Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 522, 523, 524  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aht0
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.02.2013 00:11:44 vasta tsitaadiga

T4 kirjutas:

Parem mille suhtes, kontrastsem - kuidas kellelegi, liiga blur siis keera teleril teravust peale mitte ära hakka siin mingist fancy crapist sonima. ja minimap pigem noob teema, proovi ilma ja avastad rohkem maailma kui nina mapis kinni orienteerud (kusagil kaardil punane täpike ilmub siis kõik nagu hagijad karjas peale). Pigem asi ikka mingi pärdikute teema et ühel oli kusagil videos ja nüüd 10 banaanisõpra teevad järgi , no offence.

igaüks mängib nagu tahab icon_wink.gif pole vaja kutsuda kedagi noobiks, eks ju icon_smile.gif
kui tahad isiklikku arvamust siis see on ristivastupidine..minimapi ja spottingu vihaseimad vastased on just need kelle mängu edu jaoks on oluline iga hinna eest märkamatuks jääda. aka siis need tegelased keda näeb imeharva kuskil objective võtmas. Pigem külitavad kuskil eemal.. igale oma mängustiil, eks ju icon_smile.gif ja vahel need tegelased üllatavad meeldivalt SOFLAMi üles seadmisega icon_smile.gif
EDIT:unustasin
jeanman kirjutas:

Ok, kui ei eksisteeri siis olgu, kasutan siis seda"tahku" millega kaasneb võimsa optikaga relv ja lastakse kaugelt.Taolise relvaga lahingmöllus siblida oleks ikkagi naeruväärne.Mulle lihtsalt meeldivad kaugeltlaskmise relvad. icon_biggrin.gif

anna minna icon_wink.gif ma kirjutasin kogu selle pika jutu ainult selleks, et avanes võimalus osutada faktile et "recon ei võrdu snaipriga" ja see ei ole ainuvõimalik, loogiline ja ainuõige mängimise taktika selle klassiga icon_smile.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 15.02.2013 14:08:31 vasta tsitaadiga

Proovisin ka seda color-blindi. Suht kiirelt harjus ära, täitsa lahe asi vahelduseks, aga vist mängin ikkagi tavalisega edasi, sest kuidagi enemy punased värvid üsna kehvalt märgatavad, niisama ju palju kergem märgata?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 20:42:00 vasta tsitaadiga

Jälle mingi kamm selle BF3. Kas keegi kursis millal jälle mängima saab?
trip
HV Guru
trip

sõnum 15.02.2013 20:44:45 vasta tsitaadiga

aim17, http://www.ea.com/servers/battlefield3
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 15.02.2013 20:49:48 vasta tsitaadiga

Ai kurat just olin ühes matchis icon_biggrin.gif
oleks edasi saanud pelada vist kui poleks quitinud :c
damn
arvasin, et probleem ainult endal, aga ilmneb ka teistel. Egas midagi, tuleb sampi minna icon_biggrin.gif
EDIT: ah ei jõudnudki sinna veel minna, juba Battlelog üleval jälle icon_biggrin.gif
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 20:50:22 vasta tsitaadiga

tänud!
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 15.02.2013 21:59:04 vasta tsitaadiga

Keegi probleeme täheldanud nvidia 310.90 driveriga?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
2jalga
Kreisi kasutaja

sõnum 15.02.2013 22:19:22 vasta tsitaadiga

Keegi on huvitatud ka scrimi või pcw tegemast ?

Tahaks ka seda competetive-mat poolt näha icon_razz.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 15.02.2013 23:20:25 vasta tsitaadiga

Mingi imelik probleem esineb, nimelt serveris ping 28 ca aga tulistab väga katkendlikult ja suvalisel ajal, nagu ulme lagg oleks, sprintida ka ei saa, kuigi nupud kõik paigas. Pole enne sellist asja näinud.

