praegune kellaaeg 16.06.2025 12:35:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
weltmann
HV kasutaja
|
25.02.2013 12:58:50
Macbooki probleem |
|
|
Tervist.
Kruttisin naise Macbooki lahti (veits vanem, 13", OS 10.4) ning selle eesmärk oli ventika puhastamine. Ma olen täielik Maci võhik ise.
Selle käigus aga rapsisin ilmselt liialt palju ning ventika juhtme see connector vms tuli emaplaadilt lahti. Murdust küljest lihtsalt (kuigi algul seda tähele ei pannudki).
Panin siis masina kokku ja ventikas töötas non-stop pidevalt olenemata koormusest. Kruttisin uuesti lahti ja nägin, et see jublakas on emaplaadilt veits lahti. Ja siis murdus see lõplikult küljest.
Ühesõnaga ventikas enam ei tööta.
Kas annab midagi päästa, mis see maksta võib ja kes sellega tegeleda võiks (Tartus).
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.02.2013 14:13:27
|
|
|
Teed pildi. Siis teed uue pildi, sellise, mille pealt ka midagi näha on. Seejärel inimesed vaatavad seda pilti ja mõni neist isegi ehk vastab. Selles mõttes, et midagi mõistlikku vastab.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
25.02.2013 15:12:46
|
|
|
Kui tegemist oli valge macbookiga siis mul on üks katkine emaplaat olemas mille epealt saaks pistiku võtta vajadusel.
Lauri Kreutzwald
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
25.02.2013 16:33:17
|
|
|
võiks mingi 10.- eest tagasi joota aga arvan, et selle lahtinokkimisega lühistasid ventika toiteahelat. Sellisel juhul mul väga aega viga otsida pole
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|