tunnike proovitud ja rohkem ei kannata.
uskumatu mille eest tänapäeval raha tahetakse.... ja ootan huviga milline näeb välja sügisel ilmuv COD
ei usu et mappe saaks veel väiksemaks teha, krt juba praegu on täiesti kohutav mängida....
mapid mis mul on mängitud siiani.... lennukikandja , rongijaam , jeemen , luxuslaev ja mingid mõttetud tillud olid veel.
proovisin veel mingit aftermath mappi, mis alguses tundus ok suurusega aga.... ei, ikka jälle pisike tikutops valmis tehtud.
uninstall ja olen õnnelik et sügisel seda paska ei ostnud kuigi tahtmine oli toona olemas.
Sõbrad on ka rääkind, et hiir vahepeal kipub läägima aga siis natukese aja pärast läheb normaalseks tagasi. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Black Ops II on minuarust kõige halvem CoD seeria mäng üldse. Relvad on nõrgad ja mingi dibiilne ''network lag'' ( ei teagi kuidas seda nimetada) on ka sees.
Eelmine kord ei jõudnud oodata enam,aga proovisin täna ära ja noh lausa uskumatu mis s*tt on valmis tehtud Esiteks ütleks täpselt sama arvamuse selle mängu kohta mis sina ütlesid ... mapide suurusest ei saanud nagu esmapilgul aru.häiris see et relvad on kõik ühesugused ,mingid ma ei tea star trek vms ja relvade hääl on ka ühesugune... graafika oli ka selline imelik no ma ei tea Modern Warfare-d on puhas kuld selle pasa kõrval.....natuke mängisin ja tuli uninstall ka ...zombisi oleks ka tahtnud proovida aga kahjuks polnud võimalik vist ? Mängin Modern Warfare 3 edasi parem ega uus warfare ei tule ju selle black opsi tegijatelt ? viimane ju hoopis teine teema ?
Panin kah peale tasuta weekend raames ja üldine hinnang on üllatavalt positiivne.
Päris mängitav asi.
Kuid steami väljaloopimine peale igat roundi on ikka väga suur miinus võrreldes kasvõi MW3-ga, mis töötas outofthebox oluliselt soliidsemalt.
Lahe hääl on Warthog killstrikel.
Mapid on toredad ja ei soosi nurgas kükkamist või kuskil snipega lebotamist (kuid leiab kohti kus klassikalist sinpet panna, mitte QS BS-iga tegeleda).
Muidu on relvad tehtud liiga väikese damage peale, tava salvega üle 3 mehe eriti maha ei võta. Seda siis juhul kui miski HS-i koba laine pole
Ühe päevaga prestiget ei tee kui mängida mõnuga mitte jaurata ainult exp-i aga 6h tegin miski lvl 40 äkki.
Minu dilemma on kas 35€ oleks õigustatud asja eest, hetkel mitte. Samas 15€ n-ö vene võtme raha maksaks silma pilgutamata.
Tuleb soodukat oodata, kuna VPN-iga mingite Vassilidega ei viitsi küll mängida.
meh ?
Püss on püss, mingite laseritega sa ei sõdi või mis on sinu jaoks ulmekas.
Mingi lendav droon on ulme, siis jah tuleks kauge kaarega eemale hoida.
Tuleb soodukat oodata, kuna VPN-iga mingite Vassilidega ei viitsi küll mängida.
Positiivsest küljest saaksid siis etnilist vaenlast killida...hahaha
Meie pere raha ja hääled läksid seekord siiski Crysis 3 peale. Minul isiklikult olid ootused ja lootused BO2 suuremad (arvamus baseerub muidugi ainult MP peal, võimalik et SP on oluliselt parem). Samas 2 klassi laps oli BO2 väga häpi (tõenäoliselt laenutan talle selle tulevikus toru poest, nagu COD BO ja COD MW3). Üldjuhul kattub hetkel minu arvamus mõne teise foorumi kaaslasega. Tsiteerin:
võtas-uxu kirjutas:
tunnike proovitud ja rohkem ei kannata. uskumatu mille eest tänapäeval raha tahetakse.... ja ootan huviga milline näeb välja sügisel ilmuv COD
võtas-uxu kirjutas:
olen õnnelik et sügisel seda paska ei ostnud kuigi tahtmine oli toona olemas.
Gap kirjutas:
Eelmine kord ei jõudnud oodata enam,aga proovisin täna ära ja noh lausa uskumatu mis s*tt on valmis tehtud
videost ilmselgelt arusaadav et hakati juba alguses mängima eelarvamusega et see järjekordne COD. Sprint, spray and pray mängustiil ei saagi eriti paremini lõppeda.
Ise mänguga enamvähem rahul ja uute patchide lootuses alla ei ole andnud
Krt mul killib neti ühenduse pikapeale see mäng ära.
Eile nuputasin mis toimub, kas Elion kalab? Aga võta näpust, tule taevas appi mis konf mäng.
See Tryarch on ikka üks koodiatest vaeslaste koloonia küll, 3 kuud on reliisist möödas ja ikka selline porr.
Kui jookseb siis pole nagu häda, selline fast gameplay laamendamine.
mismõttes killib netiühenduse ära ? sry ei saa aru
Sõna otseses mõttes, mängid pool tunnikest hakkab ütlema, et pole steami ühendust ja läheb järjest tihedamaks välja viskamine.
Asi päädib sellega, et Steam on online aga ükski brauser netti ei lähe, pole neti ühendust ja annab DNS vea. Loomulikult kaasneb mängus sees teade, et ei saa BO2 servudega ühendust.
Ruuterile resa toob neti tagasi, muud teada nõksud ei ole avitanud (relese/renew annavad kohe teate, et pole valid IP aadressi või hankimisel on error).
Aga tundub, et ka mul kaks päeva jeebis ja nüüd pani 3h jutti nagu kella värk, krt sellest aru saab, mis tal hinge oli läinud.
Loodame et homme töötab jälle
Nendest "moodsatest" viimane CoD, kus ma prestige'i veel teinud pole. Ei paelu üldse see mäng kuidagi. Eelmiseid sa ikka pidevalt mängitud aga selle käivitan nädalas korra-kaks kui tõesti igav on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Eile siis sadas serverisse sisse mingi häkker. Lähemal uurimisel ja raporti saatmisel selgus, et tegu oli eestlasega. Kurb, et hilma petmiseta ei osata olla.
Mis värk sellega on, et viimasel ajal on jube palju RUS tüüpe mängu tekkinud?
Kas vene keyga mängijad lastakse nüüd teistega kokku? _________________ eriti julm
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.