_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Aa, jäi mulje, nagu oleks Plaskust tehtud. Pole nii ammu seal käinud, et enam ei saa aru _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Ma küll pole tartlane, aga kas tigutorn ei peaks pildil olema?
Lol
05ula
Mitmendalt korruselt pilt pärit? _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Tartus sadas lund või? Tallinnas ainult vihma. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Tallinnas sajab nagunii ainult auke ja vihma, seda teab iga Tartlane _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
Võimas jah _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
ErkiT - jätka samas vaimus.
Hämaruses pidldid on väga loomutruud.
Teine pilt - mustad täpid häirivad natuke aga siiski, kui tegemist lennukiga siis las olla.
ErkiT, esimene oleks veel parem kui kallas paremalt sisse ei jookseks. Oleks võinud panoraami teha. Vasakult natuke selgemat osa juurde, parem serv kaob uttu. _________________ Müüa EOS 50D
ErkiT, _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Üle pika aja üks tõsiselt hea pilt siin _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
Huvipärast uurin, et kas keegi ilusaid pilte täna kuust tegi? Ma loll küll kuud märkasin, aga millegipärast pilti tegema ei läinud. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
http://500px.com/photo/29011177
Kuna 500px pildi otseteed kopeerida ei lase, siis läheb lingina. Vaade oli tõepoolest selline, et karp oli tükk aega lahti.
Negative, teine on päris äge. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
@ 200mm 1/1250s iso 800 f/10 Homme proovib ka 500mm pealt
Cropitud
Täna kuu maast ca 370k km`i kaugusel. Homme veidi lähemal ja siis hakkab distants jälle suurenema.
Jaanilaupäeval on kuu 12k km`i lähemal aga jällegi liiga valge. _________________ Audi, VW, Seat ja Skoda sõiduautode varuosad, remont ja hooldustööd Tallinnas (ka peale tööaega)
Inimeste (kuni 7) ja kaupade (kuni 5m3) transport väljaspool tööaega ning nädalavahetustel.
51-52-492
_________________ Audi, VW, Seat ja Skoda sõiduautode varuosad, remont ja hooldustööd Tallinnas (ka peale tööaega)
Inimeste (kuni 7) ja kaupade (kuni 5m3) transport väljaspool tööaega ning nädalavahetustel.
51-52-492
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.