Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas tunned, et oled arvutisõltlane? |
Jah, suuremal määral |
|
30% |
[ 66 ] |
Jah, väiksemal määral |
|
46% |
[ 102 ] |
Ei oska seisukohta võtta |
|
6% |
[ 15 ] |
Ei, pigem mitte |
|
10% |
[ 23 ] |
Ei, kindlasti mitte |
|
5% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 219 |
|
autor |
|
duduk
HV vaatleja

|
20.02.2013 01:21:36
|
|
|
Lahendused hakkavad sellele varsti tulema. Mul endal näiteks hakkasid paar aastat tagasi ägedad peavalud pidevast arvutitööst.
Näiteks intensiivset graafikatööd ei saa üle paari tunni päevas enam teha. Ühel ütleb kael üles, teisel ranne, kolmandal sõrmed, neljandal
selg, viiendal tekib depressioon, mõnel kõik eelpool nimetatud...
_________________ *Dudofon* - HandMade keel- ja puhkpillid, efektid ja kombod.
3D graafika tööd. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.02.2013 09:29:34
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kõik Facebooki kasutajad, kes on märkinud asukohaks Eesti
Nendest mehed
Nendest naised
 |
See statistika ei ütle sõltuvuste kohta suurt miskit. Oleks juures ka postituste arv vastavalt soole siis juba annaks miskit oletama hakata.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.02.2013 09:31:57
|
|
|
tsitaat: |
See statistika ei ütle sõltuvuste kohta suurt miskit
|
ega ei ütlegi, siin väideti, et naised on täielikult Facebooki vallutanud ja otsisin välja statistika kasutajate kohta, kellel asukohaks on pandud Eesti
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.02.2013 09:39:44
|
|
|
Ka vallutuse kohta ei ütle see miskit. Loeb siiski inimeste aktiivsus keskkonnas mitte passiivne liige olemine.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2013 09:41:08
|
|
|
Ma arvan jah, et kui arvesse saaks võtta ka postituste hulka, siis vahe kujuneks 8x-ks. Minul on küll iga 7-8 naiserahva postituse kohta üks meesterahva postitus.
Samas, naisi on sõprade hulgas ka päääris palju. Peabki hakkama nimekirja koondama, absull ei koti selle inimese tegevus, kellega facebookis niikuinii ei räägi. Nad on lihtsalt nimekirjas ...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.02.2013 09:41:48
|
|
|
Ka vallutuse kohta ei ütle see miskit.
|
Justament. See oligi vastuseks sellele, et Facebook on vallutatud naiste poolt.
Et ühedki andmed seda ei näita. (teadaolevad andmed siis).
|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.02.2013 11:37:12
|
|
|
Ma ei ole arvutisõltlane.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.02.2013 11:37:54
|
|
|
Arvuti sõltub minust hoopis
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.02.2013 11:40:53
|
|
|
Mul polegi arvutit. Läpaka laenasin isale kuna tema paviljunn ei suutnud videot töödelda ja lauaarvut on ka vanematekodus. Ise ajan läbi ipadiga(mis on valdava osa ajast daami käes) ja nutitelefoniga
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2013 12:57:28
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Arvuti sõltub minust hoopis  |
Loodetavasti see pole siis arvuti mis juhib valgusfoore,pangandust vms elutähtsat. Muidu haigeks jääd, siis kogu eesti käpuli
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2013 13:30:51
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Mul polegi arvutit. Läpaka laenasin isale kuna tema paviljunn ei suutnud videot töödelda ja lauaarvut on ka vanematekodus. Ise ajan läbi ipadiga(mis on valdava osa ajast daami käes) ja nutitelefoniga |
Oot, nutitelefon ei olegi arvuti? Nutitelefon ei kalkuleeri, ei oma protsessorit, mälu ega emaplaati?
Tähtede närimine on enese lollitamine, tegelikult oled sa üks suurimatest arvutisõltlastest, lihtsalt sa teed seda mobiilse seadme vahendusel. Seega, oled sõltlane, tunnista seda ja ravi ennast.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.02.2013 13:42:36
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Mul polegi arvutit. Läpaka laenasin isale kuna tema paviljunn ei suutnud videot töödelda ja lauaarvut on ka vanematekodus. Ise ajan läbi ipadiga(mis on valdava osa ajast daami käes) ja nutitelefoniga |
Oot, nutitelefon ei olegi arvuti? Nutitelefon ei kalkuleeri, ei oma protsessorit, mälu ega emaplaati?
