keegi asjatundlikum mingit õpetust ei viitsi vorpida, et mida vaja osta allalaadida, et seda endal tööle saada?
seda standalone võibki ootama jääda.
Esimeses postias ka põjalik õpetus olemas (spoilade all).
esimene dayz install kestis päeva, teine 2 h. see mida kasutaja palub on täpsem ja kiirem lahendus probleemidele ja step by step. errorite arv läbi steami on lihtsalt võimas. ma saan aru et hetkel võib tunduda see asi lihtne aga lihtsalt esimene kord jookseb üks koma mööda mis lisab 10 suurepärast errorit serverisse ühendamisel/mängu käivitamisel.
kas võiks teha siis äkki Dayz jaoks eraldi teem kuna siin arma 2 modi all käib rohkem HV serverist juttu kui mängust endast. ja kuna standalone niikuinii ilmavalgust näeb siis oleks tore kui keegi jagaks võimalike uudiseid siit ja sealt sinna. vmaeitea.punkt _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Super AMOLED, kui ma nüüd õigesti mäletan, siis BAFi ja PMC installimisega oli see teema, et tuli enne 1.60 patchi installida, muidu tekib mingi jurr, nagu sul ilmselt ongi.
Ehk siis: installid arma 2 ->operation arrowhead ->baf->pmc->1.6.0->1.6.2->beta
Loodetavasti on abi
vasques, ise ma stiimi ei kasuta ja sellega kaasnevaid probleeme kahjuks ka ei tea. Pm võiks järgida seda install-skeemi nagu ma Super AMOLEDile soovitasin (uuendused installida kõige viimasena).
Eraldi teema SA kohta võiks teha küll. Ma loodan, et foorumi modedel pole selle vastu midagi, kui teha. Kuigi seda ei tea enne, kui keegi teeb. Ise ilmselt tegema ei hakka.
Muidugi, mingi hetk mõtlesin, et muudan praeguse teema pealkirja ära, näiteks "DayZ standalone ja Arma 2 mod" vms. Ja siis lihtsalt timmiks esimest posti nii palju, et seal oleks kõik info olemas. Et kui inimene tuleb, loeb esimese posti läbi ja saab kogu info kätte. Kuigi jah, seda on küll nähtud, kuidas esimest posti ei vaevuta läbi lugemagi.
Ma kasutan Mod-e läbi play with six-i kuna see hea mugav installimiseks ja pakub uuendusi automaatselt... see et eesti server jookseb vana versiooniga on halb kuna inimene ei hakka ju vana versiooni installima peale. Kahjuks pean piirduma välismaiste day-z serveritega
Omamoodi hea,omamoodi halb versiooniga 1.7.5.1 on probleemid mille tõttu ei hakka võtma riske,et kuulata jälle seda ulgumist,et fps halb ja süüdistatakse meid
ootame 1.7.5.2 saabuvad versiooni mis peaks teatud kiiksud fixima ehk siis lõputu zombide spawnimine ja veel teatud probleemid mis võivad tekkitada suurt serveri
stressi (lägg ja madal serveri fps mis mõjutab ka nn kliente ehk mängijaid).
Ei taha Chernarust. EVR (ainult -6500 bloodi) ja Bloodsuckerid (ei one-hiti nad midagi) on toredad ning 90% juhtudel pääseb mõlemist verekaotuseta. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Ma kodustasin ühe blood seekeri ära ükskord... seisis mu ees oma 10-15 sekundit kuniks jälle peksma hakkas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Meeldis see video Tee edasi! Said minupoolt subscribe, aga oma asi, kas youtube töötab õigesti, et kas ikka pani.. YT väga paljudelt subi ära võtnud minu poolt ja tagasi ka panna ei saa.. CoRidenHD olen siis
Mängu juba muidu mingi 9 kuud mänginud, siiamaani veel vahel lasen, mis sest, et FPS on heal päeval 20, lihtsalt parim modifikatsioon üldse.. Standalone läheb kindlalt ostuks. Ostsin endale juba uue mobo+prose ära ja ostan ka HD5770 2x, aga noh teemast juba kaldun kõrvale siin, aga jah, super mäng/mod
Meeldis see video Tee edasi! Said minupoolt subscribe, aga oma asi, kas youtube töötab õigesti, et kas ikka pani.. YT väga paljudelt subi ära võtnud minu poolt ja tagasi ka panna ei saa.. CoRidenHD olen siis
Mängu juba muidu mingi 9 kuud mänginud, siiamaani veel vahel lasen, mis sest, et FPS on heal päeval 20, lihtsalt parim modifikatsioon üldse.. Standalone läheb kindlalt ostuks. Ostsin endale juba uue mobo+prose ära ja ostan ka HD5770 2x, aga noh teemast juba kaldun kõrvale siin, aga jah, super mäng/mod
Väga lahe, vb kohtan teid servus mingi päev. Siis arvatavasti on kes julgeb ikka mikrofoni kasutada
Loodetavasti ikka mumbles...mitte ingame voice chatis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Täna ehk siis see nädalavahetus kolime tagasi Chernosse versioonile 1.7.5.1!
