Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Dreambox Ipad Samsung TV Airplay streemimine. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
karts3
HV kasutaja
karts3

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2013 13:32:31 Dreambox Ipad Samsung TV Airplay streemimine. vasta tsitaadiga

Sooviks teada kas järgnevat skeemi oleks võimalik teostada.

Nimelt olema Dreambox, Ipad 3 millele on Dreambox Live app(näeb dreami kanaleid).Kas ma saaks niimoodi , et koduvõrku kasutades näitaks mulle Samsung ES8000 Ipadi pilti millel jookseb Dreami streem.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 14.02.2013 13:59:42 vasta tsitaadiga

Airplay jaoks on igal juhul on sellesse kooslusesse veel AppleTV karpi vaja, sest vähemalt minu teada on see hetkel ainus karp, mis oskab Airplay pilti vastu võtta (airplay toega ressiiverid piirduvad ka ainult heliga)
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
karts3
HV kasutaja
karts3

sõnum 14.02.2013 14:13:34 vasta tsitaadiga

Küsime siis teistmoodi , kas koduvõrgus (eeldades et ipad ja samsung tv on võrgus üle wifi) on mul võimalik ipadi pilti lasta Samsungi telekasse.
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 14.02.2013 14:34:18 vasta tsitaadiga

Ametlikku Allshare'i äppi iSeadmetele vist olemas ei ole.
Võid proovida SEDA. Vähemalt kirjade järgi võiks sobida.
tagasi üles
karts3
HV kasutaja
karts3

sõnum 14.02.2013 14:51:36 vasta tsitaadiga

Sellega isegi sai ipadist telekasse streemida.Nüüd oleks veel vaja dreami pilti samsungi telekasse.Või äkki on dreamil mingi plugin , mis shared pilti üle wifi.
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 14.02.2013 14:56:08 vasta tsitaadiga

Vat seda ma enam kommenteerida ei oska. Dreamboxid on võõras teema.
Loogiliselt võttes oleks mingi spets Dream'i plugin või soft ainus lahendus, sest minu teada võimaldab terve iPadi ekraani peegeldamist ainult Airplay (võimalik, et ka seal on veel mingid 'lisakonksud').

Aga miks sa Dreamboxi otse teleka külge ei pane? Milleks selline edasi-tagasi kabetamine?
tagasi üles
karts3
HV kasutaja
karts3

sõnum 14.02.2013 15:11:37 vasta tsitaadiga

Dream on hdmiga põhi teleka küljes , see samsung on magamistoas ja lisa kaabli vedamine oleks tülikas.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 14.02.2013 15:18:22 vasta tsitaadiga

warwas kirjutas:
Airplay jaoks on igal juhul on sellesse kooslusesse veel AppleTV karpi vaja, sest vähemalt minu teada on see hetkel ainus karp, mis oskab Airplay pilti vastu võtta (airplay toega ressiiverid piirduvad ka ainult heliga)
Mulle jäi millalgi silma: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7477820#7477820

"Superuudis Apple'i toodete omanikele - Popcorn Hour A-400 viimane firmware uuendus (eilse, ehk 18.1 kuupäevaga) ei räägi küll midagi sellest, et Airplay toe osas oleks midagi paranenud aga ometi see nii on. Ja nüüd ei tööta sel seadmel korralikult mitte ainult heli vaid ka video striimimine. Ehk siis nüüd on võimalik diivanil mõnuledes iPhone/iPadi pealt Youtube käima lükata ja sealt need videod juhtmevabalt telekasse striimida. Ja vajadus 100€ hinnalipikuga Apple TV järele oleks justkui kadunud. Ok, Mirroring pole küll toetatud aga juba heli, foto- ja videomaterjali juhtmevaba edastus on ikka väga kõva sõna arvestades tõsiasja, et selle meediamängija algsetes spetsifikatsioonides ei mainita Airplay-d sõnagagi ehk siis see tuleb justkui kauba peale.
Kõlab küll veidi reklaamjutuna aga kõik on just hetk tagasi omal käel järele proovitud :)"
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 14.02.2013 15:21:14 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
warwas kirjutas:
Mulle jäi millalgi silma: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7477820#7477820

"Superuudis Apple'i toodete omanikele - Popcorn Hour A-400 viimane firmware uuendus (eilse, ehk 18.1 kuupäevaga) ei räägi küll midagi sellest, et Airplay toe osas oleks midagi paranenud aga ometi see nii on. Ja nüüd ei tööta sel seadmel korralikult mitte ainult heli vaid ka video striimimine. Ehk siis nüüd on võimalik diivanil mõnuledes iPhone/iPadi pealt Youtube käima lükata ja sealt need videod juhtmevabalt telekasse striimida. Ja vajadus 100€ hinnalipikuga Apple TV järele oleks justkui kadunud. Ok, Mirroring pole küll toetatud aga juba heli, foto- ja videomaterjali juhtmevaba edastus on ikka väga kõva sõna arvestades tõsiasja, et selle meediamängija algsetes spetsifikatsioonides ei mainita Airplay-d sõnagagi ehk siis see tuleb justkui kauba peale.
Kõlab küll veidi reklaamjutuna aga kõik on just hetk tagasi omal käel järele proovitud icon_smile.gif"

Oppaa! See on küll hää uudis! thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Dreambox Ipad Samsung TV Airplay streemimine.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.