Alan, pinget võid ikka julgemalt anda. super-pi jaoks 1,50V julgelt. Ei tohiks see 5,1GHz veel lagi olla
Muidu PP on täitsa hea _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
Neist kõik peale esimese ei kvalifitseeru. Screenshotid pole piisavad. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Alan, Mis prose volt bioses pandud on ja mis jahuti on?
Muuseas kasutasin esmakordselt klokkimisel offset reziimi. Biosist oli 4.5ghz ja +0.060V, ülejäänud lisasin AI Suitest. Aga seal pole offsetiga, vaid 0.060V puhul näitab 1.19V, selle tõstsin kuni 1.46V-ni ning loadi all monitooris AI Suite siis 1.52V.
Jahuti on H100i + Noctua NF-P12 vendid. Selle voldi juures oli SuperPI koormuse all max temp 72C.
Seetõttu ka CPU-Zis nii madal volt, et offset reziimiga ilmselt ilma koormuseta langes juba.
Muidugi täna oli tuba tavapärasest soojem ... 25C:P
Vaatan, et soulshakeril ASRocki plaat...
Kurat, mis värk sellega on: mul samuti ASRockiga olnud alati parem "PP" kui muude tootjate plaatidega (ASUS/Gigabyte/MSI).
Ning siin teemas varemgi ASRock läbi käinud oma üllatavalt hea perfiga. Neil on mingit maagiat lisatud nendesse plaatidesse.
Best perf per buck on ilmselgelt selle tootja käes.
Vaatan, et soulshakeril ASRocki plaat...
Kurat, mis värk sellega on: mul samuti ASRockiga olnud alati parem "PP" kui muude tootjate plaatidega (ASUS/Gigabyte/MSI).
Ning siin teemas varemgi ASRock läbi käinud oma üllatavalt hea perfiga. Neil on mingit maagiat lisatud nendesse plaatidesse.
Best perf per buck on ilmselgelt selle tootja käes.
Pakun et asi on siiski Windowsi seadistustes kinni. Pane SuperPi high priority peale ja keera mittevajalikud teenused kinni, kui testi lased.
no anna andeks, nett käis korra maha. ma ei jõudnud pilti kohe alguses spoilerissegi panna. süüdista speedtouchi. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.