Väga fun. Lõputult äratundmisrõõmu ja üsna vahva stoori videomängumaailmas _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Käisin Tartu cinamonis vaatamas ja päris enamvähem oli. Loodetavasti jääb ka viimaseks kuna bruce on ikka väga mannetuks jäänud. old scool naljad olid head
Õnneteraapia oli väga hea film. Robert de Niro üks paremaid esitlusi üldse viimase 10 aasta jooksul. Tõsiselt hästi mängis.
Väga meeldis film.
Silver Linings Playbook sai endalgi ära vaadatud ja suurepärane tõesti. J. Lawrence võib minupoolest oskari saada küll _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Käisin Tartu cinamonis vaatamas ja päris enamvähem oli. Loodetavasti jääb ka viimaseks kuna bruce on ikka väga mannetuks jäänud. old scool naljad olid head
täiesti mõttetu film, ajaraisk, ei soovita kellelegi
Kuna Die Hard on esimeste osadega lati nii kõrgele tõstnud, sellepärast oligi pettumus suur. Story ei meeldinud, action jättis ka soovida. Igalt poolt jäi vajaka. Varem oli Die Hard sellise lõbusa-koomilise alatooniga film, nüüd vaid mõttetu tapmine ja tagaajamine. Dialoogid olid nõrgad. Vanast hiilgusest polnud midagi järgi. Kui see oleks olnud mingi suvaline film, siis võibolla poleks nii kriitiline. Loodan, et see jääb viimaseks Die Hardiks.
Ei tea, Die Hard oli täpselt sama cheesy nagu vanasti oli. Mulle täitsa meeldis. Ei kujuta ette, mis superasja te ootasite, et ei meeldinud.
Misajast sellest filmist üldse tugevat dialoogi oleks oodata vaja? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
lollid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Yritasin seda ka just vaadata aga yle 10 minuti ei kannatanud vaadata _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Yritasin seda ka just vaadata aga yle 10 minuti ei kannatanud vaadata
vaatasin just trailerit........what is this shit?
10 minutit on juba tubli saavutus _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mingi eriline kangelastegu lastele mõeldud multikat maha teha?
jääaeg on samuti lastele mõeldud multikas ja see on väga ok
tundub, et ma mingi eriline järelikult, kellele see ei meeldi
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=rebootralph.htm
päris haige summa maksma läinud _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 16.02.2013 23:44:38, muudetud 2 korda
No kollide kompanii oli hea kunagi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
jep _________________ This message was sent from space using stargate
Hitlerist neh, aga mingi history pealt tuli just hunnik dokke temast, tasub kava jälgida. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Carlyle mängis minu arust päris omapäraselt Hitlerit.
hästi mängis, aga film oli päris haige ka hitleri negatiivusega pingutati ikka väga üle. iga teine lause oli seal kohati: juudid on pahad, juudid on pahad...
Aga selline ta oligi, parajalt haige mõtlemisega... Enamuse ajast laksu all kah... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nii natukene eiran reeglite kohast postitamist aga äkki keegi oskab mind aidata, nimelt mind kummitab üks paar aastat tagasi nähtud film mille nime ma enam ei mäleta.
Filmi sisu oli umbes selline, et oli kamp kutte, kes omasid teatud võimeid ja kui neid liiga palju kasutada siis muutusid nad kurjaks.
Ja mida rohkem sa neid võimeid kasutasid seda rohkem sa oma elu hävitasid. Mäletan, et ühe kuti isa oli neid väga palju kasutanud ning selle tõttu oli ratastoolis ja tilgutite all.
Filmi point oli, et sealt kambast üks oli võimsam kui teised ja tal tuli vastasseis kellegi teise võimsaga, kes samas oli ka see paha, ning nad võitlesid. Muidugi hea võitis
Igastahes kolm stseeni on meeles.
1. Politsei ajab neid taga ning nad sõidavad üle kalju serva. Ennem seda nad veel arutavad, et peavad kõik oma väed selle jaoks keskenduma.
2. Paha ja hea kaklevad ning nad on kuskil küünis ja mingid sinised "pallid" lendavad.
3. Filmi lõpus on stseen kus hea kutt ja ta neiu istuvad autosse ja kutt parandab esiklaasi ära.
Kui keegi oskab öelda filmi nime siis olen väga tänulik. Lihtsalt mingi hetk tuli meelde paar stseeni sealt ja no krt ei meenu mis film oli ja see painab mind täiesti.
Ma pakun, et filmi aasta oli kuskil 2009-2011.
Päris hea film, palju parem kui eeldasin, meeldis rohkem ka kui originaal.
What the christ? Uus Red Dawn on abominatsioon, täielik värdsünnitus, milleks ainult tänapäeva Hollywood on võimeline. Originaal on klassika, see remake on unustatud kahe aasta pärast.
k2 pealt algas Gran Torino _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Vaatasin "Anonyma - Eine Frau in Berlin" ära. Film oli iseenesest hästi tehtud, vene sõdurid rääkisid kenasti venekeelt ja igav ei hakanud. Aga film oli pehmo mis pehmo.
Olles raamatut lugenud, siis filmis väga õrnalt puudutati raamatu tegeliku sisu. Poliitiliselt ei oleks muidugi saanud seda õudust edasi anda mis toona Berliinis toimus.
A no nii pehme film oli hämming omaette.
Igatahes ma ostsin raamatu 1941 Moskva. Mis õuduseid sakslased suutsid Moskva all teha...
my name is blond, james blond
10/8
lõpp ei meeldinud
Bond is never be the same _________________ This message was sent from space using stargate
my name is blond, james blond
10/8
lõpp ei meeldinud
Bond is never be the same
jood jälle?
Eip
Spoiler
M ju tapeti ära
ja Q suri, ilma, et oleks filmis pidulikult ära saadetud!
kumb siis parem nüüd
Spoiler
ot:
ja oma inglise keelt võiksid harjutada, enne, kui seda eksponeerima hakkad
Q oli natuke väiksema kaliibriga seal filmis. Samas ma hindan teda kõrgelt
nüüd toodi mingi tatikas asemele, bs.
Judi Dench on/oli mu arvates parim M ever.
_________________ This message was sent from space using stargate
Q oli natuke väiksema kaliibriga seal filmis. Samas ma hindan teda kõrgelt
nüüd toodi mingi tatikas asemele, bs.
Judi Dench on/oli mu arvates parim M ever.
Desmond Llewelyn'i poolt mängitud Q tutvustas oma järeltulijat 1999a Bondis, näitleja ise suri samal aastal.
Judi Dench on ka juba 78a vana. Loodan talle ikka oluliselt kõrgemat iga, kuid kaua ta actionfilmides edasi mängima peaks sinu arust?
Uusim Q tundub päris huvitav valik, mulle sobis. Keda sa näha oleks soovinud?
Mulle lõpp meeldis, eriti viimased minutid. Tagasi juurte juurde
Lõpp kiskus juba a-ryhmaks, aga lahe sellegipoolest
Ylidselt Denchi osatäitmine piirdunud vaid kontoriga.
Netist lugedes jäi mulje, et ta tahtis ise suure pauguga lahkuda. Mu arvates õnnestus hästi.
Mul juba filmi alguses oli paha eelaimus, kui teine M mängu toodi. _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.