oleneb mida mängid offlines , cupides on erinevad tasud , seasonsite kohta ei tea , coins per match peaks enamvähem sama olema ,ehk 100 või 200 coinsi saad vähem.
libe, Kas offline league eest saab sama palju tasu, kui online eest? Nagu mängu eest ja näiteks, kui võidad liiga.
karika eest saad vähem, kuid mängu eest saad samad coinid
div 1 ultimate offline karika eest saad 5k+premium gold pack
div2 karika eest saab 7k
vastased on samas season challengis alati samad, seega üksluiseks kisub, aga rahategemiseks, kui meeskond nõrk või oskusi vähe, on ta palju asisem, kui online
mina ei oska lihtsalt mängida - ultimate futis ongi minu lagi
mõnikord jookseb mäng ladusalt, teinekord ei saa üldse hakkama
libe, Pmst. koguaeg, kui panen div 1 kinni saan 5k + gold pack ? Kustutan oma Ultimate Teami ära, alustan uuesti mängimist, hetkel läks asi veidike sassi, kuid nüüd oskan ja on kergem, kui alustan..
Minu arust see gold pack on ainult esimesel korral. Kui offlines div1-e võidad, siis järgmine kord saad ainult rahalise preemia võidu eest..võin ka eksida, kuid minu mäletamist mööda oli selline teema sellega. Ise nüüd viimased päevad ainult tradenud, saab päris kenasti profitit ja gold packe ostetud
libe, Pmst. koguaeg, kui panen div 1 kinni saan 5k + gold pack ? Kustutan oma Ultimate Teami ära, alustan uuesti mängimist, hetkel läks asi veidike sassi, kuid nüüd oskan ja on kergem, kui alustan..
iga div1 ultimate karika võidu eest saad prem gold packi
gold packi saab ka kõikide teiste div1 karikate eest, ei mäleta, kas premiumi
ultimate teami kustutamise osas tasun aga olla ettevaatlik, kuna max 5x võid kustutada, siis on jokk _________________ ☠
jah tean, ma siiski vist ei kustuta, hetkel panin kõik mängijad müüki mis mul üldse on ja hakkan kallemaid 4-1-2-1-2 formatsioonis playereid pika peale koguma.
Kui keegi soovib osta ultimate teamis coine siis andke teada
Soovitaks ettevaatlik olla, täna registreeritud ja autentimata kasutaja, mündid võivad vabalt häkitud olla, mis võib viia lõpuks nii müüja kui ostja banini.
ei midagi häkkitud ega midagi vaata kuna mu kasutaja on xboxis tehtud ja palju mul mänge mängitud siis usud et ei ole midagi kahtlast
lihtsalt oleks raha vaja ja futis on raha üle
Fifa 13 careerist ma ei saa üldse aru, kui hooaeg on läbi, ei saa sa omale klubi valida, vaid pead vana klubiga edasi mängima. Kui tahad vahetada siis pead seda tegema enne hooaja lõppu, aga niimodi ei saa ma ju liiga tiitlit kätte. Fifa 12 oli palju parem, kuna sa said peale hooaja lõppu omale klubisid valida...
Jube mis toimub täna. Olen mänginud kahte erinevat ea foorumi turnat. Enamus mängudes on selline unluck et anna olla. Üks mäng juhin 3-1 80ndal minutil ja siis tulevad 3 väga lampi väravat(tüüp isegi ei rünnanud korralikult vaid mu kaitse oli hetkeks retarded).
Ulme, ulme....
ei tea, aga eile õhtu ja tänagi on mul kaitses AI täiesti juhm olnud
kui ise piisavalt kiirelt meest ei vaheta, siis AI ei tee täpselt munnigit
ja kaitse on kapitaalselt umbes 70ndal minutil ära kukkunud _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.