pole lugenud aga ma usun , et kuskil 50 elu jooksul.
alati on väike lärakas keskele väga hea jäänud.
^ _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
HAHAHA! väga rets tundub, et teksyndicate on mu uus lemmik arvutiteemaline kanal seal Juutuubis _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Võtan kah läliseda. Paska laiali määrida ei ole üleüldse hea- õhk võib vahele jääda. Iluste-kenaste törtsuke keskele, mida ümaram hunnik jääb, seda uhkem. Hunniku suurus nagu pool kuiva hernest, ei vähem, ei rohkem. No ja siis kergeste 1/10- 1/12 pöördega edasi-tagasi ja umbes 2 kg survega loksutada jahuti paika. Survet vähendamata kinnitada kinnitused. Arctic Cooling MX plögade puhul töötab täiega, need kenaste paraja viskoossusega. Igasugu muude plöginatega on aga sedasi, et need on alati targem poodi jätta.
Mõned tundub et kasutavad ikka väga spets mooduseid ma vaatan . Ise polegi kunagi mõelnud seölle kandmise peale täpsemalt, tavaliselt kui iga paari aasta tagant vahetanud, siis lihstalt vana maha ja silma järgi lambist keskele poole parjalt pastat, lükkan jahuti peale, natuke kergelt hõõrun laiali pastat, siis jahuti kinni ja tempid väga head ja toiminud siiani hästi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.