ei no naah küll.... ostsin hommikul cdkey ja nüüd on öö käes, ikka pole. kogu maakera rahvas juba mängib
ma veel ei mängi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
see AI on endiselt selline pool idiootne. Nii kui cloak kaob, oled enamusele nähtav olenemata asukohast
AMD beta annab ka stabiilsust tublisti juurde, hetkel high peal kõik ilma MSAA ja keskmine kukub sinna 50freimi kanti
Üldiselt see tulnuka värk pole minu teema ja ausalt öeldes jäid esimesed kriisid pooleli hoobist kus tulnukad välja ilmusid aga see keskkond ja kõik annab ikka isu edasi mängida
ei no naah küll.... ostsin hommikul cdkey ja nüüd on öö käes, ikka pole. kogu maakera rahvas juba mängib
ma veel ei mängi
Mul veel sikutab, aga homme on juba lootust
vihkan aeglast internetti.....sul see vist on _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pole ammu nii head FPS-i toksinud
JA ei tahagi edasi mängida kuna tean et tegemist on väga lühikese SP-ga .
aga muiud AI on jah tõest super nägemisega. ja mäng on maru tumedaks tehtud.
ja inimese nahk on neil kuidagi väga hästi välja tulnud
Spoiler
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Täitsa uskumatu mäng. Enne mängima minnes panin kõik sätted graafiliselt maksimaalse peale ja max fps sain 7, 3-4 oli tavaline.
Resulotsioon: 1680 x 1050 (Samsung t220)
Nüüd panin AA ja V-synci kinni ja seaded mediumi peale. Saab edukalt mängida vähemalt. Alguses, kui pihta hakkab, siis on kole madal. Edasi juba tõuseb 50-60 vahepeale.
Peaks panema esmakordselt 2500k ja HD6950 natukene powerit juurde. Bios on juba nagunii HD6970 oma. Iseasi, kas ma võidan ka midagi. 2-3 fpsi pärast ei viitsi jeblama hakata küll.
Mulle meeldib mängu heli. Subwooferile panin bassi ka juurde ja väga mõnus efekt nüüd. _________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂
see AI on endiselt selline pool idiootne. Nii kui cloak kaob, oled enamusele nähtav olenemata asukohast
Kui sa cloaki maha tulemisel peidad end kuhugi kohta, kus su pead on näha või siis mingi lina vms objekti taha, mis sind 100% ei kata, siis sind nähtaksegi. Suurte kastide taha peites tuleb ka jälgida, et ühestki nurgast sa ise neid ei näeks. Tavaliselt on nad üpris kenasti paigutatud, et kena ülevaade sellest alast saada. Põõsad on kah tõprad, kõiki kohti ei kata ja hakkad tina saama
Cloak + kükkis liikumine = easy win. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Pole ammu nii head FPS-i toksinud
JA ei tahagi edasi mängida kuna tean et tegemist on väga lühikese SP-ga .
aga muiud AI on jah tõest super nägemisega. ja mäng on maru tumedaks tehtud.
ja inimese nahk on neil kuidagi väga hästi välja tulnud
Spoiler
kas ma näen luulusid, või see tyyp on Daniel Craig _________________ This message was sent from space using stargate
GTX670 peal jookseb üllatavalt hästi - AA 2x, AF 8x, Kõige kõrgemad tekstuurid ja High sätted (Mblur low) - vahepeal täiesti suvalistes kohtades käib fps 20 peale (väikses ruumis seina vaadates) - samas väljas vihmaga sõdides oli stabikas 64 vahepeal nagu mingi cap ees.
Kui mingi patch välja tuleb ja paar nvidia driverit sisse, siis võib võibolla isegi põhjas sätetega mängida (kui 30-60 FPS ei häiri)
Algus oli vähemalt väga tume ja mitte just eriti impressive - peab vaatama mis edasi tuleb.
Erinevalt BF3'st kus alla 50FPS on päris jube, kannatab Crysist singleplayeris vähemalt 30-50 FPS mängida ja pilt jookseb väga sujuvalt.
Paras loom mäng on küll... Sain lõpuks SLI's ka jooksma ja kõik settingud põhjas 8xMSAA ei saa kuidagi rohkem kui 15-30fps. Asendades 8xMSAA lihtsalt FXAA'ga kõik muu Vhigh peal jookseb aga muljeltavaldavalt hästi: 60-120fps. Ainuke koht kus puterdama hakkas ja kohati 25fps peale langes oli 3 leveli tammi peal.
Ilmselt parim shooter mida mänginud olen _________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga !
Mis efektid seal 3d's kõige enam elamust pakuvad ? Proovisin ka esimest levelit 3d's aga peale relva ei tundunud midagi väga 3d's olevat. Plahvatused ega midagi telekast näkku ei hüpanud. Hiljem avastasin, et 3d "võimsus" oli ainult 25% peal aga ei tea kas viitsin hakata jälle arvutit teleka taha vedama... _________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga !
high sätelel 4*aa kärab mängida küll, max sätted oli ikka täielik slideshow.
kusjuures arvasin et 7 levelit lgelt lõhike mäng aga levelid on ikka hiiglaslikud ja võtavad aega,kümme tundi kindlasti kui mitte rohkem, vähemal hardiga mängides. viimase bossi juures hetkel pole veel aru saanud miss moodi teda tappa tuleb, 20 mintsa tulistasin teda igale poole ei midagi...
aga muidu ülikõva single player
enne mängima hakkamist installisin 314.07 draiverid lootes paremat jõudlust.. esimene missioon oli väga mõnus, jooksis ilusti mediumi peal, polnud ühtegi asja kurta.
kuid siis teise missiooni alguses kukkus fps kolinal 21 peale, hakkis nii mis jube. panin siis graafika low, aga ei muutunud midagi.. näppisin kõiki confige, aga nendest polnud samuti abi.. keerasin hoopis graafikat juurde.
nüüd proovisin vana 310.90 draiverit, alustasin uuesti teist missiooni ja ohoo - fps tõusis ja pilt ei haki absoluutselt.
mis mõttega laseb NVIDIA välja drivereid mis jõudlust vähendavad ? täpselt sama asi oli far cry 3s kui proovisin uuemat driverit, fps langes, pilt hakkis, ja lõpuks ikka 310.90 peal tagasi.
rastaman, driver note ka lugesid? Sul igivana videokaart, sellele polnud need otseselt mõeldud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.