Sealne sõnastus on sutsu imelik ning võib mida iganes välja lugeda. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
kas sellest kaamerast mis siis pulte hakkab jälgima ka midagi rohkemat on räägitud? Vanu move pulkasid siis saab PS4jal edasi kasutada nagu aru olen saanud?
Kõik oli huvitav ja tore, aga ise kipun arvama, et suur keskendumine streamimisele tähendab meie jaoks seda, et jääma osadest funktsioonidest ilma..
Ja "meie" alla mõtlen Eestis ning teisi pisikesi riike kes ei eksisteeri Sony ja muude paljude firmade jaoks.
Vaevalt, et Gaikai streamimise teenus tasuta tuleb, nagunii mingi eraldimakstav asi siis Plus kasutajatele. Ning nagu praegugi igast Netflix ja muude teenuste puhul, usun et ka seda saavad kasutada ainult väljavalitud riigid. Aga eks näis ja loodab, et saame ka meie osa sellest...
Tõsi, kohe üldse ei meeldi see solkimine FB-ga. Samuti kas tõesti igalpool on siis minu päris nimi? Peab ilmtingimata FB-ga end ära ühendama? See oleks küll ehtne jaburus..
no ma arvan, et nad pingutavad veidi üle?
Samuti ei saa kasutajad enam enda soovitud kasutajanimedega esineda, vaid on nähtaval oma pärisnime all.
Ma pean selle jaoks FB konto tegema? Eesti ajakirjanikud... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Tundub, et E24 on tõesti jälle mööda pannud. Uurides veidi seda, siis egas ikka ei ole küll ilmtingimata vaja pärisnime all olla ning FB-ga ühendada.
Sealt need kuulujutud ja vale informatsioon levima hakkavadki.
Aga siiski see "Share" nupp on veidike liig sellel puldil.
Mul on sügav iha igasugune E24 artiklite linkimine ja sellest tekkinud arutlus kõrvaldada. See on kõige debiilsem solk üldse - mingid mehed kusagilt on kuulnud midagi ja trükivad enne pissipausi pudiste näppudega mingi rämpsloo kokku süvenemeta sellesse, mis plära kirja sai pandud. Asjaga kursis olevate inimeste sõnul... jne.
Mingisse huumorinurka võib seda ringmäng telefon tasemel "ajakirjandust" linkida. Või enne vastavasisuline hoiatus ette kirjutada vältimaks olukorda kus keegi seda tõsiselt võtab.
Mul on sügav iha igasugune E24 artiklite linkimine ja sellest tekkinud arutlus kõrvaldada. See on kõige debiilsem solk üldse...
+ 723
Imelik, et inimesed üldse selliseid lehekülgi info ammutamiseks kasutavad _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ma saan aru kuhu Sony selle FB maailmaga sihib, aga see läheb tavapärasest mängurist ikka suure kaarega mööda. Turumajandus kibe vili - tihti jäävad võidetud kasutajad (fännid) tagaplaanile uute otsingul.
Keegi üldse on õnnelik selle üle, et FB ja palju social elemente tuleb? Killzone ja Watch dogs meeldisid väga, Driveclub tekitas pisut kahtlust, loodaks siiski GT6-t launchiga. Gaikai jutt oli ka vahepeal väga imelik, tekkis küsimus, et kui ma saan PS mänge striimida ükspuha mis seadmele, siis milleks üldse see PS4 osta?
Keegi üldse on õnnelik selle üle, et FB ja palju social elemente tuleb? Killzone ja Watch dogs meeldisid väga, Driveclub tekitas pisut kahtlust, loodaks siiski GT6-t launchiga. Gaikai jutt oli ka vahepeal väga imelik, tekkis küsimus, et kui ma saan PS mänge striimida ükspuha mis seadmele, siis milleks üldse see PS4 osta?
Sa striimid seda läbi PS4ja, ilma selleta ei toimu midagi. Ps4 on nagu isiklik server sulle. Ma sain vähemalt nii aru
Ergonoomiliselt olid juba PS3 puldi L2/R2 trigger'id parajad "käkid"; kuid PS4 omad tunduvad olevat "klass omaette"
Spoiler
EDIT: ja PS3 mänguplaatidega võin naabri koera loopida _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.