Iga päevaga yha paremini.
Mida vähem kliente, seda parem yhendus.
Ja siis läheb ka ühendus lõpuks... Saate Tele2 mobiilneti. Seal kus levib
Mäletan, et Kõu loodi just seetõttu, et energeetikutel oli vaja enda üleriigilist kõikjal levivat sidevõrku, kuid Tehnilise Järelvalve Amet polnud nõus andma väärtuslikul madalal sagedusel ühele firmale privaatvõrgu jaoks sellist ruumi välja ja siis lõpuks saadi kompromissile, et sama võrku tuleb neil paralleelselt ka avalikuks kasutamiseks pakkuda. Nii see Kõu teenus sündiski... Vaevalt et ta nüüd juba kinni pannakse, energeetikud ei saa jääda lootma üldkasutatava mobiilivõrgu peale, kuna tolle töökindlus elektrikatkestuste puhul pole piisavalt tagatud ehk siis side puudumisel tekib energeetikutel omakorda probleeme just nende elektrikatkestuste likvideerimise organiseerimisel. Kõu on strateegilise tähtsusega sidevõrk.
oh, ma avastasin et mul on leping mitte lõpetatud, vaid peatatud..Saan tahtmise korral taas seda kasutada _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
On teist keegi vanema seadme uuema vastu vahetanud? Kuidas see asi toimib? Ma ise kasutan kõige esimest seadet aastast 2007 ja vaatan, et kõik kes parema neti peale jalga on lasnud müüvad oma uhkeid kõu seadmeid. Tahaksin oma vana seadme ka uue vastu vahetada. Kunagi talvel ma isegi uurisin Eesti Energia käest kas mul oleks võimalik seadet vahetada ja nemad väitsid, et uue seadme kasutusele võtmiseks tuleb teha uus leping. Kas ma pean uue seadme neilt ostma või võin lepingu sõlmida kasutatud seadmega, seda nemad ei täpsustanud.
"2.3. Liitumislepingut saab sõlmida ainult TV poolt heakskiidetud terminalile."
Kuidas ma saan veenduda, et kasutatud seade mida ma osta kavatsen on nende poolt heakskiidetud?
On teist keegi vanema seadme uuema vastu vahetanud? Kuidas see asi toimib? Ma ise kasutan kõige esimest seadet aastast 2007 ja vaatan, et kõik kes parema neti peale jalga on lasnud müüvad oma uhkeid kõu seadmeid. Tahaksin oma vana seadme ka uue vastu vahetada. Kunagi talvel ma isegi uurisin Eesti Energia käest kas mul oleks võimalik seadet vahetada ja nemad väitsid, et uue seadme kasutusele võtmiseks tuleb teha uus leping. Kas ma pean uue seadme neilt ostma või võin lepingu sõlmida kasutatud seadmega, seda nemad ei täpsustanud.
"2.3. Liitumislepingut saab sõlmida ainult TV poolt heakskiidetud terminalile."
Kuidas ma saan veenduda, et kasutatud seade mida ma osta kavatsen on nende poolt heakskiidetud?
uue lepingu.. neilt seadet ostma ei pea...nad lihtsalt sisestavad uue masina koodi uude lepingusse
uue seadmega saad kuni 3,1mbps allalaadimist ja kuni 1,8mbps üles( noh üles nii palju ei tule aga 100KB/s ringis võib tulla kui levi hea ja kasutajaid sinu masti taga vähe).
vana seade oli vist 1,4mbps alla max ja 150kbps üles...nii et vahe peaks päris märgatav olema.
helista ja küsi üle... võibolla tele2 on reegleid muutnud _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
uue seadmega saad kuni 3,1mbps allalaadimist ja kuni 1,8mbps üles( noh üles nii palju ei tule aga 100KB/s ringis võib tulla kui levi hea ja kasutajaid sinu masti taga vähe).
vana seade oli vist 1,4mbps alla max ja 150kbps üles...nii et vahe peaks päris märgatav olema.
Vana ehk Rel.0 on kuni 2Mbit alla ja 144kbit üles
Uus ehk Rev.A on kuni 3.1Mbit alla ja 1.8Mbit üles.
Axesstel AXW-D450 külge on/oli ühendatud väliantenn. Nüüd antenni pistik läks katki ja enne ostmist küsin üle, et kas sinna sobib TNC-RP pistik või peab olema lihtsalt TNC? Hea meelega vaataks kumb seal ennem küljes oli, aga seade on hetkel ~140 km kaugusel.
