praegune kellaaeg 21.06.2025 23:04:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
09.02.2013 19:07:26
Windowsis heli korraga mitmesse device'i |
|
|
Hei,
googeldades leidsin vaid selle ja mõne viite pulseaudio windowsi port-le, mis väidetavalt väga hästi ei tööta.
Soov oleks iseenesest lihtne - hetkel on meediaarvutiks winXP(mõistagi koos muu vajaliku tarkvaraga, mis hetkel teemasse ei puutu) ja tahaks saavutada olukorda, kus heli läheb korraga nii kõlaritesse kui BT headset'i kui output on default audio device. Üks kasutamata win8 litsents on olemas, seega võin kaaluda ka OS upgrade ehk lahendusi võib pakkuda ka mõne uuema windowsi jaoks.
Tundub nagu lihtne asi, aga ei tea kas ei oska õigeid märksõnu googeldada või ei saagi seda lihtsasti lahendada.
PS. Linuxi peale meediamasina kolimine pole väga alternatiiv. Haldan paari pisemat linuxi serverit ja serverina ei soovitaks windowsi kasutamist isegi vaenlasele, aga desktopina pole siiani minu hinnangul windowsile konkurenti. Jah, peaaegu kõik saab linuxis tööle, aga meediamasinaga ei taha, et mingi uue vidina ühendamine tähendab paar päeva googeldamist, katsetamist ja kompileerimist enne kui tööle hakkab.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.02.2013 09:32:02
|
|
|
ehee. kui sellele vista/w7/w8 juures lahendus leidub, tahaks ma ka seda teada.
softi osas on kunagistest otsingutest meelde jäänud virtual audio cable (tasuline) ja oli ka mingi vahva samasuunaline häkk. kumbki mul eelmise masina juures oodatud tulemust ei suvatsenud pakkuda
meediamasina puhul puutub muu tarkvara ka asjasse. xbmc-l näiteks oli mingi variant dual audio jaoks täiesti olemas.
xp kohta räägitakse, et sellel peaks mingi lihtsam lahendus olema, aga kuna pole konkreetselt selles koosluses vaja olnud, siis ei oska ka lahendust öelda.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.02.2013 09:53:26
|
|
|
Airfoiliga sai kunagi sellist trikki teha, et ühed kõlarid mängivad ühte ja teised teist mussi sama masinaga ning ka ühe masina mussi mängida läbi mitme erineva masina kõlarite.
Äkki on abi http://www.rogueamoeba.com/airfoil/
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.02.2013 10:42:54
|
|
|
Vermon, eeldatavasti otsib napoleon varianti sama heli edastamiseks mõlemasse väljundisse.
output device valimist võimaldab suurem hulk meediasofti täitsa ilusti ja erinevatest kohtadest võid heli mängida erinevatesse seadmetesse ilma mingite probleemideta.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.02.2013 11:16:01
|
|
|
Jep, tahan heli korraga mitmesse väljundisse saata. Meediamasina muu tarkvara ei puutu selleks asjasse, et peamiselt on kasutusel DVBViewer, aga ma ei otsi mitte plugin-i, mis ühe konkreetse softiga töötab vaid OS tasemel lahendust, mis toimib olenemata sellest mis tarkvara kasutan mitte nii, et youtube video jaoks peaks hakkama browseri plugini otsima, BSPlayerile oma plugini, VLC playerile oma plugini ja pärast kogu seda kompotti hallata rääkimata sellest, et nii mõnigi plugin võib hakata puuduva device pärast pahandama kuna BT headset ei ole ju pidevalt ühendatud.
Lahendus ei pea olema tasuta, aga peaks tekitama virtuaalse audio device, mida saab siis konfiga kuhu output saata ja peab olema võimalik saata korraga mitmesse seadmesse. VAC proovin õhtul ära, kirjelduse järgi paistab nagu sobivat.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|