Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 15.02.2013 19:13:19 vasta tsitaadiga

Langetab või mitte.Saa üle juba
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
k2rn
HV vaatleja

sõnum 15.02.2013 19:18:35 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma ei saa aru, millega te nõus pole. Isegi EESi parimad on siin samas teemas öelnud, et CW/TC langetab nende effi (aga tõstab WRi muidugi). Igaüks kes on jõudnud Good/Very Good tasemele võib seda kinnitada ju icon_rolleyes.gif 14 ässa peale sinu mängus tähendab et pole võimalik teha mingeid 6-fragilisi killstreake, hea kui 1-2 killi saab.

Kui klannisõdades mõni klanniliige paistab regulaarselt CWs/TCs silma selliste imetegudega, siis tasub tiimi ülejäänud liikmete seast n00be otsima hakata.

Kas eff on siis tõesti sinu jaoks kõige tähtsam? Ja miks peaks hakkama kohe noobe otsima? Kes/mis on sinu jaoks ''noob''? (mõtlen just CW's)
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 15.02.2013 19:19:41 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

See mitteametlik statistika ei mõõda mitte kullahooramist klannikaardil, vaid klanniliikmete ja sellest tulenevalt klanni kvaliteeti.

Parimad mängijad ei tahagi CW-d mängida, sest see langetab effi.

Ehk siis sinu toodud tabel on hoopis statihoorade tabel icon_idea.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.02.2013 19:26:04 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
erick kirjutas:

See mitteametlik statistika ei mõõda mitte kullahooramist klannikaardil, vaid klanniliikmete ja sellest tulenevalt klanni kvaliteeti.

Parimad mängijad ei tahagi CW-d mängida, sest see langetab effi.

Ehk siis sinu toodud tabel on hoopis statihoorade tabel icon_idea.gif

Kui sa nimetad statihooraks mängijat, kelle üksi või platoonis sattumine randomis vastastiimi tõstab oluliselt tõenäosust, et sinu tiim kaotab, siis jah. icon_lol.gif
Ükskõik, kas PR/new eff/WN6 - kui see mängijal piisavalt kõrge on, siis sa saad tõenäoliselt ta käest vastu kaela ja sinu tiim samamoodi icon_smile.gif Pole veel kohanud WoT'is halbade stattidega mängijat, kes oleks üllatuslikult ülimaks ässaks osutunud...
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 15.02.2013 19:26:28 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Nagu meil siin Maarjamaal oleks vähe kvaliteetseid mängureid!

haaran sõnasabast kinni. Vähe on neid kes selle effiga suudaks keskmise 1600 kanti viia ning samas omaks kogemusi, et CW mõistlikult käituda suudaksid. Mõned ei taha lihtsalt clanis olla, teiseid ei taha EES's olla, kolmandad ei vasta EES'i nõudmistele. Miks muidu ise EFE's oled ja mitte EES's?
erick kirjutas:
CW rohkem algajatele, kellel Tier X tankid käes aga eff/Wn6 seal 1100-1200 kandis alles.

See oli see mida sa valesti ütlesid. Kõik need clanid sinu listist on maal, isegi 322. EES oma effi juures suudab 'parematega' CW'l võrdselt mängida häirib ikka väga sind?

k2rn
HV vaatleja

sõnum 15.02.2013 19:36:17 vasta tsitaadiga

[quote="erick"][quote="gemini"]
erick kirjutas:

Pole veel kohanud WoT'is halbade stattidega mängijat, kes oleks üllatuslikult ülimaks ässaks osutunud...

Kuid ma olen vastupidist näinud icon_smile.gif http://www.upload.ee/image/3075117/shot_011.jpg
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.02.2013 19:48:54 vasta tsitaadiga

hannes36 kirjutas:
erick kirjutas:
Nagu meil siin Maarjamaal oleks vähe kvaliteetseid mängureid!

haaran sõnasabast kinni. Vähe on neid kes selle effiga suudaks keskmise 1600 kanti viia ning samas omaks kogemusi, et CW mõistlikult käituda suudaksid. Mõned ei taha lihtsalt clanis olla, teiseid ei taha EES's olla, kolmandad ei vasta EES'i nõudmistele. Miks muidu ise EFE's oled ja mitte EES's?

Klann on minu jaoks eeskätt võimalus areneda ja parematelt õppida platoonides/TCs. Ei huvitanud väga liitumine klanniga, kus 50% või enamgi liikmetest on mingid "kord nädalas õllekõrvale veidi paugutan" vennad. Mida ma neilt õpin, kuidas purjus peaga mänge kaotada või? icon_smile.gif EFE-Xis on selgelt üle poole mängijatest minust paremad, seega iga platoonisessioon on hea õppetund ja eks mu areng seda peegeldab ka numbrites.

hannes36 kirjutas:
erick kirjutas:
CW rohkem algajatele, kellel Tier X tankid käes aga eff/Wn6 seal 1100-1200 kandis alles.