Kuidas võimalik mängule reinstalli teha ilma uuesti 22GB tõmbamata ?
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 23:53:00 vasta tsitaadiga

hvallimagi kirjutas:

No esl versuses saad competitiv taset näha enamjaolt. Kui muidugi mingi pubi tiim vastu ei satu.
Ja kui oled selle tegemisest huvitatud siis lisa battlelogis : Neimlessraisk
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 16.02.2013 00:14:58 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Mingi imelik probleem esineb, nimelt serveris ping 28 ca aga tulistab väga katkendlikult ja suvalisel ajal, nagu ulme lagg oleks, sprintida ka ei saa, kuigi nupud kõik paigas. Pole enne sellist asja näinud.

kas igas serveris selline kala ?

Proovi 310.70 driveritega. Minul antud driverid peal bf3 mängimise jaoks ja pole mingeid jamasi !

caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 16.02.2013 01:55:19 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:

Mul endal sama kala esines enne ruuteri vahetust ja just väljalaske alguse aeg...
Viimased pool aastat on igatahes väga vähe probleeme esinenud.
Nii ATI kui Nvidia kaardiga.

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.02.2013 09:22:36 vasta tsitaadiga

Väga imelik tõesti proovisin ruuterile ka toitekat, lasin mängu nüüd maha ja pean kõik uuesti tõmbama, haige süsteem !
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.02.2013 09:54:39 vasta tsitaadiga

hvallimagi kirjutas:

vt. näiteks youtube'st..otsi "bf3 ESL match"..

enamus pubi matshe on huvitavamad vaadata.. icon_wink.gif Nimetu ära solvu, ma ei väida et neil mängijail "skilli" ei ole aga vaadata "üks klass, maks. 2 eri relva" mass-säbelemist mööda kaarti lihtsalt on suht ühetooniline icon_smile.gif Tundub et BF-des pole selles suhtes BF2 ajast suurt midagi muutunud.. siis lasti ka comp. matsides paari relvaga ringi, enamus meedikud ja suurel protsendil relvad single-shoti peal ja makrod kõige otsas.. makrosid kasutatakse, pole mõtet vaieldagi, piisavalt single-shoti peale jäänud M16A3sid maast korjanud..
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 11:21:50 vasta tsitaadiga

Ei noh vaatamine vaatamiseks. Ma ei ütleks et pubi huvitavam on. Lähed sisse teed teed mingi tuima näoga 30-3. Siis saad kas kicki/ban sest olevat häkker. Ja rääkides macrost, vabsjee ei häiri kui mingi jörr vastas tiimis kasutaks. Minu silmis pole tal mingit eelist,miks? sest m16 on nii lihtne kontrollida iga teine kogenum mängija laseb m16-ga nagu recoili poleks, sest see on täpselt nii hästi kontrollitab ja bullet spredi sa mingi macroga ei ohjelda. Ja kui sa lased singleshotiga nagu full auto, tekib sul täpselt sama bulletspred.
Ega jah ma ei ütleks,et lähen youtuubi nüüd kellegi esl mänge vahtima, väga mitte,vb ainult mingi hea tiimi taktikat mingi mapi jaoks vms.
Ma siiski soovitan kõikidel seda mängida, sest reaalselt annab päris palju oskusi juurde, või kasvõi ainult proovida, et näha mis tase mängus reaalselt ka olemas on.
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2013 13:04:03 vasta tsitaadiga

Leidsin oma kuradi murelapse üles, kust mul need BF'i äkitsed freezimised tulevad...
CPU 100% usage.........
mis settingud kõige rohkem cpu'd kurnavad? Enamus niigi low peal ja ainult FOVi natuke juurde kruttinud ning antialiasingu olen põhja keeranud ning vsynci peale pannud.
Tuleks vist pigem praegu jooksvatele progredele teha väike ülevaatus, võimalikult nulli tõmmata nende koguarv.
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 13:35:20 vasta tsitaadiga

