praegune kellaaeg 19.06.2025 13:28:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Noname
HV Guru

|
22.02.2013 02:57:13
Kalastaja paat |
|
|
On kellelgi kogemusi siin foorumis ise paadi valmistamisel? Tahaks teha sellist kokkupandavat 1 mehe puupaati mis mahuks tavalise auto tagaistmele.
Idee seisneb selles, et paat on kahes osas ja on veekogu ääres paari minutiga kokkupandav. Joonised on mul enda välja mõeldud, arvutasin kandevõimed jms välja ja kõik tundub klappivat.
Kui kellelgi on huvi ja võimalus (puidutöökoda, tööriistad jms) siis võiks koos asja minu jooniste järgi ette võtta
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri_s
Kreisi kasutaja

|
23.02.2013 00:37:55
|
|
|
Kuidas sellise asja veekindlusega oleks? Mõtlen just ühenduskohta, praegu ei suuda kuidagi pilti ette manada sellisest variandist... Võibolla on kell palju ja väsinud ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
23.02.2013 12:42:15
|
|
|
Noname, mingis dok-tv saates näitas kokkupandavat paati millega jõgedel/järvedel hulpida.
see käis küll imelihtsalt kokku ja oli väga kompaktne... mahtus auto pagassi ära.
kokkupanemise (põhi-)mõte oli umbes nagu telgil aga nats tugevam..... proovin kuskilt googlest leida
|
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
24.02.2013 19:10:59
|
|
|
Puutöökoda iseenesest olemas.
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.02.2013 16:53:52
|
|
|
Minu joonis sarnaneb sellele boy mechanic paadile. Minu vers. oleks kaheosaline ja ilma hingedeta.
Esiosa on täpselt niipalju väiksem, et mahub tagumise osa sisse kui lahti võtta.
Põhja alla teeks metallist klambrid, üles läheks poldid koos liblikmutriga.
ainstain, kus töökoda asub?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
02.03.2013 19:37:17
|
|
|
kopli khk
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|