praegune kellaaeg 25.06.2025 16:10:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aavo
HV kasutaja

|
27.02.2013 16:47:45
Tasuta mängude loosimiste lehed |
|
|
Loodan et sarnast teemat veel ei ole, igastahes otsides küll ei leidnud. "heade hindade" teemas on postitusi, kuid ma arvan et oleks parem kui oleks sellise teema kohta üks eraldiseisev teema. Lisaks mainitakse seal ainult ühte lehte.
Tegemist siis lehtedega, kus saab saadud punktidega osaleda loosimistel, mille tulemusena on inimesel võimalus tasuta mänge võita.
Siia postitusse lisan ma paar sellist lehekülge.
http://www.galagiveaways.com/ <- Kinnitan, et töötab. Olen saanud ühe mängu sealt. Viirustevaba.
Üks populaarseimatest lehtedest. Registreerides on vajalik sünkroneerida enda Steami kasutaja selle lehega kasutades "Steam Sync" süsteemi. Registreerimine täiesti ohutu.
Sünkroniseerimisel on vaja kinnitada enda e-mail. Järgnevalt saate te punkte sõltudes sellest, kui suure väärtusega mänge teie konto peal on.
Punkte saadakse iga 30/60min tagant, kui õigesti mäletan. Neid punkte kasutatakse osalemaks loosimistel, mille tagajärjel on igal inimesel loosimises mingi võiduprotsent.
Samuti on seal unikaalne süsteem nimega "Xtra Odds", millega saab enda panust suurendada kuni kümnekordseks, suurendades enda võiduvõimalusi.
Luues ise loosimisi, saate pärast võitja kinnitamist kindel arv punkte. Punktide arv sõltub loosimise piletihinnast, mängijate arvust ning paarist muust faktorist.
Hiljuti lisati ka võimalus Desura mängudele.
Registreerimine: Steam Sync. Vajalik konto väärtus registreerimiseks hetkel teadmata.
Mängu võitmise võimalus: Keskmine.
Populaarsus: Keskmine.
---
http://www.playblink.com/ <- Otseselt loosimistelt ei ole veel midagi võitnud, aga läbi nende "referrali" süsteemi olen juba 4 mängu saanud lehelt otse. Samuti viirustevaba.
Minu referral link: http://go.playblink.com/mVd
Võrreldes Galagiveaways'iga sama suur või suurem. Jällegi on süsteem ehitatud punktide ümber. Lehel on aga üks suur erinevus. Nimelt on võimalus ka osaleda loosimistel, kus saab mängida kahte flash mängu: Blinkeled ning Blink Shooter.
Mängija saab osaleda loosimisel, kus kõige suurema skooriga mängija võidab, või mida suurem skoor on, seda suurem võimalus on suvalisel valikul võitjaks osutuda. Punktid taastuvad iga tunni tagant.
Lehel on referral süsteem, millega inimesed saavad teisi Steami kasutajaid lehele kutsuda ning registreerida nende lingi läbi. Läbi lingi registreerides ei kaota kasutaja midagi. Iga 5 kutsutud inimese järel saadab leht sulle kirja, mille tagajärjel saab inimene valida enda hetkel umbes 15 mängu seast tasuta Steami võtme. Ainult üks tingimus on registreerimisel: Inimesel peab olema vähemalt ~100$ ulatuses mänge enda kontol.
Ise soovitan just sõpru kutsuma registreerima enda lingi järgi. See on kõige kindlam viis mänge saada.
Mõnikord jagatakse ka tasuta võtmeid shoutboxis.
Registreerimine: Steam Sync. Vajalik ~100$ väärtuses mänge enda kontol.
Mängu võitmise võimalus: Väike.
Populaarsus: Suur.
---
http://www.steamgifts.com/ <- Ei ole midagi võitnud, kuigi leht on väga populaarne ning šansid, et tegemist on pettusega on väga väikesed. Viirustevaba.
Selle lehega olen kõige vähem tuttav, kuigi ma tean et see on kõige populaarseim leht kõigi seast. Süsteem väga sarnane lehega Galagiveaways.
Registreerimine: Steam Sync.
Mängu võitmise võimalus: Keskmine.
Populaarsus: Väga suur.
---
www.gameminer.net <- Hiljuti avastasin selle lehe. Pole midagi veel võitnud. Soovitan ettevaatlikult käituda.
Sarnane Steamgifts ning Galagiveaways'iga punktide poolest, mida leht nimetab "Coal'iks". Mõni HVlane võiks kinnitada lehe legitiimsusest, kui midagi võidab.
---
Kui inimestel on veel lehtesi mida mul jäi nimetamata, siis võiks siia kirjutada ning ma lisan need.
Samuti soovin, et enne loosil osalemisel jälgiksid inimesed ka loosi loojate andmeid, et saada paremini aru kas tegemist on ausa kasutajaga, või inimesega kes loob võltsloosimisi.
viimati muutis Aavo 27.02.2013 16:51:36, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
27.02.2013 17:57:32
|
|
|
Ma arvan, et oleks kasulik kui moderaatorid saaks selle teema kleepida alafoorumisse üles.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|