vsync kindlasti maha ja AA peaks olema võimalikult madal
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.02.2013 13:52:07 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Ei noh vaatamine vaatamiseks. Ma ei ütleks et pubi huvitavam on. Lähed sisse teed teed mingi tuima näoga 30-3. Siis saad kas kicki/ban sest olevat häkker. Ja rääkides macrost, vabsjee ei häiri kui mingi jörr vastas tiimis kasutaks. Minu silmis pole tal mingit eelist,miks? sest m16 on nii lihtne kontrollida iga teine kogenum mängija laseb m16-ga nagu recoili poleks, sest see on täpselt nii hästi kontrollitab ja bullet spredi sa mingi macroga ei ohjelda. Ja kui sa lased singleshotiga nagu full auto, tekib sul täpselt sama bulletspred.
Ega jah ma ei ütleks,et lähen youtuubi nüüd kellegi esl mänge vahtima, väga mitte,vb ainult mingi hea tiimi taktikat mingi mapi jaoks vms.
Ma siiski soovitan kõikidel seda mängida, sest reaalselt annab päris palju oskusi juurde, või kasvõi ainult proovida, et näha mis tase mängus reaalselt ka olemas on.

BF3, kas üksiktuld automatiseeriv makro annab efekti, vat ei oska kommenteerida, ilmselt midagi annab sest AHK foorumis on suht tavalised help requestid bf3-le...

ma ei oska viimast väidet kommenteerida.Ehk vast niipalju. Koostööd õpib kindlasti.Tiimitaktikaid & kaarte ka, relvadest küll mitte midagi kui kogu valik piirdub vähemaga kui saekaatrimehel ühel käel sõrmi. Nende "pro" relvadega lihtsalt ei ole vaja eriti mingit relvakontrolli.. kui "competitive" matsidel õpiks kõik jõhkralt hästi relvi kasutama siis joostaks ringi HKG3-ga, damage on palju suurem, kui suudad pihta saada a vat see viimane on "tricky"

Kas õpitu on väärt seda e-peenise üle kaklemist.. ALATI käis "competitive" tasandil mingi jagelemine klannide vahel, lisaks aeg-ajalt juhtus et mõni klannis ei osanud käituda, siis endal ka häbi.. thumbs_down.gif
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 14:53:39 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Nimetu112 kirjutas:

BF3, kas üksiktuld automatiseeriv makro annab efekti, vat ei oska kommenteerida, ilmselt midagi annab sest AHK foorumis on suht tavalised help requestid bf3-le...

ma ei oska viimast väidet kommenteerida.Ehk vast niipalju. Koostööd õpib kindlasti.Tiimitaktikaid & kaarte ka, relvadest küll mitte midagi kui kogu valik piirdub vähemaga kui saekaatrimehel ühel käel sõrmi. Nende "pro" relvadega lihtsalt ei ole vaja eriti mingit relvakontrolli.. kui "competitive" matsidel õpiks kõik jõhkralt hästi relvi kasutama siis joostaks ringi HKG3-ga, damage on palju suurem, kui suudad pihta saada a vat see viimane on "tricky"
Kas õpitu on väärt seda e-peenise üle kaklemist.. ALATI käis "competitive" tasandil mingi jagelemine klannide vahel, lisaks aeg-ajalt juhtus et mõni klannis ei osanud käituda, siis endal ka häbi.. thumbs_down.gif

G3a3 on täpne tegelt ning jah dmg suurem ligidalt. aga ta on liiga aeglane. Sest ligidalt pead ikka 2 bulletit head et maha saada. Aga samamoodi on ka iga teise assault riflega vaja 2 kuuli ligidalt. seega G3a3 lihtsalt ei tasu ära end. See extra dmg ei korva seda aeglast rpm ära lihtsalt.
tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 16.02.2013 15:42:43 vasta tsitaadiga

Kohtasin eile päris ägedat admini...
Esimene mäng tüüp oli kaotajate tiimis ja spammis chatis kõigile !move Farmer125 (Oleks siis seda squad chatis kirjutanud:D)... Sellega üritas ta võitjate tiimi saada aga auto balance liigutas teda kogu aeg tagasi icon_biggrin.gif
Teine mäng oli siis rush 150 ticketiga ning ta oli võitjate tiimis defender. Järgmine round olime attackerid ning selleks roundiks oli ta ticketeid tõstnud... Nüüd olime 500 ticketiga ründajad icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2013 17:46:07 vasta tsitaadiga

