Archangel, ma olen seda mänginud 2011 detsembrist... number on jah 0.10, aga nemad käsitlevad seda ikka "täisversioonina". Chris ise ütles, et open betaks eesmärk täisversioon ehk siis 1.0 või 10.0 (sama asi), kui jooksvad versioonid olid alates 9.xx, mil asi oli laiemas closed betas. Samuti hetkel kindlat juttu pole uuema acti kohta, küll aga on plaan toetada mängu 10 aasta neil.
Küsimuste korral oli võimalik varem otse staffiga chattida, mida enam ilmselt ei saa, kui rahvast on 5000 asemel 65 000.
Closed oli kaugel poolikust mängust tegelikult, pigem vägagi terviklik ja see ühe acti puudumine ei teinud seda pooleks, kuna kõik oli laias laastus väga balansis ka siis ja olemasoleva contentiga.
Üldiselt jah väga oluline on hetkel maxres, et ei saaks shocki/freezi ja kestaks see minimaalse aja. Ranged tegelastel on asi natuke rohkem poogen.
Keegi koos mape ei taha teha või Felli/Docki farmida? SC's Mercilessis siis, seal kiire ja lebo exp (fell), soolotasin 55-65 sääl.
Kui keegi tahab, siis võin oma buildi üles lasta, aretasin omale dualwield duelisti 37% blockiga. Üsna soliidne leveldaja ka algajate meleehuviliste jaoks. (Mul pole kahju ka varustust jagada..)
Archangel, ma olen seda mänginud 2011 detsembrist... number on jah 0.10, aga nemad käsitlevad seda ikka "täisversioonina". Chris ise ütles, et open betaks eesmärk täisversioon ehk siis 1.0 või 10.0 (sama asi), kui jooksvad versioonid olid alates 9.xx, mil asi oli laiemas closed betas. Samuti hetkel kindlat juttu pole uuema acti kohta, küll aga on plaan toetada mängu 10 aasta neil.
Küsimuste korral oli võimalik varem otse staffiga chattida, mida enam ilmselt ei saa, kui rahvast on 5000 asemel 65 000.
Closed oli kaugel poolikust mängust tegelikult, pigem vägagi terviklik ja see ühe acti puudumine ei teinud seda pooleks, kuna kõik oli laias laastus väga balansis ka siis ja olemasoleva contentiga.
Üldiselt jah väga oluline on hetkel maxres, et ei saaks shocki/freezi ja kestaks see minimaalse aja. Ranged tegelastel on asi natuke rohkem poogen.
Keegi koos mape ei taha teha või Felli/Docki farmida? SC's Mercilessis siis, seal kiire ja lebo exp (fell), soolotasin 55-65 sääl.
Kui keegi tahab, siis võin oma buildi üles lasta, aretasin omale dualwield duelisti 37% blockiga. Üsna soliidne leveldaja ka algajate meleehuviliste jaoks. (Mul pole kahju ka varustust jagada..)
Oleksin su buildist ja nõuannetest huvitatud.Kas on mingi kindel level millal võib legesi leidma hakata.Ise level 34 maradeur ja pole miskit leidnud.
Mis asi see leges on? Legendary? Kui uunikum geari mõtled, siis see võib droppida igal ajal. Ma siiamaani 2 asja saanud. Ühe low level kee müüsin ära 3 chaos 1 alc eest ja saapad on hetkel witch peal kasutuses. +20% movement ja frozen immunity ftw. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Metsjeesus, Noh jah, sa oled arvatavasti rohkem asjas sees olnud kui mina.
Aga jah, kindel see on, et isegi Closed Beta ajal oli mäng juba väga hea. Aga ütleme nii, et viimati mängisin ma mingi aasta aega tagasi ning siis oli ikka asi hoopis teine. Balansist oli IMO veidi raske rääkida kui iga nädal või kahe tagant oli wipe. Ega väga ei saanudki midagi balansist välja minna, kohe tehti ümber. Eks see olegi "beta" üks põhilisi asju, pidevat muutused ja balanseerimine.
jeanman, Eks RNG on ikka RNG. Mõni leiab siin legendary kohe mängu alguses, mõni jõuab mängu paar korda läbi teha enne kui midagi kukub. Eks sõltub ka sinu "rarity" boonusest.