Nagu ikka teeb ka see kord loomakatsetusi eemaldades vedeleva kola ja asendades muuga seega unustage oma kena lootmap
Lisab refuele (tanklad ainult!) ja towingu.
Kuna eelnevalt on lahingu kopteritega tehtud lollusi ja tapetud freshspawne siis on neid ainult üks huey ja mi17
littlebirde leiab aga rohkem kuna need ei kujuta endast nii suurt ohtu.
Täna ehk siis see nädalavahetus kolime tagasi Chernosse versioonile 1.7.5.1!
Nagu ikka teeb ka see kord loomakatsetusi eemaldades vedeleva kola ja asendades muuga seega unustage oma kena lootmap
Lisab refuele (tanklad ainult!) ja towingu.
Kuna eelnevalt on lahingu kopteritega tehtud lollusi ja tapetud freshspawne siis on neid ainult üks huey ja mi17
Chernarussi loot on ikka käes või tuleb seal ka wipe?
Commanderis ei näita dayz'i versiooni HV serveril. Sisselogides näen player listi korraks ja siis viskab mainmenuse tagasi _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Kas keegi solvus selle peale, et ma nii ytlesin serveris? Nii kõvad vennad ei tohiks sellisest asjast ennast häirida lasta:) aga gg, mu väiksed lapsed!
Mina kui suurem ja parem inimene vabandan oma väljenduse ja arvamuse avaldamise eest:)
Kas keegi solvus selle peale, et ma nii ytlesin serveris? Nii kõvad vennad ei tohiks sellisest asjast ennast häirida lasta:) aga gg, mu väiksed lapsed!
Mina kui suurem ja parem inimene vabandan oma väljenduse ja arvamuse avaldamise eest:)
esiteks kickis sind automaat script ja teiseks oled sa ise päris noorekese mõistusega kui ei saa aru kuidas käib normaalse inimese kombel suhtlemine, probleemi on siis tule suhtle, skypes olen sama nimega kasvõi, helista ja kurda oma muret.
Ma ei olegi nagu mingi probleemi ees, vaid hetke emotsioon oli. Kas selle pärast saab kohe banni nagu? kui miski sind häirib ja sa hetke emotsioonides midagi välja ytled, siis ma ei otsiks hiljem logidest seda välja ja ei banniks ära. Kas see pole mitte lapsik? MA juba vabandasin Teie ees, aga nagu ma aru saan, siis ei suuda Teie kui adminnid saada üle sellest lausest ja ajate oma joru edasi. (see kui mind pms läbi lillede perse saadetakse adminnide poolt ja öeldakse, et kao ranniku äärde on okei? )Kui see nii suur rahuldus on, siis okei. Andke vähemalt teada millal ma unbannitud saan. Ma vähemalt vabandasin oma teo eest.
Aitähhh!
Automaatscript ei kirjuta ban reasonisse neid sõnu mida ma välja purksasin.
Ma ei olegi nagu mingi probleemi ees, vaid hetke emotsioon oli. Kas selle pärast saab kohe banni nagu? kui miski sind häirib ja sa hetke emotsioonides midagi välja ytled, siis ma ei otsiks hiljem logidest seda välja ja ei banniks ära. Kas see pole mitte lapsik? MA juba vabandasin Teie ees, aga nagu ma aru saan, siis ei suuda Teie kui adminnid saada üle sellest lausest ja ajate oma joru edasi. (see kui mind pms läbi lillede <b>piix</b> saadetakse adminnide poolt ja öeldakse, et kao ranniku äärde on okei? )Kui see nii suur rahuldus on, siis okei. Andke vähemalt teada millal ma unbannitud saan. Ma vähemalt vabandasin oma teo eest.
Aitähhh!
Automaatscript ei kirjuta ban reasonisse neid sõnu mida ma välja purksasin.
Vaata esiteks sina kutsud siin meid mingiteks lasteks, palud adminnidel ***** imeda ja ma ei tea mida veel, me ei solvu ega midagi muud sarnast, aga mis põhjusel peaks laskma mingil täielikul võõral ennast sõimata selle eest et oleme omast vabast ajast ja tahtest püsti pannud serveri. Nagu varem olen öelnud ja kordan veel niipalju kui vaja et ei pea kellegi sitta ja sõimu taluma, kui keegi käituda ei oska siis lase jalga ja ole mujal.
Pmts on lihtne, server on nende oma, teevad mis tahavad.
Ja õige on ka. Eks järgmine kord pead hetke emotsiooni tagasi hoidma. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
gzzld võta hoogu maha, muidu tulevad HV adminnid sul hoogu maha võtma.
Caps off, märkide kordus off, ropud sõnad off. Räägi nagu inimene palun. _________________ http://nodejs.org/
Jep, su uudishimu on igati mõistetav ning õigustatud, kuid seda saab küsida ka rahulikult ja mõistlikult (nagu viimane post, mitte nagu eelviimane post enne oli). _________________ http://nodejs.org/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.