klaviatuuril hotkeyd ära. Aitab klaveri uuesti järgi panemine. Mis valesti?
Netist abi ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
03.03.2013 20:35:57
|
|
|
pois11 kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Tegin just proovi, et kas sooduspakkumine on lõppenud, on otsas jah. Tänasest saab Windows8 Pro versiooni osta tolle uuendusabilise vahendusel 279€ eest.  |
Ei tea kas nüüd hakatakse neid 15€ litsentse kasumiga sahtlist maha müüma? Võiks ju täitsa 95€ küsida, igati aus värk. |
See 259.- on sellisel juhul kui sul ühtegi õiget win võtit pole. Muidu marsi elioni, lao lauale peaaegu 60 euri ja pro upgrade key olemas koos plaadiga.
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.03.2013 22:48:59
|
|
|
rait kirjutas: |
Muidu marsi elioni, lao lauale peaaegu 60 euri ja pro upgrade key olemas koos plaadiga. |
Kuskohas? ja kas ma saan teha ka n.ö puhta installi näiteks ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
04.03.2013 00:36:39
|
|
|
Gap kirjutas: |
Muidu marsi elioni, lao lauale peaaegu 60 euri ja pro upgrade key olemas koos plaadiga. |
Kuskohas? ja kas ma saan teha ka n.ö puhta installi näiteks ? |
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=TARKVARA&IC=3200&ItemID=3200-1542
Clean install tegemine upgrade võtmega ei tohiks olla probleem.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
04.03.2013 03:11:05
|
|
|
Gap kirjutas: |
Kuskohas? ja kas ma saan teha ka n.ö puhta installi näiteks ? |
Mina tegin nii et lasin peale Vista, mille key mul arvuti põhja all oli ja (win 7 läks Windows.old kausta ja sealt edasi delete) ning siis installisin Windows 8 pro.
Kuna mul CD rom ei tööta siis laadisin netist alla. Alguses läks natuke aega, aga loogilise mõtlemise järel sain kiirelt vastuse. Teistele panen igaks juhuks lingi: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
04.03.2013 17:35:00
|
|
|
Kas tõesti on nii, et kui mul on Live account ühendatud Skype omaga ja arvutisse sisse logida (ehk siis W8-s peab arvutisse sisse logima ju Windows Live kasutajaga), siis ta ühendab kohe need kontod (s.h ka Skype) internetiga ning nii Live kui ka Skype accountit näitab online? Vähemalt nii tundub küll mulle ning plajud sõbrad öeldnud, et ma olen Skypes online, kuid tegelikult ma seda pole. Kas kuidagi saaks ka nii, et arvutisse sisselogides ei näitaks Live ja s.h ka Skype kasutajat online?
Peab üldse ilmtingimata W8 kontosse sisselogima Live kontoga/interneti ühendades?
//Minu viga... W8 kontosse sisselogimiseks pole sama Live kasutaja, mis on ühendatud Skypega. Ajasin need sassi jällegist. Tundub, et W8 viga vist olla ei saa? Imelik probleem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.03.2013 18:02:07
|
|
|
Mina login küll oma läpakasse lokaalselt, ei kasuta mikisofti sisselogimist. Milleks see?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
NNk2
Kreisi kasutaja
|
04.03.2013 19:20:39
|
|
|
Märt., kui on tarvis mitu W8 masinat aktiivselt kasutada, on see väga kasulik asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
04.03.2013 19:35:51
|
|
|
NNk2 kirjutas: |
Märt., kui on tarvis mitu W8 masinat aktiivselt kasutada, on see väga kasulik asi. |
Tõsi, lausa lust on vahest läpakal linuxi distrosi proovida ja pärast 8 uuesti peale lasta (algul local account, et users kasutas normaalne kaustanimi oleks) ja siis ühendad... plaks, settingud, theme, taustad kõik tagasi nagu enne...
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
tagasi üles |
|
 |
|