Karl0len kirjutas:
Kohtasin eile päris ägedat admini...
Esimene mäng tüüp oli kaotajate tiimis ja spammis chatis kõigile !move Farmer125 (Oleks siis seda squad chatis kirjutanud:D)... Sellega üritas ta võitjate tiimi saada aga auto balance liigutas teda kogu aeg tagasi icon_biggrin.gif
Teine mäng oli siis rush 150 ticketiga ning ta oli võitjate tiimis defender. Järgmine round olime attackerid ning selleks roundiks oli ta ticketeid tõstnud... Nüüd olime 500 ticketiga ründajad icon_biggrin.gif

jutt on tore küll aga pane juurde battlelogi link ja serveri nimi ka, et teised teaksid seda kohta vältida icon_wink.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 16.02.2013 17:58:15 vasta tsitaadiga

Battlefield kolme facebooki lehelt leidsin pildid uutest End Game mappidest. Täitsa niitšekad tunduvad. icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.02.2013 18:13:12 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:

G3a3 on täpne tegelt ning jah dmg suurem ligidalt. aga ta on liiga aeglane. Sest ligidalt pead ikka 2 bulletit head et maha saada. Aga samamoodi on ka iga teise assault riflega vaja 2 kuuli ligidalt. seega G3a3 lihtsalt ei tasu ära end. See extra dmg ei korva seda aeglast rpm ära lihtsalt.

võtame nüüd sedapidi.. mitte ühtki relva pole mõtet kasutada, peale 1-2..seega ei saa väita et see competitive värk kuidagi relvakasutamise koha pealt mängus kuidagi arendaks..pigem taandarendab.. sest kuigi kõik relvad töötavad, osad on isegi tugevamad, on mõnede valitute kasutus tehtud nii lapsikult lihtsaks et millegi muu, olgugi potentsiaalselt võimsama, kasutamise õppimiseks puudub üldse point.

ainus mis areneb on tiimikoostöö ja mapi tundmine.

asjad läheks vägagi huvitavaks kui M16A3 mängust kaoks, jääks ainult A4, ning AEK hakkaks käituma nagu AEK BC2-s käitub.. icon_lol.gif M416 võiks ka veel ära nerfida kummikuule kasutavaks.. DICE ilmselt peaks üleöö Gröönimaale varju kolima..
daydreaming..
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2013 18:43:47 vasta tsitaadiga

M16 asendaks kohe AN94 või L85A2, F2000 on ka päris okei imho. AEK on skillcannon ja selle saab talutavaks foregripi ja silenceriga, muul juhul on ikka räige spraygun icon_biggrin.gif

A91 asendab juba nagunii SG553 või ACW-R (lähivõitluses alla 100m kaugustel on MTAR21 asendamatu tööriist)

Supporti puhul pole vahet millega supressid, PKP bipodiga ja ext magiga kui on tõsiselt supressida ja run'n'gunningu jaoks on M27 või RPK.

Recon vana hea klassikaline M40A5 või L96 ironiga, või SKS foregripi ja silenceriga.

Variante on palju, need on minu eelistused u 500 mängutunni jooksul alates väljatulekust käesoleva hetkeni (info pärit enda battlelogist, nendega on kõige rohkem tööd tehtud)

+1
ainus mis areneb on tiimikoostöö ja mapi tundmine.
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 18:48:19 vasta tsitaadiga

Aga võtame nüüd hoopis seda pidi, et jah sa mängid mingi sitaks kuradi m16. Ma olen näiteks ja tee mis tahad, enam pole probleemi ükskõik mis relva ohjeldada. Ma võin täiesti aksepteeritava vastupanu osutada famas-iga näiteks, close to mid range poe m16 vastu mingi probleem. Point ongi selles , et m16 on nii universaalne. Keskmine. CQ võtaks pigem famasi/f200 või aeki. ja kui long range peale siis an94 või ak74. siis jääbki pm üle m16,m416,aug ja võib-olla veel midagi aga nende seast lihtsalt m16 800rpm ja tänu sellele ta ongi kuldne kesktee. Muudest klassidest jah pole väga mõtet competitives rääkida , sest miski ei ületa seda kui saad lahingusse 100% pealt minna.
Ja miks sa tahad,et aint m16A4 jääks? natuke harjutamist ja see on igakell A3 parem sest tal on täpselt samad andmed aga kõige väiksem bullet spred assault rifledest.
Pm nende relvade kohapealt võikski jääda ju vaidlema, sest alati on keegi kellele miski ei sobi
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.02.2013 19:42:54 vasta tsitaadiga