See oli see mida sa valesti ütlesid. Kõik need clanid sinu listist on maal, isegi 322. EES oma effi juures suudab 'parematega' CW'l võrdselt mängida häirib ikka väga sind?

Ka EFE ja EFE-X on klannikaardil tegutsenud, aga ausalt - huvi on madalavõitu. Mängijad on sellisel tasemel, et CW mängimine on põmst kohustus, mis toob kaasa kindla statsilanguse. Randomis on parem võimalus areneda ja 3-liikmelised EFE-X platoonid saavad randomiteski WRiks 70-90%. Teades mis vennad on [322]-s siis ma imestaks kui nad hoiavad rohkem kui paar provintsi.

See, et EES on klannikaardil tublisti, on mu arust vahva thumbs_up.gif Hoiate riigi lippu kõrgel.

Aga ma ei soovitaks seda üle tähtsustada klanni kvaliteedi mõõtepuuna. Nagu öeldud, parimad klannid sõidaksid Clan Mapist üle nagu luuaga, aga keegi ei taha oma statte langetada tegevusega, mis annab "kõigest" kulda, ent langetab su raske tööga tõstetud statte.

k2rn kirjutas:
erick kirjutas:

Pole veel kohanud WoT'is halbade stattidega mängijat, kes oleks üllatuslikult ülimaks ässaks osutunud...

Kuid ma olen vastupidist näinud icon_smile.gif http://www.upload.ee/image/3075117/shot_011.jpg

Kui tema statte vaadata, siis Obj 261 ei sobi talle mingil põhjusel - WR vaid 52%. Samas S-51 on 58,9% ja Obj 212 lausa 59,7%. Seda ikka juhtub ässadel, et halb mäng või kaks tuleb vahele. Ässade ja tavaliste matside vahe on ikka selles, et matsidel tuleb sama harva hea mäng kui ässadel halb icon_smile.gif

Muide, mul siin samas teemaski kusagil screenshot sellest, kuidas ma üksi kahese EES2 platooni ära omasin (siis ma olin veel palju halvem mängija ja mõlemad olid oluliselt kõrgema effiga kui mina). Neid asju ikka juhtub, kui mängida palju.
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 15.02.2013 19:53:06 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Klann on minu jaoks eeskätt võimalus areneda ja parematelt õppida platoonides/TCs. Ei huvitanud väga liitumine klanniga, kus 50% või enamgi liikmetest on mingid "kord nädalas õllekõrvale veidi paugutan" vennad. Mida ma neilt õpin, kuidas purjus peaga mänge kaotada või? EFE-Xis on selgelt üle poole mängijatest minust paremad, seega iga platoonisessioon on hea õppetund ja eks mu areng seda peegeldab ka numbrites.

No ja nüüd jõuamegi selleni, et EES on eelkõige CW'l mängijad. Randomis statside võrdlemine meid ei koti.

hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2013 20:15:52 vasta tsitaadiga

no jah, nii lolli juttu pole jälle kuulnud, eks peab seda ignore nuppu kasutama thumbs_down.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
tuuker
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 21:17:27 vasta tsitaadiga

Tjah. Ennevanasti käis enne lahingut pidev glsiemahf kisa. Nüüdsel ajal masturbeerivad nood vennad "noob stats, we loose, what mm" jne saatel. Nad on enda jaoks avastanud mingid statsilehed. Well, elage siis omas stattidemaailmas ja laske normaalsetel inimestel mängida.

P.S Ja kui oma sigakõrgete stattide juures mürsu torni saate, ärge lõuake pidevalt, et "hacker, hacker" jms idiootsusi. Ärge laske ennast segada, teie statid on ju paremad.... Lollakad beer_yum.gif

andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 15.02.2013 21:28:45 vasta tsitaadiga

Type 59-ga üks kena mäng. Tänu sellele tasuta premiumile, mida eile pakuti sain Lorr.155 51 raha kokku...

http://www.upload.ee/image/3074533/shot_034.jpg
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 15.02.2013 21:30:36 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
European Top 10 Clans (February 2013)

Tehke nüüd rallit, mõni EESti klannidest võiks ju ka vähemalt Top 20sse jõuda. Nagu meil siin Maarjamaal oleks vähe kvaliteetseid mängureid!

Jällegi vana jutt - EES on rohkem CW klann, kellel pole 100 kõrge effiga vennaga midagi peale hakata. 100 mängjat ei saa CW'st osa võtta,
seega ~60-70 venda on stabiilselt "joone all" ja imevad näppu. Loomulikult pole neil motti, et niisama klanni istuda, kui CWäse ei saa.

Hetkel algab kohe klanni lahing, ootel 29 inimest, 15 saavad lahingusse. Normaalne ju. Raiskamine oleks joone all hoida 85 venda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 314
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.02.2013 22:31:34 vasta tsitaadiga

tuuker kirjutas:
Tjah. Ennevanasti käis enne lahingut pidev glsiemahf kisa. Nüüdsel ajal masturbeerivad nood vennad "noob stats, we loose, what mm" jne saatel. Nad on enda jaoks avastanud mingid statsilehed. Well, elage siis omas stattidemaailmas ja laske normaalsetel inimestel mängida.

