Ma olen ennast oma 1500h bf3 mängimise ajal visanud kõhuli siis, kui mul heliseb telefon, kui ma lähen uue õlle järele või kui ma lähen kusele. Muul ajal see ei õigusta ennast! Aga jah, HC on ju kämperite teema...
Bipodist ma juttu ei tee! Neil peaks olema oma koduleht:noobs.com, lugege sealt!
Nii lolli ila pole ma ammu lugenud.
ma aga vastupidi nõustun 100% Pronemine on surmapatt battlefieldis, alati olnud.
BFV-s oli kõige vähem kõhuli olnud munadekülmetajaid, aga need vähesed RPD-lamepronerid ajasid ikka mõnusalt närvi.
Muidu, kui Battlefieldi seerias on snaiprid olnud alati kõige vihatum klass, siis BF3-s kipuvad support mängijad harja rohkem punaseks ajama. Kõik ukseavad nende poolt blokeeritud.
Ma võtan reaalse stsenaariumi oma gameplayst. 3 tüüpi laseb mind, ma olen suppressed kas ma peaksin siis seisma nagu idioot või bunnyhoppima kuni surma saan? Ei ma viskan pikali, medpack, ja peeking uuesti püsti ennast ja tirin nad ükshaaval maha. Ja see on siis surmapatt? See on tark olukorra hindamine
Ei mina ega ma arvan ka Traks pidanud silmas, et mängus ei tule olukordi ette, kus pole vaja proneda. Loomulikult on olukordi, kus varjumiseks tuleb seda teha. Minu jutt käis läbi pilkamise tulistamise kohta. Selleks pole ma küll kordagi pikali visanud! Ei soovita ka! Ses suhtes ei saanud ma aru, miks peab oma kämpimist tulema siia selle punase kastiga presenteerima tulema. Võiksin järgmised 50 postitust üksi teha serveritest, mis mul punast ette taovad. Keda huvitaks???
Su tark olukorra hindamine toimib ainult teatud distantsini. Kui vanad ikka su külje all on, siis võib bunny su ainuke võimalus isegi olla.
BF3's Bunnyhop üldse aitab kah? minuarust ta võtab su kiirust natuke alla ja parem oleks lihtsalt joosta cover 2 cover.
no hüpates liikumine on kiirem kui niisama joosta. Seda näeb pidevalt, kui kaks venda kõrvuti liikudes(samade perkidega), üks neist lihtsalt joostes maha jääb vennast kes õige vahemiku tagant hüppab. Reaalsusest asi kaugel, aga nii see toimib ja ka hüppavat venda on pigem keerulisem tappa. Eriti kui ta sinu laskealas vähe aega liigub.
Mulle on see hüplemine vägagi vastukarva.
Pead ikka viitsimist olema, et pidevalt pöialt vastu tühikut taguda.
Erilised lemmikud on pumbaga jänised konteinerite vahel TDM`i tegemas =)
Sellistest servudest lahkun selg ees, vaikides ja klaasistunud pilguga.
Eks see sõltub, mis tüüpi mängur oled. Olen ise FPS-e toksinud 90ndate algusest, ning minul on see hüppega liikumine käesees ning bunnyhopping ja no-skill hipfire 180 no-scope headshot käib asjajuurde
Paljud vist pole siiamaani veel aru saanud, et BF3 on arcade shooter mitte mingi simu. Kes simulatsiooni otsivad, proovige Armat. Saate roomata nii, et hiir märg.
Metro on tegelikult vägagi nauditav kaart, tuleb leida servar kus on 30-50 mängijat (64 kaardil) ja kus on silt "no explosives". Autoadmin kickib seal kenasti naadide loopijaid. Vähene mängijate arv tagab selle et neid "choke-point'e" nii kergelt ei teki ning mäng on mõnus ja agressiivne.
hendrik32, see on see ilma mänguta variant - ainult DLC
Ma tean ja seda ma soovingi, kuna endal juba baasmäng olemas.
EDIT: Keegi teab milles asi võib olla, kui 50-60 fps juures mäng lihtsalt tõkkab kõvasti nagu 20-30 fps juures ja seda iga sätte peal, samas kui 70-80 on sujuv.
viimati muutis hendrik32 01.03.2013 20:58:58, muudetud 1 kord
Here’s the full release schedule for Battlefield 3: End Game:
PS3 Premium members: March 5th
X360 and PC Premium members: March 12th
PS3 players: March 19th
X360 and PC players: March 26th _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
kõik ei pela "by default" bindidega mul näiteks hüppamine binditud hiire alla..
Soov on ikka veel jõus, tahaks tänase päeva jooksul ära teha, et siis juba õhtul/öösel mängida saaks.
oh ei, kui täna ostad siis öösel vast veel ei mängi.. ca 20Gb vaja veel sul lisaks alla tirida (BF3 kataloog hetkel 27.8Gb )
Eks oleneb suuresti interneti kiirusest. Juba ~30 Mbit/s kiirusega saaks paari tunniga valmis. Samuti ta installib iga DLC eraldi, nii et sa saad soovi korral ka ise valida, millise DLC sa ennem alla soovid laadida ja mingi kindla DLC mängimiseks ei pea ilmtingimata kõiki alla laadima.
Ma ei saa aru, mis kamm on. Endiselt taob mängust välja. Game disconnected: your connection to the server timed out.
Esimese lehekülge tegevused on kõik tehtud.
Soov on ikka veel jõus, tahaks tänase päeva jooksul ära teha, et siis juba õhtul/öösel mängida saaks.
oh ei, kui täna ostad siis öösel vast veel ei mängi.. ca 20Gb vaja veel sul lisaks alla tirida (BF3 kataloog hetkel 27.8Gb )
Eks oleneb suuresti interneti kiirusest. Juba ~30 Mbit/s kiirusega saaks paari tunniga valmis. Samuti ta installib iga DLC eraldi, nii et sa saad soovi korral ka ise valida, millise DLC sa ennem alla soovid laadida ja mingi kindla DLC mängimiseks ei pea ilmtingimata kõiki alla laadima.
downloadi suurus pluss võimalike puukide/probleemide väljarookimiseks kuluv aeg... arvutiprobleemid neelavad alati mõnuga aega kuigi enne ei saa ise aru kui kella vaadates Murphy kannab alati hoolt..
downloadi suurus pluss võimalike puukide/probleemide väljarookimiseks kuluv aeg... arvutiprobleemid neelavad alati mõnuga aega kuigi enne ei saa ise aru kui kella vaadates Murphy kannab alati hoolt..
Täna oleks niikuinii ära jäänud, kuna pole Premiumitki käes, rääkimata siis veel tõmbamisest.
EDIT: Enda ostu aitamise soov on veel jõus, kui keegi saaks ja tahaks aidata. Soovitavalt võiks tehing käia läbi Nordea panga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.