Vaali minionite laibavirn oli lõpuks nii suur, et mu tegelane seisis rinnust saati nende sees.
Spoiler
Eih mäng ise on ülikõva. Kahju et Blizz Diablo 3-e nii...pinnapealseks otsustas teha. Kui Uus-Meremaa neljane punt on juba sellise tõsise projekti kokku pannud siis jääb vaid üle spekuleerida mida Blizz oma ressurssidega oleks suutnud teha kui nad sarnase mentaliteediga oleks lähenenud. Kuid noh, oleks tädil noku oleks onu.
Orb mehaanika on muidugi täis loto, nagu RNG ikka. Kasutasin juveeleri omasid soomuse peal ja need viisid mu kolm socketid yhte ning siis tagasi kolme peale. Teise armori jupi peal kasutasin viimast ning sain kohe 5 tükki ning täpselt sellised mida mul oli support skillide jaoks vaja.
Tulevikus peab ikkagi kauplemisega tegelema- vähemalt siis saad kindlate omadustega asju vaadata. Muidugi aga siis peab kindlaks tegema mis vahekord nendel valuutadel ikkagi on? Loogiliselt peaksid socketeid andvad koos linkide moodustajatega paremate seas olema. Samas vendoritelt saab neid socketeid moodustajaid üsna lihtsalt kätte. Alkeemia orbid on vast tähtsad early- to mid-game. End-games vist on tegelastel juba varustus välja kujunenud ja tahavad oma state ringi mängida?
TÕsi. PoE ei pruugi kõigile sobida, aga minule, kes nooruses d1 ja d2 pilbasteks mängis, annab Path of Exile lootust mänguarenduse tulevikus. Võib lahedaid asju tulla Neid tuleb vähe, aga tuleb.
Lasin summoner nõiaga lvl22 ära. Päris tore on. Trash on lihtne. raske on nendega, kel palju HP ja kergestisurevaid adde ligi pole. Varsti peaks kergemaks minema... Nii level 31 kanti, kui spell totemi saab _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Kristoferr räägi veidi oma kogemustest summoneriga. Võid buildi lingi ka panna )
Ma ise veel ei tea, millal ja kuhu lähen oma buildiga. Build hakkab suuresti sõltuma sellest, kuidas mu manapool ja mu loomaaia elud vastu peavad.
Inspiratsiooni sain ma sellest videost, aga päris samamoodi ei tee:
Act1 kasutasin kuni lõpuni fireballi, skeletoni skilli lisasin alles paar lvl tagasi, aga tihti neid ei kasuta kuna nad on hetkel veel liiga nõrgad ja lihtsalt ei jõua seda spelli spämmida.
Hetkel siis 4 zombit ja lvl19 pealt ka spectre.
Alates lvl19 kasutan fireballi asemel arc spelli. Kuna istability on nüüd käes, siis skillide fookus on järgmiseks võtta +life ja pet skille. Kui manaprobleemid tekivad, siis tuleb ilmselt hakata +regen peale mõtlema.
Gear on üsna tavaline. Midagi ostnud pole peale arc ja spectre spelli @ lvl19.
Op buildi pole vast, eriti veel p siphon mille üle tõsised vanad rohkem nalja tegid . Mis ta uus on? Ma absoluutselt pole jälginud teda, pole huvi olnud.
Osa summoneid loobib firetrape nt, mõni kasutab ice spear totemit jne. Iseenesest on vast arc hea kui kasutada shock efekti passiveid ja siis shokke stackida koos vulrneability cursega vm, ainult teoretiseerin.
1 variant on hakata kasutama arc spell totem koos skeleton spell tomem ning ise vajadusel veel arc spämmida.