Palun aidake tööle saada bf3, mäng jookseb ideaalselt aga ei saa kuidagi korda seda et ei tulista korralikult ning ka ei sprindi, hüppamine, liikumine jne kõik on ideaalne. Aga no hiire klikile ei reageeri mitte midagi, automaat, käsikas jne jne. samas hiir töötab igalpool mujal.
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 16.02.2013 19:43:46 vasta tsitaadiga

Repair Installi tegid?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 16.02.2013 19:46:56 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Repair Installi tegid?

Repair install, uninstall, reinstall icon_lol.gif icon_lol.gif

Ning nüüd sain asja korda, tõmbasin puldi arvutil küljest ära ja korras. suht haige.
tagasi üles
deFt
HV kasutaja
deFt

sõnum 16.02.2013 21:51:01 vasta tsitaadiga

Huvitav kas lipuga kopterisse ka ronida annab? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.02.2013 22:47:07 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Aga võtame nüüd hoopis seda pidi, et jah sa mängid mingi sitaks kuradi m16. Ma olen näiteks ja tee mis tahad, enam pole probleemi ükskõik mis relva ohjeldada. Ma võin täiesti aksepteeritava vastupanu osutada famas-iga näiteks, close to mid range poe m16 vastu mingi probleem. Point ongi selles , et m16 on nii universaalne. Keskmine. CQ võtaks pigem famasi/f200 või aeki. ja kui long range peale siis an94 või ak74. siis jääbki pm üle m16,m416,aug ja võib-olla veel midagi aga nende seast lihtsalt m16 800rpm ja tänu sellele ta ongi kuldne kesktee. Muudest klassidest jah pole väga mõtet competitives rääkida , sest miski ei ületa seda kui saad lahingusse 100% pealt minna.
Ja miks sa tahad,et aint m16A4 jääks? natuke harjutamist ja see on igakell A3 parem sest tal on täpselt samad andmed aga kõige väiksem bullet spred assault rifledest.
Pm nende relvade kohapealt võikski jääda ju vaidlema, sest alati on keegi kellele miski ei sobi

arvad et mu enda jaoks on vahet..? Ma tahan lihtsalt vaheldust.. praegune täristamine on sama tüütu kui ebareaalne...tahaks näha pidevalt kõiki relvi mängus, eri situatsioonide jaoks eri kraam jne.. ja et teatud "select few" ei oleks nii kuradi "easyd"..
statside strateegiline osa on meil muide mõlemal enam-vähem sama, bf3stats-i history kah näitab suht samu numbreid..
rutiiniks kisub.. pole pea kuu mänginud.
tagasi üles
2jalga
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2013 22:48:35 vasta tsitaadiga

Kui keegi viitsib ESL 5on5 VS. pelada ja ts3/venti vms. ronida siis lisage battlelogi: chetii
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 16.02.2013 23:03:07 vasta tsitaadiga

Markxy10 kirjutas:
Battlefield kolme facebooki lehelt leidsin pildid uutest End Game mappidest. Täitsa niitšekad tunduvad. icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

kriist
HV veteran
kriist

sõnum 16.02.2013 23:15:06 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1, Halo? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 17.02.2013 01:02:08 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Nimetu112 kirjutas:

arvad et mu enda jaoks on vahet..? Ma tahan lihtsalt vaheldust.. praegune täristamine on sama tüütu kui ebareaalne...tahaks näha pidevalt kõiki relvi mängus, eri situatsioonide jaoks eri kraam jne.. ja et teatud "select few" ei oleks nii kuradi "easyd"..
statside strateegiline osa on meil muide mõlemal enam-vähem sama, bf3stats-i history kah näitab suht samu numbreid..

