Ise lükkasin enda tiimis Luizi ST'ks(üllatavalt super).
Mata CAM'is ja IF Lamps CDM... mäng kohe sujub. Esimese raksuga purustasin seasonsis 4-1-2-1-2 premi vastase(Nani, RVP, Kompany jne) 8-0
Mu enda isiklik rekord slideritega on 64 väravat 6min poolaegadega. Kust ma selle GWR tiimi omale koju saan, et rekordite raamatusse saada?
Endale PSG, söödan kohe ibrale ja vastaseks Daejeon Citizen, enda sliderid põhja ja vastaste omad nulli, vast tuleks üle 200 neid.
EDIT: Vaatan, et praegune rekord 236 või 244, viimane pole kindel. Sitt on see, et esialgse jutu järgi nagu PC pelurid jäetakse välja, muidu katsetaks ka ja võtaks omale GWR tiitli sertifikaadi seinale.
#FUT player? Make sure you're near a console/Web App at 7pm UK/11am PT TODAY.
Pidin ma siia teemat lugema tulema - sai jälle kogu raha pakkidesse topitud ja mitte essugi tolku
Rohkem ma neid neetud pakke ei osta ka, kuni järgmise korrani
#FUT player? Make sure you're near a console/Web App at 7pm UK/11am PT TODAY.
Pidin ma siia teemat lugema tulema - sai jälle kogu raha pakkidesse topitud ja mitte essugi tolku
Rohkem ma neid neetud pakke ei osta ka, kuni järgmise korrani
Sama värk, mitte midagi ei saanud ja raha nullis praktiliselt. Aga mõte, et äkki kobistab Ronaldo ajas ostma neid
Mängin vaikelt Careeri, Burton Albioniga. Tasemeks on Legendary. Hetkel 8. hooaeg poole peal ja juhin liigat 5punktiga. Capital One Cupis olen finaalis, CL-is sain alagrupist esimesena edasi ja lähen Atletico Madridiga kokku. FA cup oli just esimene voor ja sealt sain edasi.
Seni võidetud tiitlid
npower League 1 - 1x
npower League 2 - 1x
npower Championship - 1x
Barclays Premier League - 3x
J.Paint Trophy - 1x
Capital One Cup - 1x
Champions League - 1x
Kumbat paremaks peate, De Gea-d või Reinat? Kuna Harti veel endale lubada ei saa, on mul nad mõlemad olemas, aga ei teagi, kumb kokkuvõttes parem. Praegu kasutan Reinat põhisquadis ja De Gea on pingil.
Kumbat paremaks peate, De Gea-d või Reinat? Kuna Harti veel endale lubada ei saa, on mul nad mõlemad olemas, aga ei teagi, kumb kokkuvõttes parem. Praegu kasutan Reinat põhisquadis ja De Gea on pingil.
kindlasti Reina.
Mul samamoodi nad olemas ja De Gea soojendab pinki.
endal plaanis nüüd futis vist premier league tiim maha müüa (kallid on need mehed :/ ) olen mõelnud brasiilia tiimi koostamisele.. on kellelgi veel mingeid ideid soovitada?
kindlasti Reina.
endal plaanis nüüd futis vist premier league tiim maha müüa (kallid on need mehed :/ ) olen mõelnud brasiilia tiimi koostamisele.. on kellelgi veel mingeid ideid soovitada?
ei ütleks, et premier kallis on, kui just IF'e kokku ei soovi osta
serie a parimad pojad saab muidugi odavamalt, kuid di natale läks mul 80k'ga minutitega minema _________________ ☠
kindlasti Reina.
Hetkel suhtkoht täisvõimsusel Chelsea(v.a. IF Mata), BPL silver, switz silver, eng bronze ja mõned teised tiimid.
Samas klubis neymar, thiago silva, if dante olemas... nendega saab algust teha brasiiliaga.
Ainuke mõte on see, et mis formiga mängida ja keda kasutada/osta. On kellelgi ideid?
Hetkel suhtkoht täisvõimsusel Chelsea(v.a. IF Mata), BPL silver, switz silver, eng bronze ja mõned teised tiimid.
Samas klubis neymar, thiago silva, if dante olemas... nendega saab algust teha brasiiliaga.
Ainuke mõte on see, et mis formiga mängida ja keda kasutada/osta. On kellelgi ideid?
Võimalus on ka IF Luiz sisse panna, samas ei tea kas peaks?(CM'ina loomulikult)
Ründesse Pato või peaks Wallysoni hankima? Lisaks on võimalus näiteks keskväljal kasutada Ramirest, Lucast, Ronaldinhot... siin tekibki dilemma.
Kui teil igav võite mu meeskonna "lõpetada" - saan veidi rohkem ideid. Muidugi RF positsioonile võtaks Danilinho/Kelvini/Leite.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.