praegune kellaaeg 21.06.2025 16:37:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mnator
HV Guru
|
12.02.2013 13:05:51
Re: esimene |
|
|
ferry kirjutas: |
... ja iga esimene lahkub muhvigi aru saamata, millega firma tegeleb. |
kui pole arusaadav, siis teadagi inimestelt raha välja petmisega
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.02.2013 18:35:33
|
|
|
madedog kirjutas: |
Täiesti normaalne ju.
Näiteks arendajana on vahest veedetud päevi mingit lahendust välja mõeldes. Kui tulevikus on vaja sarnase asjaga kusagil mujal töötada, siis on hea, kui mingi koodijupp kusagil juba olemas on ning ei pea hakkama mõtlema "oot... ma juba tegin seda varem... aga kuidas?". Lisaks, kui keegi on mingi väga laheda koodijupiga välja tulnud kusagil ja tahaks säilitada seda tulevikuks - samuti hea kui olemas on. Sestap mul nii gistis kui ka mailboxi draftides istub hunnik koodijuppe eelmistest kohtadest.
e: Andmeid ei hakkaks siiski talletama ega kopeerima. Ainult lahendusi, never ever actual andmeid. |
Sama siin. Enda loodud lahendused olen enda jaoks salvestanud (nii oma peas kui ka failidena). Firmaga seotud infot loomulikult mitte. Lihtsalt enda elu kergemaks tegemise nimel, et kui ma olen millegagi suurt vaeva nainud ei peaks ma hakkama seda nullist yles ehitama. Naiteks kui endal hiljem personaalselt vaja voi siis jargmises tookohas.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
13.02.2013 01:27:19
|
|
|
heikis kirjutas: |
madedog kirjutas: |
Täiesti normaalne ju.
Näiteks arendajana on vahest veedetud päevi mingit lahendust välja mõeldes. Kui tulevikus on vaja sarnase asjaga kusagil mujal töötada, siis on hea, kui mingi koodijupp kusagil juba olemas on ning ei pea hakkama mõtlema "oot... ma juba tegin seda varem... aga kuidas?". Lisaks, kui keegi on mingi väga laheda koodijupiga välja tulnud kusagil ja tahaks säilitada seda tulevikuks - samuti hea kui olemas on. Sestap mul nii gistis kui ka mailboxi draftides istub hunnik koodijuppe eelmistest kohtadest. |
kui tööleping keelab seda (mida ta tavaliselt teeb), siis on ka täiesti normaalne? |
Tööleping ega seadused ei saa keelata mõtlemist. Ma võin samahästi töösuhte lõpetamise lepingule allakirjutamise järgselt, kui kõik värskelt meeles on, sama koodi ümber viksida peast. Vahe on null, asi on lihtsalt mugavuses. Konfidentsiaalseid andmeid (a la mis data stores istub) loogiliselt ei puudu, kuna pole lihtsalt midagi nendega peale hakata. Lisaks pole siiamaani veel töölepingutel selliseid asju olnud või ei ole neid töölepingu lõppemisel rakendata soovitud (ehk ei olnud töökohal ei sooja ega külma sellest, kas mul oli mingeid koodijuppe kusagil mujal või ei).
Siinkohal tuleb juba nuhkimisevastane tegevus mängu - alati tuleb jätta deniability. Kas siis plausible või "just delete it when nobody is looking". SSL kuhugi ühendades kuhu koodijuppe kopeerida saab ning ei suuda keegi tõestada, mida sa sinna panid või võtsid. Lisaks ettevaatusabinõud sertifikaatidega (kui invalid cert, siis eeldada et ühendus on compromised) jne.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
13.02.2013 02:11:45
|
|
|
maatriks kirjutas: |
ahvilõust kirjutas: |
Minu tehtud töö on minu oma, mis siis, et kellegi teise riistvara kasutasin. |
Loe oma töölepingut. |
Selgeltnägija oled, et tead mis on tema töö lepingus kirjas? Või milline on ärisuhe üldse. Või ongi sehuke eeldus kohe et peaks nii olema.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.02.2013 02:20:06
|
|
|
alliance kirjutas: |
Loe oma töölepingut. |
Selgeltnägija oled, et tead mis on tema töö lepingus kirjas? Või milline on ärisuhe üldse. Või ongi sehuke eeldus kohe et peaks nii olema. |
Ei tea ja ei ole väitnudki et tean mis teiste inimeste töölepingutes kirjas on.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.02.2013 09:29:38
|
|
|
alliance kirjutas: |
Loe oma töölepingut. |
Selgeltnägija oled, et tead mis on tema töö lepingus kirjas? Või milline on ärisuhe üldse. Või ongi sehuke eeldus kohe et peaks nii olema. |
Kõigi tööandjate poolt on vastav eeldus täiesti olemas...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|