Kui tahad pinget tee nagu mina, m40a5 kobra, laser ja mängi samamoodi nagu mängiks meedikut. Funni kui palju ja harjutad reageerimist
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 17.02.2013 12:56:20 vasta tsitaadiga

kriist kirjutas:
KuriVaiM1, Halo? icon_biggrin.gif

Pepu... aa mängu mõtled icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 84
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 17.02.2013 13:26:05 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif veel lahedam - jng90 iron sights, laser, suppressor(või mitte)
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 17.02.2013 14:31:44 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
aht0 kirjutas:
Nimetu112 kirjutas:

Kui tahad pinget tee nagu mina, m40a5 kobra, laser ja mängi samamoodi nagu mängiks meedikut. Funni kui palju ja harjutad reageerimist

jah aegajalt juhtub, küll hoopis JNG90-ga ja iron sightiga.. sihikuid üldjuhul ei kasutagi, v.a vahel seda kandilist HOLO-t.. lasereid ainult SMG-del, sest sihtides kedagi küljelt värvib laser tal pool ekraani punaseks (st. reedab).. accuracy % kukub aga vahet pole.. lõbus on jah aga kõik ammendub lõpuks.
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 17.02.2013 15:51:03 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
aht0 kirjutas:
Nimetu112 kirjutas:

a nahui kobra ja laser? iron ja pull-bolt ning veel lõbusam , tugsi asemele veel XBOW ka icon_biggrin.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 18.02.2013 01:45:24 vasta tsitaadiga

nagu seal tegelikult erilist vahet oleks kas kasutad mingit sihikut, laserit või ironit.. kui sa saad pihta siis sa saad, ja kui ei saa siis ei aita ka 8x zoom. iron jätab mulle kõrvale parima vaatevälja, kohati on need aga nii värdjad (näiteks FAMASi oma on nagu lukuauk thumbs_down.gif ) et parem on kasutada midagi muud, siis on järgmine eelistus HOLO)

arvamusi/kogemusi kellelgi selle hiirega? https://pood.elion.ee/productInfo/39/juhtmega-hiir-roccat-lua-roc-11-310/31362 vaja vasaku/mõlemakäelise rotti..samas mingit kallist asja pole mõtet osta. Peamiselt BF3 jaoks.
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 18.02.2013 08:21:25 vasta tsitaadiga

mulle meeldib kobra ja laser annab natukene hipist juurde, et kui näkku hüpates. Ja jng näeb rõve käsn välja imo, seepärast ei kasuta:D
tagasi üles
kankka
HV kasutaja

sõnum 18.02.2013 09:18:41 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:

arvamusi/kogemusi kellelgi selle hiirega? https://pood.elion.ee/productInfo/39/juhtmega-hiir-roccat-lua-roc-11-310/31362 vaja vasaku/mõlemakäelise rotti..samas mingit kallist asja pole mõtet osta. Peamiselt BF3 jaoks.
Mul on Roccat Kone mis põhimõtteliselt sama kuid ainult paremakäelistele...kannatab mängida küll. Muidugi tundlikused ja värgid pidin poole võrre alla keerama.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 18.02.2013 11:06:02 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
nagu seal tegelikult erilist vahet oleks kas kasutad mingit sihikut, laserit või ironit.. kui sa saad pihta siis sa saad, ja kui ei saa siis ei aita ka 8x zoom. iron jätab mulle kõrvale parima vaatevälja, kohati on need aga nii piixud (näiteks FAMASi oma on nagu lukuauk thumbs_down.gif ) et parem on kasutada midagi muud, siis on järgmine eelistus HOLO)

Pöidlanuppe sellel pole. Isiklikult BF3 mängides pean neid väga vajalikeks.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 18.02.2013 13:44:06 vasta tsitaadiga

duxdery, mille jaoks neid kasutad? Mul CM Storm Inferno ja ausaltöeldes pole win8 all isegi softi ära installinud. Profiilinuppu praktikas pole kasutanud ja samuti lisanuppe pole mappinud.