2 variant on 2x arc spell totem ja käsitsi skeletone summida.
Kui mingi vastava shieldi saaks, siis võiks passive skill puus ka alla minna ja necromantic aegis võtta. Hetkel pole veel aimugi, mis see shield olema peaks.
Instability on hea, aga liiga kergelt surevad zombied tekitavad raskusi. eriti act lõpp bossudel ja suure HPga eliitidel.
Kõige tõenäolisemalt keskendun lighting dmg ja shockile ning lighting dmg aura koos minion HPga. Tahan aretada sellist stabiilset ja ohutut chari, kellega samas ka huvitav mängida oleks. 1 button spämm mulle ei istu.
Kas freezing pulse range tõuseb kui faster projectile leveldada?
Ja miks see nii väha dmg teeb oma 800 dps, kui ice spear oma 210dps teeb nagu rokem? Vahest see freezing pulse ei tee nagu üldsegi midagi ja seda otse vaenlase kõrvalt. Bugine? _________________ zero
486, freezing pulse on projectile, millel on set time. Mida kiiremini liigub, seda kaugemale jõuab selle aja jooksul. Kõik on skilli mehaanika all foorumis kirjas. Kui pihta lased, siis teeb alati dami, ju lased mööda. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Freezing pulse'ga on see jama, et kui osa sellest spellist on blokeeritud, siis on terve spell kasutu. Kitsastes ruumides või kuskil ukseavas tuleb seda kõige rohkem ette.
Jõudsin act3. Vaal polnud suurem asi vastane peale seda, kui vastav video vaadatud. Paar minutit kitemist ja asi tehtud.
Sain 4 chaos eest uued uniik saapad. Oma vanad kossid müüsin 1 gcp eest. Seega väga kasulik diil. Sisuliselt maksin vaid 1ch peale.
3 spectret, 7 skeletoni 6 zombit hetkel. Pean nüüd spell totemi ostma, siis peaks vähem skeletoni spämmimist tulema.
Järgmised passive skillid lähevad mana regen ma manapool alla. Hetkel 2 aurat on max. Tahaks hatred aura ka tööle panna.
486, IS vs FP näilise DPS osas - ilmselt näitab skilli DPS Ice Speari esimese kuju DPSi. Selle teisel kujul (kui ta on juba mingi distantsi lennata saanud ja "ära jäätunud") on +600% crit chance - st kui seda enamjaolt kaugemalt kasutada, siis reaalne DPS on tõesti palju suurem.
FP tabamisega on nagu aatomik ütles - kui osa spellist jääb kuskile "nurga taha" kinni (nt ukseava), siis muutub terve spell nähtavasti kahjutuks. Ei teagi, kas see on bug või featuur.
peaks mainma, et üks keeruline mäng on... just chari ehitamise mõttes.
Normal on tehtav vist suhteliselt suvalise buildiga. Aga edasi... kerge on asjaga rappa minna... _________________ Anar kaluva tielyanna!
Merciless on karm vaenlaste projektiilid on veel välditavad aga kui nad k6ik igalt poolt vastu jooksevad ja 2-3 hittivad kaob huvi mängu vastu päris kiiresti. Kogu see passiv trii crap on selline, et k6ik punnid life,res,es heal juhul m6ni üksik kritti. k6ik need ele ja spell dmg oli waste.
Peab mingi altiga alustama ehk dropib midagi asjalikku witchile. Osa varustust veel lv10 kandist.
Kuidas m6ned omale 1500 ESi kokku saavad olen lugenud et isegi 5k v6imalik ? mul vaid 600 ja olen ikka päris palju punne ESi toppinud. Ma olen shadow poole peal ja kui nullification käes lähen alla ja topin veel 40% ES ja 40% mreg. Mingi 6% all ele resist ei ole k6ll väärt.