Tähtede närimine on enese lollitamine, tegelikult oled sa üks suurimatest arvutisõltlastest, lihtsalt sa teed seda mobiilse seadme vahendusel. Seega, oled sõltlane, tunnista seda ja ravi ennast. |
jah, kasutan nutitelefoni praegu simpsonite striimimiseks telekasse...facebookis käisin vaid emt lehel uurimas miks netti pole ja hetkel otsin uut sylearvutit kuna HV foorumi ostuabis pole ma saanud yhtegi vastust
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
20.02.2013 14:09:54
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Tähtede närimine on enese lollitamine, tegelikult oled sa üks suurimatest arvutisõltlastest, lihtsalt sa teed seda mobiilse seadme vahendusel. Seega, oled sõltlane, tunnista seda ja ravi ennast. |
jah, kasutan nutitelefoni praegu simpsonite striimimiseks telekasse...facebookis käisin vaid emt lehel uurimas miks netti pole ja hetkel otsin uut sylearvutit kuna HV foorumi ostuabis pole ma saanud yhtegi vastust  |
Kas oled võimalikud vastajad välja vihastanud või kriteeriumid liiga hullud seadnud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.02.2013 16:41:01
|
|
|
alliance kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... arvuti praktiline kasutamine igapäevasteks toimetusteks ja sõltuvus mingitest sotsiaalmeedia keskkondadest on ikka natuke erinev teema  |
Ma mõtlesin ka nii, aga tegelikult see vabanduste otsimine on sõltlase esimene tunnusmärk. Ennast FB ei paina. Aga eks leidub muid asju.
Ühel päeval võiks tulla blackout http://www.imdb.com/title/tt2070791/.
Juba paar aastat tagasi - lumetorm ja 3 järgnenud elektrita päeva oli üsna mõnus tunne. Just nagu vabadus oleks saabunud .
|
... sõltuvus ja sõltumine on siiski olenevalt kontekstist täiesti erinevad teemad. Pahelises mõttes sõltuvusest räägime me kui tegevusest, mis on väljunud üldaktsepteeritas mõistes normaalsuse piirest. Üldises plaanis sõltumine on aga paratamatu, kogu meie ühiskond või laiemas plaanis kogu elu planeedil püsib püsti vaid tänu teatud tingimustele ehk siis teisisõnu sõltub neist tingimustest ...
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
20.02.2013 19:44:14
|
|
|
Kui facebookis ainult iPäädiga istuda, kas siis ei ole arvutisõltlane, vaid tabletisõltlane?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Swiftie
HV vaatleja
|
02.03.2013 18:40:10
|
|
|
Juba liiga noorelt olen sõltlane
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aruta
HV vaatleja
|
04.03.2013 16:14:54
|
|
|
Olen vist sõltlane sest minu sissetuleks sõltub üsnagi arvutist.
Kooliajal õpetati et küberneetika on valeõpetus ja
arvuti ei suuda kunagi võita inimest sellises inteligentsust nõudvas tegevuses nagu malemäng.
Piinlik tunnistada aga mina pole juba aastaid males arvuti vastu saanud.
Muidu on ta täitsa sõber, on nõus igasuguseid asju tegema.
Räägi aga mis tahad ja tema teeb. Ainult õigesti ja arusaadavalt pead rääkima.
Aga need kirjud ikoonid (olid vist fiter pitter sitter) mis ei luba Postimeest lugeda - seal all pole käinud.
Ma noor ka veel, mitu aastat veel puudu enne kui hakkab 50 aasta arvutis tulema.
Üks esimesi arvuteid ütles ikka et "ne mogu" kui tahtsid nt nulliga jagada.
Tundub et need arvutihädalised tahavad ka kandesti nulliste teadmisega jagamist teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
04.03.2013 16:36:52
|
|
|
KAs just arvutisõltlane konkreetselt, mängusõltlane pigem. Kui Torchlight2 tuli, siis mängisin seda nõrkemiseni või siis kunagi ennemuiste Diablo2 LOD ajastul, ei teinud vahepeal ööl ega päevalgi vahet.. ja nii päris pikka aega.
Palju tegemist on muidugi koolitööga, (enamus ajast kulub Mathcad i selgeks saamisele ja oi kuidas ma vihkan seda programmi, aga nõutakse raibe )
Facebooki pisikut mul, jumal olgu tänatud, ei ole, aga kui läheb arvutis passimine pikale, siis mõne mängu pärast.
Üks esimesi arvuteid ütles ikka et "ne mogu" kui tahtsid nt nulliga jagada. |
mul ütleb taskukalkulaator siiamaani seda, aga ma tean, et ta valetab.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|