Vasak, parem, middle button, edasi, tagasi ja DPI change on kõik mis minul viimased ~3 aastat kasutusel olnud. (Vanasti sai kasutatud küll, kuid klaviatuuri peal nuppude kasutamine on tunduvalt kiirem ja kasulikum kui hiirel imho)
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

sõnum 18.02.2013 13:50:45 vasta tsitaadiga

Nu ühe all on mul Knife ja teise all näiteks select gadget 3 icon_rolleyes.gif
Variante võib erinevaid olla aga see teeb minuarust küll gampley lihtsamaks ja kiiremaks, kuna klaviatuuril minu näpud nii kiiresti ei liigu ja klaveril on niigi liiga palju nuppe mis binditud on.
Mina arvan küll, et mida rohkem variante hiire külge pookida suudad ja sellega ära harjud, seda mugavam on.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 18.02.2013 14:00:55 vasta tsitaadiga

duxdery, knife kille on mul ~200h jooksul mingi 2tk tehtud ja gadgeteid ma eriti ei kasuta icon_biggrin.gif eks oleneb gameplay stiilist.

A nuppu all hoides suudan vajutada kuni numbrit 7 ja tähti T,H,B - reaalsuses aga ma ei kasuta nii palju nuppe ja koos A hoidmisega veel vähem.
Eks see oleneb ka muidugi kui hea klaviatuur sul on... - tavalise klaviatuuriga on korralik hiir must have.

Ja ma lihtsalt tundsin huvi milleks sa kasutad - hiire ostmisel soovitan üldjuhul valida mõne millel ikka lisanuppe kah.
On väga häid e-sports hiiri kus ainult left,right ja middle click, aga kui mängida palju erinevaid mänge, siis sellest kindlasti tuleb puudust.
Ise olen väga palju kasutanud windowsis heli valikute mappimist hiirele (volume up, volume down, mute jne.)
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 18.02.2013 14:22:50 vasta tsitaadiga

kankka kirjutas:
aht0 kirjutas:

Mul on Roccat Kone mis põhimõtteliselt sama kuid ainult paremakäelistele...kannatab mängida küll. Muidugi tundlikused ja värgid pidin poole võrre alla keerama.

mingeid kamme draiveritega ei ole? Lua skripte oled roti peal katsetanud?

Nimetu112 kirjutas:
mulle meeldib kobra ja laser annab natukene hipist juurde, et kui näkku hüpates. Ja jng näeb rõve käsn välja imo, seepärast ei kasuta:D

maitse asi icon_lol.gif mulle RÄIGELT JNG välimus meeldib.. icon_razz.gif
tagasi üles
Teamkills
HV vaatleja

sõnum 18.02.2013 14:53:13 vasta tsitaadiga

Viimane kord hoidsin optilise sensoriga hiirt käes, kui mu 3. või 4. logitechi g9x saba andis. Madal sens. dpi300 ja mängu liugur ka kõvasti vasakule toodud, 0.67000. Juhe annab otsad sellise lappamise peale vähem kui aastaga minu mängutundide juures. Aga seda optilist isendit ka enam kätte ei võtaks. Nii kui nokukarva jagu laualt lahti sai lõpetas reageerimise. Tänaseks päevaks hakkab saba andma ka järgmine g9x icon_lol.gif
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 18.02.2013 16:31:14 vasta tsitaadiga

Teamkills, kuidas sul neid nagu saia läheb? Mul vahetub hiir sellepärast ikka, et tahan uut, mitte hiir on katki icon_biggrin.gif

Bindidest nii palju, et sellel RAT 7 contagionil on bipod ühe pöidlanupu all ja teine on tühi isegi. Harjunud klaveri bindidega ja kõik sobib. Kui hiire sain, siis sai ikka single shot/burst-fire makrosi katsetatud. Ei tasunud ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 18.02.2013 18:29:19 vasta tsitaadiga

RAT seeria on üldse üks paras saast, pool aastat vana RAT 5 ja juba vasak klahv teeb topeltklikki ning parempoolne pöidlaklahv on muutunud haigelt ülitundlikuks, õrnalt pöidlaga vastu minnes funktsioneerib, klahv tuim aga töötab - vajutades ei käi klõpsugi enam icon_neutral.gif
aht0
HV veteran

sõnum 18.02.2013 20:11:57 vasta tsitaadiga

naerge nüüd.. minu hetke-rott icon_lol.gif

Link

töötab veel suht ilusti aga klahvide plastikusse hakkavad vaikselt augud tekkima ja lisanupp on suht tuksis.. ostsin uuest peast..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 522, 523, 524  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.