P.S Ja kui oma sigakõrgete stattide juures mürsu torni saate, ärge lõuake pidevalt, et "hacker, hacker" jms idiootsusi. Ärge laske ennast segada, teie statid on ju paremad.... Lollakad beer_yum.gif

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Launger
Kreisi kasutaja

sõnum 15.02.2013 23:28:49 vasta tsitaadiga

Lugesin, et E50M gun depression saab nerfi ja luchs/leopard mitte ainult ei muudeta tieri, vaid tehakse ümber (sitemaks oma tieri kohta) ka... gg WG
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.02.2013 23:39:00 vasta tsitaadiga

rsk ma just liigun selle e50m poole. on sead rsk thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.02.2013 23:51:30 vasta tsitaadiga

tuuker kirjutas:

P.S Ja kui oma sigakõrgete stattide juures mürsu torni saate, ärge lõuake pidevalt, et "hacker, hacker" jms idiootsusi. Ärge laske ennast segada, teie statid on ju PARIMAD ... Lollakad beer_yum.gif

Lol. Kesse lõugab? icon_biggrin.gif

Sry mehed, CW on noobide pärusmaa, tõsised mängijad ei vaevu sellega, kui üldse siis funniks, et algajatele klassi näidata. Kindlasti ei karju meie klannis keegi hacks, kui pooled mehed tabavad 100m pealt cupolat icon_lol.gif

viimati muutis erick 15.02.2013 23:52:58, muudetud 2 korda
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 15.02.2013 23:52:08 vasta tsitaadiga

abs ei mõista seda mängu pidevat muutmist. see teeb tankide arendamise täiesti mõttetuks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 16.02.2013 00:08:01 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Sry mehed, CW on noobide pärusmaa, tõsised mängijad ei vaevu sellega, kui üldse siis funniks, et algajatele klassi näidata. Kindlasti ei karju meie klannis keegi hacks, kui pooled mehed tabavad 100m pealt cupolat icon_lol.gif

Mind ka CW ei huvita... statsid ka ei huvita...enam. ainult FUN
tagasi üles
k2rn
HV vaatleja

sõnum 16.02.2013 00:23:30 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
tuuker kirjutas:

P.S Ja kui oma sigakõrgete stattide juures mürsu torni saate, ärge lõuake pidevalt, et "hacker, hacker" jms idiootsusi. Ärge laske ennast segada, teie statid on ju PARIMAD ... Lollakad beer_yum.gif

Ja kus tuli nüüd pro meil välja. Mees/laps sa võid rääkida enda ja oma klanni eest, kuid tea, te ei ole wot'i naba. See et teie näitajad on kõrged ei tähenda et te ei saaks NOOBIDELT korralikult tuppa(mainin ära et tuppa-pähe, et ei oleks mingid arusaamatust sul) lahingutes. Ja ära tule väitmagi, et sa ei ole noobilt tuppa saanud.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 16.02.2013 00:24:55 vasta tsitaadiga

võtke tuba ja kui seks on hea, siis pole sugu oluline thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 00:29:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sry mehed, CW on noobide pärusmaa, tõsised mängijad ei vaevu sellega

Et sa siis ütled, et oled ise noob ja terve su klann on noob. way to go thumbs_up.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 16.02.2013 00:32:22 vasta tsitaadiga

piix küll, mõtlesin et loen midagi asjalikku täna siit. Aga ei icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 16.02.2013 00:34:05 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
tsitaat:

Et sa siis ütled, et oled ise noob ja terve su klann on noob. way to go thumbs_up.gif

Seda ta ütles ja mõtles. Mul 26K mängu ja pole kunagi kuhugi kuulunud ja ei huvita ka. Aga ma olen ka veel noob, olgugi et EFE-X (EFE) ja EES tüübid suht surevad kui minuga kohtuvad....
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 16.02.2013 00:47:16 vasta tsitaadiga

Ses suhtes on 2 VÄGA eri asja oma klanniga sõdimine (omavahel audio suhtlus) või iseseisev mõtlemine.

Vähestel kordadel võib näha kus tier 5 mängija, kolmele või enam tier 6-tele nii pähe annab, et endal jääb karp lahti.
Küll ta oskab kõike eelised kaardil ära kasutada ja kõik muu sinna kuuluv.
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.02.2013 00:48:53 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
tsitaat:

Haha icon_biggrin.gif No eks muud pole öelda neil kes CWst ainult und näevad icon_wink.gif Zen masteritel on ka see ütlus, et sa võid külla hobuse veeni juhatada, aga juua saab ainult ta ise. Ehk siis arene veel paarsada punkti, liitu mõne tasemel klanniga, ja siis vaatame, mida sa sel teemal arvad thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.