Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  FB like märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 21.02.2013 20:46:06 FB like vasta tsitaadiga

Lisasin lehele Like Button koodi selle lehe kaudu http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/
Nüüd sooviks, et need Liked oleksid ühendatud FB lehega, Seal all oli vaja sisestadada FB ID panin sinna Lehe omaniku FB ID kuid FB lehe liked ja teise lehe liked ei mõjuta üksteis. Kas see polegi võimalik?
Vajutan lehel Like suureneb ka FB lehe Like.

Genobe222
HV vaatleja

sõnum 21.02.2013 21:56:31 vasta tsitaadiga

Tsiteerin:
tsitaat:
When the user clicks the Like button on your site, a story appears in the user's friends' News Feed with a link back to your website.

Allpool on kirjas:
tsitaat:
Can I link the Like button to my Facebook page?

Yes. Simply specify the URL of your Facebook page in the href parameter of the button.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 21.02.2013 22:02:10 vasta tsitaadiga

Proovisin seda, kui panin like url FB aadressi, siis ta näitab mulle lehel kenasti FB like arvu, kuid kui vajutan seda Like nuppu, siis ei suurenda ta mitte FB likesid. Vajutamise hetkel suureneb lehel ühe võrra, kuid peale refreshi näitab ikka uuesti vana seisu. FB seis jääb muutumatuks.
Genobe222
HV vaatleja

sõnum 21.02.2013 22:27:12 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt pead seda asja kasutama: https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 21.02.2013 22:58:00 vasta tsitaadiga

Suht sama seis, ainult kujundus täiuslikum, Like arvu näitab, kuid ei suurenda. Võimalik, et ei lase suurendada, kuna olen juba eelmise nupuga like andnud, kuigi nüüd on ju teine url ja siis peaks see like nupp ka hall olema nagu keelatud kuid pole
Hm... ma nüüd vaatan, et ega ma ei oska talle ka FB lehel Like lisada, saab eraldi artiklitele like panna, kuid üldist seisu ma kasvatada ei oska
http://www.facebook.com/Transkapital

perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 22.02.2013 03:19:52 vasta tsitaadiga

Facebookil on kaks "Like" võimalust. Üks on see, kui ta lihtsalt soovitab (like buttoni võib pannagi kuvama nimetust "recommend") oma kontaktidele mingit lehte. Põhimõtteliselt võib ta seda teha ka URL-i pastemisega, aga Facebooki pöial mõne huvitava artikli all muudab selle mugavamaks ning lisaks arvutab Facebook soovitused kokku ja kuvab numbrina.

Teine võimalus on see, kui inimene hakkab lehe fänniks - aga seejuures hakkab ta eelkõige Facebooki lehe fänniks. Olgugi, et nimetus on samamoodi "Like", toimub siin hoopis teine asi. Esiteks on selle eelduseks Facebooki lehe (mitte segi ajada isikukontoga!) olemasolu. Selle lehega seotult pannakse kodulehele "Like Box", mis siis harilikult kuvab ka lehe "klientuuri" ehk fännide nägusid. Erinevus esimese võimalusega on suur: kui enne anti tuttavatele ühekordne soovitus, siis fännile kehtib ka edasine postitusvõimalus: tema lehele hakkavad ilmuma kõik need postitused, mida oma Facebooki lehele paned.

andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 22.02.2013 20:24:54 vasta tsitaadiga

Toimib ka see tavaline Like, kui panna FB aadress URL peale. Minu viga oli ikkagi selles, et olin oma arvutist juba like andnud eelmise URL iga, kui kasutasin teist browserit, sain ühe like juurde lisatud, lisas kenasti ka FB lehele.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  FB like
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.