Käisin täna vana seadme lepingut lõpetamas ja uue seadmega lepingut loomas. Soovitan KÕU pikaajalistel klientidel ähvardada lepingu lõpetamisega ja teile tehakse kuumaks poole odavamaks, ehk siis 10 eur kuus
Uues aparaadis veel netti pole loetud tunnid jäänud (lubati 24h jooksul). Ma olen kindel, et ma olen nüüd paar päeva netita, kuna ma lihtsalt ei usalda neid, Juba tele2 üleminukuga suvel olin mitu päeva netita ja käisin neile pidevalt pinda, lõpuks oli ikka probleem nende poolne.. Muidugi praegu pole veel vana leping ka ära kadunud, sellega pidi ka 24h aega minema. Eks näis mis toimuma hakkab.
Edit:
Helistasin, tüütasin sain neti, aga ainult läpparis töötab nii kaabli kui ka wifi'na. Miks lauakas ei tööta, sellest aru ei saa. Mul oli varem wifi ruuter seal vahel, nüüd seadmel endal wifi olemas ja võtsin ruuteri vahelt ära. Lauakas töötab ainult siis kui ruuter vahele panna. Olen teinud restarti, shutdowni aga ikka ei aita. Kuidas ma saaksin nii teha, et arvuti selle ruuteri n-ö ära unustaks.... lauakas ei saa 192.168.0.1 modemiga ka ühendust... kaabel otse modemi taga.
Edit: loll olen, TCP/IPv4 adapteri sätted olid manuaalselt pandud mitte automaatse peal.
Spoiler
Üsna rahul, saaks veel suundantenni ka taha, otsik ei sobi enam.
Tere. Mul seade cnr 680w. Tahaks seda kasutada kodus wifi ruuterina, et panen talle järgi võrgukaabliga neti, sealt juhtme pc külge ja samas saan kasutada ka wifit kodus. Kuidas seda nüüd toimima saab aadressilt 192.168.0.1 logisin admin koodiga sisse ka ja setupi. aga sealt ma ei julge eriti miskit ära muuta, sel tehtud kõik eelseadistus, et ta töötaks ainult kõu wifi ruuterina. Kas keegi oskab puust ja punaseks teha? Tänud.
eero6 - kõigepealt pead välja uurima, millises IP vahemikus su praegune sisevõrk toimetab (Elioni puhul on reeglina 192.168.1.X)
Kõu seadmele pead panema uue IP aadressi, mis jääb su praeguse võrgu vahemikku. (Elioniga siis nt. 192.168.1.1)
DHCP seadistuse pead ka kinni keerama. (Kõu seade ei tohi ise IP aadresse hakata jagama)
Olemasoleva võrgukaabli torkad ühte neljast LAN pesast (WAN pesa ei puutu).
Nüüd on Kõu seade sinu sisevõrgus ja saad wifit jms. juba tolle uue aadressi kaudu seadistada..
Kasutan Majaneti internetti. Local network connectionsi alt vaadates on ip 192.200.148.149.(see vist ,minu oma siis) ja DHCP 192.200.0.1 . Praegune DNS on 192.200.148.1 . Kõu setupist DNSi alt leidsin sellise koha kuhu saaks ipd sisestada. LAN settingute all on DHCP ka. Panin pildi ka kaasa sellest lehest, mis sinna kirjutada-muuta vaja(kui üldse).Kas wireless settinguid on ka vaja muuta? Muutsin ära seal ip aardessi 192.200.0.1 vastu ja enam ei saa ühendust.[/img]
Saan ma aru, et soovid majaneti interneti taga KÕU ruuterit kasutada?
Kui, siis pigem mudiks kohta ethernet WAN, kuhu sätid oma Majaneti võrgukaardi sätted. LAN settings on sisevõrgu tarbeks ja neid puutuda ei ole mõtet. DNS alla pane 8.8.8.8 ja 8.8.4.4. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
teine variant paned sealt kõu purgist ip aadressi 192.168.2.1 näiteks et ei oleks sama 0 vahemik mis majanetil
siis teed seadmele taaskäivitust.
ja logid uuesti sisse et kontrollida (NB! seekord siis logid 192.168.2.1 pealt)
aga muidugi otse oleks mõistlikum kasutada. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Kuigi olete Kõu kliendiperekonnast mõnda aega eemal olnud, soovime Teile sellegipoolest meelde tuletada, et iga klient on meile tähtis. Et seda tõestada, pakumegi Teile võimalust meie teenust uuesti proovida ning seda senisest poole väiksema kuutasu eest, mis oleks Teile ainult 9.52€ kuus. Ja et saaksite olla täiesti kindel, et Kõu levib seal, kus seda vajate, pakume võimalust kohale kutsuda tehnik, kes mõõdab levi ja aitab paigaldada seadmed. Ka see on Teile täiesti tasuta.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.