Jälle üks sari lisaks Dragon Age ja Mass Effectile, millele EA on oma rahaahned küüned taha ajanud ja hinge välja rebinud, lüpstes seda viimase tilgani. Kusjuures mängu alguses võib kohe esimeses tekstifailis lugeda Isaac Clarke'i ülestunnistust, mis olukorras tema hing on (või ei ole). Just nagu mängu tegijad tahaksid läbi tema meile midagi öelda...
Kõige rohkem käib pinda siiski see, et korralikud SP mängud rikutakse co-opiga ära. Nüüd juhtus Dead Space'ga sama, mis RE6'ga - pikalevenitatud nüri 3rd person shooter "eepiliste" Uncharted stiilis plahvatuste ja õhku lendavate objektide eest põgenemistega, mis on pigem naeruväärsed, kui tõsiseltvõetavad ning millega üritatakse üldist tühjust varjata. Juba esimene osa andis mõista, kui üksluine ja igav see gameplay tegelikult on ja nüüd, 5 aastat hiljem ei paku DS3 enam kellelegi pinget. Ikka need samad monstrumid, odavad ehmatused, generaatorite ja igasuguste masinavärkide parandamine, stasis, kinesis jne. Ja kogu see jama kestab ligi 20 tundi... Relvade ehitamisest ja co-opist jääb väheseks, et nii kaua piinelda. Iseenesest kahju, sest mängu graafika, atmosfäär ja keskkond on lihtsalt fantastilised, aga kui kõik taandub labasele kõmmutamisele ja veristamisele, siis pole sellel enam mingit mõtet. Raisatud aeg...
Olles esimest ja teist osa mõlemat umbes 4 korda läbi mänginud pean tunnistama, et kolmandat osa mida nüüd paar tundi olen mänginud naudin ma juba algusest peale üldiselt tunduvalt rohkem. Lugu on ise juba huvitavam, visuaalselt ja atmosfääriliselt on ka päris kena maailm ehitatud, tekitab korraliku ulme"õuduka" tunde.
Õudne jutumärkides, sest seda see mäng muidugi pole, aga polnud ka ei esimene ega teine osa. Üldiselt on toimunud meeldiv edasiminek. Mängu pikkus on eriti suur pluss.
Olles esimest ja teist osa mõlemat umbes 4 korda läbi mänginud pean tunnistama, et kolmandat osa mida nüüd paar tundi olen mänginud naudin ma juba algusest peale üldiselt tunduvalt rohkem. Lugu on ise juba huvitavam, visuaalselt ja atmosfääriliselt on ka päris kena maailm ehitatud, tekitab korraliku ulme"õuduka" tunde.
Õudne jutumärkides, sest seda see mäng muidugi pole, aga polnud ka ei esimene ega teine osa. Üldiselt on toimunud meeldiv edasiminek. Mängu pikkus on eriti suur pluss.
Mäng on ikka õudne küll, eriti kui klapid peas heli põhjas ringi liikuda. Pidevalt on sõrm päästikul krampis... Aga kui 8 korda läbi mängitud, siis võib-olla tõesti enam ei mõju. Tekib hoopis küsimus, kuidas sa ära ei tüdine? Mul jäi esimene osa üldse lõpetamata, sest ropult igav hakkas.
Visceral Games võiks hoopis Mass Effecti sarja üle võtta ja Dead Space'st korraliku sc-fi RPG teha. Siis ehk ootaks neljandat osa ka...
Mäng päris norm nagu eelmisedki osad,hea tüüpe juppideks lasta.
Ise pole suurt ühegi mängu sarja kohanud mis stiililt muutuks on see näiteks mass effect või god of war,või gears of war jne.Resident evil 2 viimast on juba jah actioniks läinud,vanad olid ikka jah midagi muud _________________
Miskisest ülevaatest jäi silma, et mängu osad videod on tehtud nö co-opi silmas pidades.
Et teatud kohtades ilmub kaadrisse vend, kellega justkui koos oleksid sõdinud ja peaksid edasi liikuma ka aga peale video lõppemist oled jälle üksi sõdimas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Miskisest ülevaatest jäi silma, et mängu osad videod on tehtud nö co-opi silmas pidades.
Et teatud kohtades ilmub kaadrisse vend, kellega justkui koos oleksid sõdinud ja peaksid edasi liikuma ka aga peale video lõppemist oled jälle üksi sõdimas.
Ise ei ole veel mänginud, aga ma olen suhteliselt kindel, et see kaader, mida sa nägid oli just co-opist pärinev. Niipalju kui ma demost tean, siis osad kaadrid on üksikmängu ja co-opi puhul täpselt samad, ainult et co-opi puhul on teine tüüp kusagil taustal töllerdamas. Suhteliselt säästlik versioon. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
krt, kui ma nüüd gameplay videoid vaatan, siis mul oli võrreldes nendega kuidagi eriti kehva pilt proovimise ajal, kuigi kõik oli põhja keeratud..
hmm, mingi kala oli sees, ise ka imestasin et kuidas graafika nii kehv oli.. peab uuesti proovima
Sp sai hardiga läbi tehtud, aega kulus 15h. Õnneks co-opi elemendid eriti sp ei mõjuta/sega, va lõpu poole kus co-op tegelaskuju teinekord suht lambist su kõrvale ilmub jne, aga see on pisiasi. Üldiselt oleks nad võinud ta sp.st täiesti välja jätta.( üleliigne) või siis teda rohkem sisse tuua. Pinda käis see, et lõpu boss ise on kõige kergem ja totram elukas terves mängu mis on pettumus ,aga paistab et see tänapäeval juba moes. Üldiselt muidugi vääriline jätk ning saagal on päris palju potentsiaali ka tulevikus jätkuda.
