Streamitava nodi puhul üks hea lisa sissetulekuallikas on streami torgatud reklaamklipid
Eks näis. Ma tegelikult ootan, millal hakatakse in-game reklaampindu müüma, nt spordimängudes võiks ju tribüünide ääres EA logode asemel olla reklaamid Coca-Colale vms.
Eks näis. Ma tegelikult ootan, millal hakatakse in-game reklaampindu müüma, nt spordimängudes võiks ju tribüünide ääres EA logode asemel olla reklaamid Coca-Colale vms.
News flash, seda juba harrastatakse. Aastaid. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Kolmap kell 01:00 ööse on siis live avalikustamine?
Neljapäeval, Sony on live streamimise kinnitanud ja suurematel portaalidel on veel eelsaated jms. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Getomees, meie aja järgi siis hoopis neljapäeval? Noo krt, ühed räägivad üht teised teist... ei tea mida uskuda enam. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Jah. New Yorkis on siis kolmapäeva õhtu kell 18, meil neljapäeva öö kell 01, Tokyos kell 8 hommikul. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Mina loodan täna näha PS4 milline tä välja näeb. Pult jne. Siis sisukas tutvustus võiks olla ja release date ning launch mängud. Miskipärast ma arvan, et pean pettuma täna.
Seda riista disainivad siiski oma ala parimad ning oodata on kindlasti midagi ettearvamatut. Võttes näiteks PS3 fännide kontseptsioonid siis tegelikult ette arvata on võimatu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.