See 15% xp lost on ka dep kuidas progress peaks toimuma? _________________ zero
Njah. See HC teekond lõppes lvl37 ja act3 lõpukandis. Eliit lihtsalt 2shootis oma leap skilliga. 400dmg +350dmg 2 sekundi jooksul ja oligi kõik... Ei jõudnud isegi altf4 macrot vajutada.
Nüüd suht kopp ees sellest ootamatust suremisest. Vist tuleb sest mängust väike puhkus teha.
Blood Magic buildid on selle poolest head, et saab mana täiesti kõrvale jätta ja kõik sellega seonduvad punktid HP-sse panna. Ise alustasin LA rangeri tegemisega ja korjasin kõik HP noded kuni marauderi alani ülesse, nüüd lvl 44 juures on pisut üle 2k elu. Varustus on suht juust, aga kuna kõikide juppide peale üritan saada HP + evasion/armor, siis väga palju survivaliga probleeme pole. Resistid on hetkel madalad (kuskil 50 kanti), aga äkki õnnestub mõni hea sõrmus või amulet leida.
486, sa mängid ühte pädevamat klassi... hakka treidima või kopeeri mõne mehe buildi. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Keegi kokku ei viitsi võtta? Üksi suht tuim rerollida kui surma saad ja muidu ka mage toksida. Pmst, kui TS/Skype olemas, siis väga viis, kuid saab ka ilma. Võtke ühendust, ty.
Njah. See HC teekond lõppes lvl37 ja act3 lõpukandis. Eliit lihtsalt 2shootis oma leap skilliga. 400dmg +350dmg 2 sekundi jooksul ja oligi kõik... Ei jõudnud isegi altf4 macrot vajutada.
Nüüd suht kopp ees sellest ootamatust suremisest. Vist tuleb sest mängust väike puhkus teha.
Juhtus täpselt sama asi oma level 38 rangeriga. Kusjuures armorit oli üle 500 ja kõik resistanced põhjas 75% peal. Enam ei viitsi kah. Selle mängu contenti pole mitte kunagi võimalik outgearida. Mängu mehhaanika on sellisena loodud, et alati võib vastu jutuda mob, kes tänu hullule affixite kombinatsioonile one-shotib. Ainus võimalus HC-s kuhugi jõuda, on grupis mängida.
Jõuab üsna lihtsalt outgearida, kui treidida javõi teise vanaga kogutud asju kasutada. Kahtlemata HC see raskem, aga pole mõtet mängu üle ka laimunooli visata kui esmamängijatena ei õnnestu kohe. Eks grupis on oma miinuseid jälle, kuigi laias laastus ta jah ilmselt kergem. Mina openis hc lasta ei plaani, ostanmyynvahetan SC ja tunnen seal rõõmu. Tegin eile prooviks LA shadow, et näha kui hirmus nerf oli, aga kannatas küll, lvl 33. Hydrate (shadow) ja Organic (duelist).
Kui online, siis aitan nõu ja jõuga vajadusel. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Too eliit tegi physical dmg. Mul armorit ega HP väga palju polnud, aga energy shield oli norm. Lihtsalt uskumatult palju dmg nii väikese aja jooksul. Loodetavasti sellised asjad saavad parandatud, kus mingi nurgatagant selga hüppav suva koll teeb paari sekundiga palju rohkem dmg, kui act3 lõpu boss.
Iseenesest hakkas lvl30kandis see summoner build juba päris kenasti töötama. Paar head itemit oli kah saadud. Järgmine kord peab ilmselt act2 lõpus hakkama rohkem HP geari ja talente valima ning miski muu pealt kokku hoidma. Ilmselt saaks hakkama ka väiksema loomaaiaga, kui mul sel hetkel oli. 8 skeletoni, 6zombiet, 3 spectret.
Kunagi sai proovitud "sõbra kasutajat".
Nüüd tegin oma kasutaja ja suht tore oli, jõudsin Hard Core-s vibuga lvl19 ja vist act 1 lõpukollini.
