Ma vaatan et paljud ei soovigi pronet :/ Mis mõte sellel mängul siis üldse on ,kui ma ei saa madala valli taha varjuda _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
see on see kui CoDi peded Battlefieldi ära rikuvad.
Tegelt võiks mapid olla väiksemad, mehed kiiremad, timelimit 5min... ja ega kükitamist ka vaja pole.
codification
Only *HarDCorE* AHTAHTA No sniperS servus, Nosharsis viskasin jah korraks kõhuli ja kõik pudulojused töllerdasid nina all aga see pidi mingi autoadmin olema.
Ma olen ennast oma 1500h bf3 mängimise ajal visanud kõhuli siis, kui mul heliseb telefon, kui ma lähen uue õlle järele või kui ma lähen kusele. Muul ajal see ei õigusta ennast! Aga jah, HC on ju kämperite teema...
Bipodist ma juttu ei tee! Neil peaks olema oma koduleht:noobs.com, lugege sealt!
Ma olen ennast oma 1500h bf3 mängimise ajal visanud kõhuli siis, kui mul heliseb telefon, kui ma lähen uue õlle järele või kui ma lähen kusele. Muul ajal see ei õigusta ennast! Aga jah, HC on ju kämperite teema...
Bipodist ma juttu ei tee! Neil peaks olema oma koduleht:noobs.com, lugege sealt!
Nii lolli ila pole ma ammu lugenud.
ma aga vastupidi nõustun 100% Pronemine on surmapatt battlefieldis, alati olnud.
BFV-s oli kõige vähem kõhuli olnud munadekülmetajaid, aga need vähesed RPD-lamepronerid ajasid ikka mõnusalt närvi.
Muidu, kui Battlefieldi seerias on snaiprid olnud alati kõige vihatum klass, siis BF3-s kipuvad support mängijad harja rohkem punaseks ajama. Kõik ukseavad nende poolt blokeeritud.
Nääh, ühele ei meeldi üks, teisele teine, paras kaagutamine käib. See kui supporti käest kuuli saad, siis oled hädapätakas ja ise oma õnnetuses süüdi. Metros on see kõige rohkem teema, kuna seal tõesti neil lihtsam(just CQ), mujal tõmba support kotti, kui ei saa siis see sinu viga. Nende ül. ongi hoida vastast tagasi või katta omasid, liiga kauaks ühte kohta jäädes ootab neidki kiire, kuid piinarikas surm. Selle pärast räusata, et nad sind ära tapavad on lihtsalt jama, be a man, kill em, teabag em and go on, kui muidu ei saa hinge rahu.
support tapab ka v? mu meelest nad ainult blokivad kõiki ja kõike. kutid eksklusiivselt mängivad supporti, aga ikka viskavad ammo packi sinna, kust ESIMENE granaat selle maha võtab
metro-only serverites, kui sinna asja, siis näeb muidugi väga huvitavaid kujusid killcamist. 5 supporti RU poolel reas, kõik paigale naelutatud kui tinasõdurid ja parem käis käib nagu tiivik ning loobib granaate trepist alla. jack of all trades dog-tagi asemel neile one-trick-pony dogtag. _________________ The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world glossy widescreen is the way to go.
kes kurat peaks tahtma battlefieldis metrot mängida ma siiani aru ei saa.
statsihooramine veel, aga muidu?
loogiline ju, et seistakse chokepointi ette ja hoitakse seda nii palju kui võimalik tule või plahvatuste all. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, Ise enamasti mängin metros rushi kui parasajagu juhtun joinima.
Aga CQ metros ei istu kuna enamasti käib sõda kahe ukse vahel ning lihtsalt ei jagata matsu ,et võiks nagu smoke kasutada. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Need ei ole ainult Support tüübid kes ukse vahel ees lamavad, nii et ise mööda ei saa.
Aga kui mingi support on prone ja bipod siis ta lihtsalt teeb oma tööd. Muidugi võiks vahest ammo kuhugi nurga taha jätta.
Nii lolli ila pole ma ammu lugenud.
ma aga vastupidi nõustun 100% Pronemine on surmapatt battlefieldis, alati olnud.
BFV-s oli kõige vähem kõhuli olnud munadekülmetajaid, aga need vähesed RPD-lamepronerid ajasid ikka mõnusalt närvi.
Muidu, kui Battlefieldi seerias on snaiprid olnud alati kõige vihatum klass, siis BF3-s kipuvad support mängijad harja rohkem punaseks ajama. Kõik ukseavad nende poolt blokeeritud.
Ma võtan reaalse stsenaariumi oma gameplayst. 3 tüüpi laseb mind, ma olen suppressed kas ma peaksin siis seisma nagu idioot või bunnyhoppima kuni surma saan? Ei ma viskan pikali, medpack, ja peeking uuesti püsti ennast ja tirin nad ükshaaval maha. Ja see on siis surmapatt? See on tark olukorra hindamine
Üldiselt mulle, BF seeria läbi aegade, üks lemmikuimaid mänge, sõltumata miinustest.Aga üks asi on neil minu arust kogu aeg paranenud, on trailerite jms, tegemine
Hi
Oleks vaja teada saada arvamus kuidas olete rahul Premium paketiga. Kas on väärt osta umbes 60 euri eest premiumi või tasuks pigem osta osa sellest nt amor ja karkand vms?
ette tänades _________________ psn: ZenPlaya
Confucius, Sa oled ka kõige kallima koha üles leidnud... Premiumit on võimalik soetada teistest internetipoodidest ka ~24€-ga. Igatahes minu arust on oma hinda väärt küll. Igasugu maitsega inimestele leidub DLC-si BF3-s. Pea 2DLC hinda = Premiumi hind. Nii et kasulikum oleks juba Premium osta.
Confucius, Sa oled ka kõige kallima koha üles leidnud... Premiumit on võimalik soetada teistest internetipoodidest ka ~24€-ga. Igatahes minu arust on oma hinda väärt küll. Igasugu maitsega inimestele leidub DLC-si BF3-s. Pea 2DLC hinda = Premiumi hind. Nii et kasulikum oleks juba Premium osta.
Wow päris head hinnad, pole paha aga kui ostan ainult Premiumi kas multiplayer olemas ka või siis ainult siis kui on olemas BF3 originaal mäng ka? _________________ psn: ZenPlaya
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.