Kas mul on ainult see probleem, et uksed teevad imelikku häält? Mingi kiire tõk tõk hääl käib _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ei tea minu arust on vist jah normaalne,et uksed sellist häält teevad algul mõtlesin ka miskid katki aga minu arust vist ongi nii tehtud nagu oleksid uksed katkise elektrisüsteemiga.
Mängin kõige raskema raskusastmega ja selle gigandi sees olevad olendid on megatugevad, tüüpidele peab panema terve pulse rifle salve sisse, et kukuksid, viimased tund aega juba proovinud. Mänginud circa üle 11-12 tunni, optional missioone 4 tükki teinud.
kahju et EA on jälle hea seeria ära rikkunud.
esimene osa oli väga hea.. teine käis kah kuidagi.
kolmas on ikka täielik ämber minu arust.
mõttetu lahmimine lihtsalt. horror feeling on täiesti null.
jookseb sigahästi linuxi all läbi wine ...see vist ainuke pluss minu jaoks. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
On kohti kus viriseda(tekstuuride res, mõned kujunduslikud kohad ja füüsika eiramine mõnes kohas), kuid väga hea mäng on. Minu jaoks selline 8~8.5/10 kindlasti.
xpander kirjutas:
jookseb sigahästi linuxi all läbi wine ...see vist ainuke pluss minu jaoks.
Ma ei saa hästi aru. Minu arust on Dead Space'i kõik osad umbes samasse auku(nii graafika/kujundus/heli/gameplay). Teine osa kaldus küll veidi vales suunas, kuid kolmas sarnaneb rohkem esimesele.
Ma sellest horrori probleemist aru ei saa. Esimene oli jah veidi õudsam, sest noh... uus mäng ja ei tea mida oodata, kuid ausalt ka, peale 2~3 tundi oli ka esimene osa lihtsalt lahmimine. Teises osa puudus minu jaoks horror. Üldse kõige nõrgem osa. Nüüd kolmandas sai ikka mõni kord ehmatatud ja kui pikalt mängin(see mäng lihtsalt tõmbab kaasa, ajataju kaob XD), siis tunnen, et mul endal on kuidagi närv sees .
Minu jaoks üks hea mäng üle väga pika aja.
Sai läbi tehtud antud mäng. Tugeva 8,5/10 annaks. Graafika ja atmosfäär on väga mõnusad. Lõpu järgi ütleks et 4-ndat osa küll ei tule, mis sest et tahaks.
On kohti kus viriseda(tekstuuride res, mõned kujunduslikud kohad ja füüsika eiramine mõnes kohas), kuid väga hea mäng on. Minu jaoks selline 8~8.5/10 kindlasti.
xpander kirjutas:
jookseb sigahästi linuxi all läbi wine ...see vist ainuke pluss minu jaoks.
Ma ei saa hästi aru. Minu arust on Dead Space'i kõik osad umbes samasse auku(nii graafika/kujundus/heli/gameplay). Teine osa kaldus küll veidi vales suunas, kuid kolmas sarnaneb rohkem esimesele.
Ma sellest horrori probleemist aru ei saa. Esimene oli jah veidi õudsam, sest noh... uus mäng ja ei tea mida oodata, kuid ausalt ka, peale 2~3 tundi oli ka esimene osa lihtsalt lahmimine. Teises osa puudus minu jaoks horror. Üldse kõige nõrgem osa. Nüüd kolmandas sai ikka mõni kord ehmatatud ja kui pikalt mängin(see mäng lihtsalt tõmbab kaasa, ajataju kaob XD), siis tunnen, et mul endal on kuidagi närv sees .
Minu jaoks üks hea mäng üle väga pika aja.
võtan sõnad tagasi.
algus oli selline nagu ennist kirjeldasin.
kuid pressisin hambad ristis selle alguse ära, kus Tim'iga mängid ja kus Isaac oled ilma ülikonnata.
peale seda läheb palju mõnusamaks.
pole üldse paha.. 8h mängitud hetkel ja 60% näitab ...
ainuke asi mis pinda käib on need quick eventid kus klõpsi nagu loll mingit nuppu.
aga noh what ever.. üldiselt täitsa OK mäng
7/10 _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
jah, need ühe nupu eventid võiks ära jätta. Täiesti ajuvabad. Pigem vaataks cut-scene'i. Mõnikord ei saa aru ka, kas peab klõpsima või hoidma.
Teine asi oli see "new game+"... ma ei tea kas see oli kohe valikuks, kuid ma hakkasin hardiga mängima ja oli liiga lihtne. Oleks pidanud kohe classic vmt sealt võtma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.