läpakas ei sobi sellise mängu jaoks, vahet pole kui kõvade näitajatega raud sees on, aga see eest väiksemat tüüpi toa küttad soojaks battlefieldides kui läpakas täiskoormusel undab _________________ "Mõtle kriitiliselt"
profiilis oleva läppariga mängid? videodraiverid viimased sul?
Varem oli veel lahjem läpakas ja polnud sellist probleemi! Kasutan viimaseid drivereid 310.90
Ja ma arvan, et selline asi ei tohiks jääda hätta med settingutel ja mängides tempid rahulikult 85 ja nii!
Dell Inspiron 17R Special Edition 7720
Protsessor Intel® Core™ i7-3630QM (2.40 GHz, 6 MB L3 cache, 4 cores)
Mälu 8GB DDR3 1600MHz
Kõvaketas 120 GB SSD ja 1TB HDD
Ekraan 17.3" FHD 1920X1080 Anti-Glare
Videokaart NVIDIA GeForce GT650M GDDR5 2GB
Operatsioonisüsteem Win 8
Aku 6cell
Kaal 3,2 kg
Kes vaatab arvutit BF3 mängimiseks ja muidu niisama üks asine analüüs CPU performance kohapealt Sealjuures on see ülevaade väga värske - 4 veebruarist 2013! 3D prillipapid peaks igati silmas pidama neid asjaolusi
Varem oli veel lahjem läpakas ja polnud sellist probleemi! Kasutan viimaseid drivereid 310.90
Ja ma arvan, et selline asi ei tohiks jääda hätta med settingutel ja mängides tempid rahulikult 85 ja nii!
Mälu 8GB DDR3 1600MHz
Aku 6cell
Kaal 3,2 kg
Samas masinas oli enne vana hea windows 7 peal ja kõik toimis ? Kui nii siis tead ise mida teha
Aitab küll nüüd pelast.
Täna 13 assignmendi asemel, nagu plaanitud oli, sain mingi 5 tehtud nagu eile :/
Kurat mumble valgus laiali :/
aga only for the dedicated sain lahti
ja 39 killi 300st reconiga tehtud juba jng90ga
Mälu 8GB DDR3 1600MHz
Aku 6cell
Kaal 3,2 kg
Samas masinas oli enne vana hea windows 7 peal ja kõik toimis ? Kui nii siis tead ise mida teha
Varem oli veidi lahjem läpakas win 7 millega mängisin rahulikult ja sujuvalt, muidugi teatud sätetel!
eks ma proovin siin antud soovitusi ehk saab normalt jooksma
väga tore et hoiad pidevalt kursis, mida ja palju veel teha on tundub et kedagi ei koti sinu saavutused ja seda juba pikemat aega, ainult tühi kirjutamisvaev sul _________________ "Mõtle kriitiliselt"
väga tore et hoiad pidevalt kursis, mida ja palju veel teha on tundub et kedagi ei koti sinu saavutused ja seda juba pikemat aega, ainult tühi kirjutamisvaev sul
Samas see suhtumine pole ka meeldiv, kuigi nii sagedased postitused edusammude kohta pole ka vajalikud. Kui midagi ägedat valmis saab siis ehk jah, muidu jäägu asi ikka batllelogi tasemele kus me siis vajadusel hõiskame
Mis videod inimestele kõige rohkem peale lähevad? Endale meeldivad igast trickshotid, mõnele trollimine jne, aga mis konkreetselt TEILE meeldib?
Tuli tuju miski vinge video teha, aga ei tea millest. :/
Mis videod inimestele kõige rohkem peale lähevad? Endale meeldivad igast trickshotid, mõnele trollimine jne, aga mis konkreetselt TEILE meeldib?
mulle meeldivad delfiini videod
Aga muidu "dolphin dive" video saab ka BF3's kokku klopsida
1. mängus kasutatud gear peab olema midagi ebaharilikku.. "ma sain 50/2 kämbates chokepointi M16A3ga" ei huvita seega..
2. ilma mõttetu munemise/campamiseta, rohkelt actioni..
3. mängijal endal peab olema midagi näidata...
kui need tingimused on olemas siis polegi vaja mingit eri kõva musa, juttu, efekte.. niisama on juba huvitav
ühe soome mängija (db_mew) video, mida oli mulle isiklikult väga huvitav jälgida.
Päris ulmeline hiirekontroll - aga noh kui tema kanalit vaadata, siis sealt selgub nii mõndagi. Käsi on küll hiirega ühte sulanud - madal senss ja kiire käsi = imeline täpsus. Tema viperi lennuvideo oli eriti magus. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mängima peabki nii, et poole meetri laiuse hiiremati kasutad täielikult ära
Endal sensitivity kunagistest CS1.6 aegadest jäänud 1 @ 1337 dpi/2.23 @ 600 dpi, algul sai nalja viluks pandud aga tegelt sobis jube hästi. E: BF3-s on 0.087209 @ 600dpi
krt ei saa "üle poole laua" aerutades.. pigem on nii et ranne toetub vastu lauaserva, pisikene rotikene (Iidne Logitech G1) on pihus ja käsi liigub minimaalselt, sens laes.. ei snaibi praktiliselt üldse, nii et pole vahet ka.. ranne ei muutu ka valusaks
Üliharva olen recon, madal sens parandab täpsust iga relvaga, aga kuidas kellele parem on. Üldiselt peaks sens olema piisav, et ühe tõmbega saab ümber pöörata ning mina säärase sensiga saan. Ehk lihtsalt asi selles, et aastatega harjunud hiirt ringi loopima
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.