Õnnestus linna teleporteeruda, liiga tugev, olematud vigastused kolli vastu.
Uus patch (f) ja enne lõpukolli "eelviimane" boss lihtsalt stun, stun ja kõmm default-iks.
Enne patch-i ikka õnnestus suht kergelt too koll maha niita.
Eks need ongi beta rõõmud aga motivatsioon on ka hetkeks läinud ja tõstsin mängu nö. tahaplaanile.
**suhteliselt varakult õnnestus iseg kaks legendaarset eset ühe kolli käest saada: amulett ja saapad.
hullumaja mis ikka mõnes partys toimub kus palju casteried on ekraan lihtsalt virvendab midagi ega kedagi ei näe ja mõned skillid löövad fpsi ka alla näiteks lmp või gmp icespear totemid , võiks mingi option olla kus maha saaks võtta veidi neid skill efekte
infarkt, mis mul seal uut peaks olema? Mis mu lauses nii vastuolulist oli? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Ilmselt rõhutati seda, et PoE ei ole overgearitav. Ükskõik kui hea gear ja talendid sul oleks, ikka leidub mõni mob, kes one-two shottida võib. Jah, korralik varustus ja talendid annavad rohkem aega plehku panemiseks, aga sellist silmad kinni klikkimist, nagu WoWis või Diablos ei saa kunagi olema. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Ilmselt rõhutati seda, et PoE ei ole overgearitav. Ükskõik kui hea gear ja talendid sul oleks, ikka leidub mõni mob, kes one-two shottida võib. Jah, korralik varustus ja talendid annavad rohkem aega plehku panemiseks, aga sellist silmad kinni klikkimist, nagu WoWis või Diablos ei saa kunagi olema.
Ja just see teeb selle mängu ka eriliseks ja heaks mitte tavaliseks clickfestiks mida võib blindfolded taguda läbi une.
Mis kurat nüüd lahti on? Cruel raskusel ei saa kuidagi Merveili maha, raibe ronib kuhugi nurka, dämmi teha ei saa, tema kah ei tee dämmi, lihtsalt seisab mokk töllakil, teine kord sain ta teise phase ja jälle sama jama, mitte midagi ei toimu, bljaa ma ütlen
another one bites the dust lvl47 Vaal pani melee löögi kuigi ise seisin 100m eemal ,
igatahes aitab nüüd proovin ise ka mingi buildi kokku ajada mõtlesin caster tank marauder
Blood Magic+Life Leech+GMP+Ice Spear koos volls protectoriga(Unique chest) +6 power charge nii et chain freezin kõike
peaks tulema üle 7k HP ja väga kõrge armor(armor gear ja shield) aurad: Determination , Vitality
RIP
Marauderiga on alguses küll jube palju HP, aga kas mitte liiga uimane dmg poolest pole?
Muide sarnast buildi teevad veel mõned, aga Templariga. Eile krippariani striimis käis ka miski sellise üle arutelu. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Played 10h lvl 41 Ranger, eile õdakul tuli teha tank-ele ranger ja noh, see töötas. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
RIP
Marauderiga on alguses küll jube palju HP, aga kas mitte liiga uimane dmg poolest pole?
Muide sarnast buildi teevad veel mõned, aga Templariga. Eile krippariani striimis käis ka miski sellise üle arutelu.
6 power charge üleval peaks iga hit crit olema ja võtsin +cold dam ja crit multi note , aga eks paistab mis saab lvl 50-60 peaks juba näha olema kas on uimane või ple
another one bites the dust lvl47 Vaal pani melee löögi kuigi ise seisin 100m eemal ,
igatahes aitab nüüd proovin ise ka mingi buildi kokku ajada mõtlesin caster tank marauder
Blood Magic+Life Leech+GMP+Ice Spear koos volls protectoriga(Unique chest) +6 power charge nii et chain freezin kõike
peaks tulema üle 7k HP ja väga kõrge armor(armor gear ja shield) aurad: Determination , Vitality
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.